Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lauhha

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább kampányol a Showtime a Weeds 5. évada előtt. Elsőként a fű rövid törtenetét tekinthetjük meg, kiemelve a legfontosabb momentumokat, mintpéldául George Washingtont kendertermesztés közben. A másik videóban pedig Doug tart kortesbeszédet gigantikus "DOPE"-feliratú…..
Hoze Kritika 2009.04.18 11:50:00
Marilyn Manson állóvize+ 'Darkerek' hanyatlásaMájus 26-ra várhatóan hivatalosan Manson legújabb albuma, a The High End Of Low'. Sokan reményekkel telve várják már, annál is inkább, mivel nagyjából mindenki szerint az előző ('Eat Me Drink Me') szerint csak jobb lehet. Ez tény, az…..
Lauhha 2009.04.19 00:29:34
Ennyi baromságot összehordani. Szerintem egyszerűbb lenne, hogyha a dark, meg a manson szó egy ideig nem tűnne fel ezen a blogon. Te azt mondtad magadról, művész vagy. Miben? Ez a blog is, mint írás hozzá kellene tartozzon, nem? Nem értem, hogy miért jó, mélyen őszíntén elítélni valamit, mélyen őszíntén vallani valamit, aztán csinálni az elítélt dolgot, leköpni a vallott dolgot, stb. Ne érts félre, nem érdekel ha le is hugyálod manson leendő sírját, csak kicsit fura ez az egyszer itt, egyszer ott. Meg már ez vagy a huszadik bejegyzés aminek nagyjából a tartalma annyi, hogy "igazából én nem szeretem mansont". Jó, elhiszem, okos dolog, hogy ilyenből tudsz pénzt csinálni, komoly elismerésem érte. De most a fikázás akkor a művészeted, vagy mi? Vagy te is shocker vagy mi a fene vagy?

"ostobaság erre egy életet komolyan feltenni" ki tesz fel erre egy életet? Te is tudod, hogy (mint mondtad is) 19 év körül ebből ki lehet nőni. Akinek pénze, és nem csak stílusa van benne, az nem nő ki csak belőle. Mivel ezen kívűl nehéz lenne manapság szemöldök meg szemszín nélkül megélni, ha már egy piercing miatt sem vesznek fel normál munkahelyekre.
Manson zenéjét fikázni, meg már szerintem túlzás. Jó, nem kapcsolódsz mansonhoz lelkileg, nem vagy sátánista, csak a pénzért csinálod (ezeket hogy is hívják?...) elhiszem ezt mind, nem kell még manson ultosó szempilláját is a porig alázni, ahhoz, hogy rájöjjek, huszadik alkalommal is, hogy nem vagy _fan_.
Az, hogy azzal érvelsz a zenéje ellen, hogy pár akkordos, elég amatőr felfogás. Belegondolva te is tudod, hogy a legtöbb, igazán jó zene ilyen.
Na nem is tépem a szám, a fő tanulság annyi lenne, hogy a blogolvasók, türelmesen megvárják a holnapot, nem kell minden nap valami eleség nekik. Ha épp nincs ötleted mit írj, ne kezdje bele ilyen megfoghatatlan témákba, mint egyszer a dark egész világon keresztül ívelő összetartása, és létezése, egyszer meg a dark még porszemnyi lehetetlensége se. Szerintem túl belekavarodtál már a dark fogalmába, felejtsd el, mondjuk egy hétig e szót (ha már úgy se létezik szerinted), meglátjuk hogy boldogulsz nélküle.
Amúgy néha tud szórakoztató lenni ez a blog is.
Jó éjszakát mindenkinek.
Hoze Hoze.blog Tv 2009.04.13 21:07:00
"Türelem" rovatunk mai részében: Türelem, épp vágom a heti videó anyagot, nem egy egyszerű mulatság. Várhatóan ma este még kint lesz, bár ez a feltöltési sebességtől is függ majd, révén 30 perces doku videóról van szó. Hogy miről, azt meg találgassátok. Pillanat…..