Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.bates

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétfarkú Kutya Párt, Együtt 2014, Negyedik Köztársaság - mi a közös a három formációban? A programjaik biztosan nem: míg a kétfarkúak továbbra is az ingyen sör és az örök élet mellett teszik le voksukat, addig együttéké még csak töredékekben létezik, de valamiféle EU-fil…..
killtheradical Kastélyszálló 2011.04.28 16:55:00
Az emberi tapasztalat térben és időben erősen korlátolt volta, és az abból fakadó aszinkronitás - mely az egyén kontroll iránti vágyát csak erősíti - egy szituációs vígjátékban egészen bájos is tud lenni. Élőben már kevésbé, és nem egyszer véres is. Az első…..
Michael Knight Ami jár, az jár 2011.04.08 13:52:00
Sosem feltételeztem, hogy az országgyűlési képviselői tevékenység bármiféle munkavégzésre is irányulna, na de azért ezt leírva látni megmosolyogtató.Tanulságos kis történet kerekedett ki abból a héten, hogy az országgyűlési képviselőknek vajon kell-e 98 százalékos,…..
A Kereszténydemokrata Néppárt keddi közleményében felidézte, hogy 90 napja követelik a Nemzeti Színház igazgatójának menesztését, miután "Alföldi Róbert szívesen látta volna a Nagy-Romániát ünneplő románokat a magyar kultúra legfőbb színpadára, és olyan célra…..
killtheradical Bánk bán halott 2011.02.10 11:35:00
[Szín: a költségvetés kihűlt teteme felett Matolcsy és Bajnai bánok talpig halszálkás öltönyben veszekednek páncélos meráni lovagok gyűrűjében, a lovagok lehajtott fejjel állnak] [Matolcsy]: - Megölted! Te tetted, Bajnai! [Bajnai]: - Hazudsz, Matolcsy, hogy rettenetes tetted…..
k.bates 2011.02.11 02:16:25
killtheradical Egyen súlyt! 2010.12.04 07:07:00
Jelszó: egyensúlyi nyugdíjrendszer - egymillió új munkahely. Időintervallum: 2,5 év - 10 év. Lássuk. Nyugdíjkassza, 2010., előirányzott járulékbevétel: 2325 milliárd; tervezett költségvetési hozzájárulás: 595 milliárd (Matolcsy elárulhatná, neki honnan jött ki 900). A…..
k.bates 2010.12.05 22:50:52
@UbUlcii:
azért okoz a mnyp rendszer hiányt az állami kasszába, mert a rám kirótt járulék egy részét az mnyp-be fizetem és az ott marad tőkének/vagyonnak. csak az államiba fizett részt lehet felosztani a jelen nyugdíjasainak.
bár úgy tudom, h így is deficites lesz a rendszer (kevesebb az össz befizett nyugdíjjárulék mint a fizetendő nyugdíj)

@bs395:
másik előnye is van a mnyp rendszernek:
az állam által fizett nyugdíj összege nem líneáris az általam befizett összegekkel ellentétben a magánnal. ez fedezi a szolidáris elvet.
Sárdobáló Aljasság 2010.12.03 15:00:00
Alföldi Róbertet én sosem bírtam. Nem tetszett a stílusa, amikor láttam játszani, de még a reggeli műsorvezetése sem. Egyszer láttam a Macbeth-rendezését, az se tetszett. Sokak, hozzáértők szerint jó művész. Én meg nem vagyok színházesztéta, csak szeretem a színházat. Csak…..
Addig is, amíg elkészül a Pásztörperc által megígért Nagy Illés Zoltán-poszt, összeszedtem Illés Zoltánnak az államtitkári kinevezése óta hozott néhány intézkedését, melyet nem környezetvédelmi szemtponból minősítenék — ahhoz ugyanis nem értek — hanem…..
Mindent vitt a Fidesz, szívem repes, hozsánna és a többi. Na de és most? Und jetzt? Something completely diffferent, és John Cleese kismalacot simogat kezében a mikrofon mögött? Tavasszal az volt, hogy nem mondjuk meg, majd csak a parlamenti választások után. Nyáron az volt, hogy nem…..
Kettős Mérce Hazafias NERfront 2010.07.30 08:00:00
A Nemzeti Együttműködés Rendszere 56 napot élt. Megszületett helyette a Nemzeti Centrum.Gyurcsány reformkényszeres volt, emlékezhetünk rá, hogy kéthavonta újabb és újabb reformot zúdított az ország nyakába. Orbán ugyanezzel a találékonysággal rendelkezik a saját…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
A Political Capital elemzőinek egy jó kis blogbejegyzéssel sikerült tematizálniuk a közbeszédet: visszalép-e egyéniben az MSZP a Fidesz javára az április 11-ei első forduló után, ha úgy hozza a sors? Szerintük, ha nem, akkor egyes választókerületekben az is megeshet, hogy a két…..
Újabb gyanúsítottat hallgatott ki a Központi Nyomozó Ügyészség a Magyarok Nyilai ügyében. Ezúttal Rihó Krisztiánt, a Jobbik bicskei elnökét, Fejér megye 7. választókerület kampányfőnökét gyanúsítják azzal, hogy a Budaházy György vezette bűnszervezet egyik tagjának…..
Gulyásdemokrácia Jobbnál jobb 2010.02.28 03:45:53
A kamera lassan ráközelít a zöldellő rétre; a tavaszi virágtengeren túl ereje teljében lévő középkorú férfit láthatunk. Kezében ásó, boldogan dolgozik vele. Talán még fütyörészik is munka közben. Ássa a sírját.Bajban vagyunk kicsit, mert az ilyesmi filmes klisékben…..
Többet fejlődünk, mint gondolná! - hirdeti az NFÜ: Többen vagyunk, mint bárki gondolná! - nyilatkozza és dalolja az MSZP:  Véletlen-e?..
Mandiner blog Bokros Lajos csapata 2010.02.23 07:31:00
  Amikor az Új MDF-nek új honlapja lett, azonnal beleszerelmesedtünk az ott található videókba, amelyeken a párt egyéni képviselőjelöltjei vallanak arról, milyen érzés konzervatívnak lenni. Ne feledjük, itt azokról az emberekről van szó, akikkel választási győzelem esetén…..
  A Piroslapon találtuk ezt a Fanka-videót, s egy pillanatig sem volt kétséges, hogy reblogolásra érdemes:   Többszöri nézés-hallgatás után sem sikerült felfognunk Fanka barátunk mondandóját, ezért olvasóink segítségét kérjük: mit üzen a Jobbik szellemi…..
„Kell egy pofon?” Kidobó fiúk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban a kopogtatócédula  gyűjtő aktivistákat. Az ügy pikantériája, hogy a lakóparkot építtető cég tulajdonosa valamikor önkormányzati képviselő volt. A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark…..
  Nyakig a hóban meg kell küzdenünk azzal a problémával is, hogy ki a bánatnak adjuk oda, azt a rohadt szelvényt? A probléma végül is nem bonyolult, de azért mellékelünk hozzá egy segédletet.   Nem kell arra szavazni, akinek odaadod. Nem, nem szabad felírni senkinek, hogy…..
A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő…..