Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mozart06

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ó, a jó büdös francba! Már akkor gondolhattam volna, hogy baj lesz, amikor leadtam a névjegykártya-rendelést. Nem volt különösebb extra kívánság: 50 db névjegykártyát szeretnék, jó napot, lehet-e?, lehet, oké, nem, semmi extra nem kell.Kihozott egy gyűrött…..
Minden, ami... Ismerek egy lányt, 2010.11.19 10:12:33
 - nevezzük mondjuk Áginak- aki egy bébiételes üvegbe töltötte a kristálytiszta mézet (a délutáni mézmasszázshoz) itthon, majd elindult dolgozni. Betévedt a Douglasba, és vásárolt egy szemfestéket.Kifizette, majd elkezdett okoskodni: jaj, jaj, a méz ki ne boruljon a…..
Alma meg a fája Igazad van. 2010.10.29 08:58:00
 Heveredjünk le és nézzük a plafont, ha Neked az jó móka, akkor szívesen beszállok. Borítsuk le a frissen mosott ruhákat a szőnyegre, semmi baja nem lesz, és hemperegjünk benne. A pálma lehet a dzsungel, én a naaaaaaaaagy dzsungel-anyafarkas, Te pedig a kis, nyivákoló farkas,…..
Mozart06 2010.10.29 11:37:02
Minden, ami... Rablópandúr 2010.10.28 07:53:00
 Az úgy történt, hogy tegnap elindultam itthonról, gyerek, kutya, sminkbőrönd (nagy), sminktáska (kisebb), gyerek utazós holmi, babakocsi, autósülés.Leadtam a gyereket, majd egy kis ügyéntézés után leparkoltam, gondoltam felviszem a kutyát meg a smincuccot, még gyorsan…..
Minden, ami... Drágáim! 2010.07.21 13:21:00
 Aki volt már valaha (evörevör) nálam, és megy nyaralni, nyaralásból jött, az jöjjön má' be egy 10 perces -mondjuk úgy, hogy beszélgetésre. Beszélgetünk, Te megmutatod a nyaralós képeidet én meg közben teszek róla, hogy NE tedd tönkre a munkámat (arcbőröd) azzal, hogy…..
 rendez, rendez, szemlét tart. Itt épp a nagymamánál (aki nálam "Anyu" fedőnéven fut), szemmel láthatóan ingerszegény környezetben, fájdalmas elhanyagoltságban...
Mozart06 2010.06.28 14:16:52
 Ma fodrásznál volt velem: édes volt, egy hangja nem volt, csak pislogott a babakocsiból, mint a luki nyúl, és vigyorgott a fodrászra és a körmösre.Múlt héten kávézni voltunk, az Alleeban van egy Libri, ahol nyílt egy Frei kávézó: madagaszkári(? azt hiszem madagaszkári. De…..
 Ennek örömére(?) tegnap pocsék napunk volt. Az még oké, hogy összesen 45 percet aludt nappal (mondjuk szerencse, hogy éjjel bepótolta, mert egyébként übergiga irgumburgum volt már kilátásba helyezve a.k.a. széééééjjjelcsapomvágom!), de a fennmaradó időszakban végig…..
de részint idevág. Medvi nyugtatja a gyereket.Pssssssssszzzzt, na jól van, semmi baj, nem kell sírni, minden oké, haló, Barnus, kisfiam, minden oké, csitt-csitt, jólvanjólvan, okéoké...Cumi a szájba (már felmerült az is, hogy odaszigetelőszalagozzukaszájába, de aztán az nem…..
örökölt tőlünk a gyerek.Először is, ha éhes, akkor nincs irgalom, nincs kegyelem, meneküljön ki merre lát... Senkivel nem áll szóba, és addig, amíg nem tömi meg a bendőjét, addid dzsihád, cunami, harakiri, matahari. Ez az ő háborúja és nem viccel.Ne is próbálkozz gügyögni…..
Minden, ami... Már egy ideje újra 2010.02.23 20:11:00
 megy a tévében a L'Oreal Double Extension reklámja. Nem új jelenség ez, megszoktuk loreáléktól, hogy újra meg újra piacra dobnak valami régit, de akkora kampány övezi, mintha vadonatúj világszabadalom lenne.No ilyesmi ez a spirál is. Volt már egy pár változata, nekem…..
Minden, ami... Zanzásítva 2010.03.02 09:22:48
már a másik blogon is írtam, most nem olyan jó.Nyűgös vagyok, ami majd elmúlik, de amíg nem, addig csak szenvedek és ezt ragasztom át a környezetemre is. Egyszerre vagyok túlhajszolt és unott, egész nap meg nem állok, mindig csinálok valamit, és mégis netezek és barangolok a…..
4, senki nem hiányzik. Medvi, Nyuszkó, Drazsé és Barnus.Nyuszkó Barnus miatt hiányzott a múlt héten, kérem a hiányzást igazoltnak tekinteni.Az igazoláson nincs pecsét, de azt hiszem, nem is hiányzik róla...
Mozart06 2010.02.22 08:49:39
2010. február 14.Barnus megérkezett.Egyelőre nem találok szavakat, a mosolygást meg nehezen lehet neten keresztül látni, de hidd el, fülig ér a szám. Barnus gyönyörű, természetesen, ugyebár.Én meg amint magamhoz tértem, beszámolok.Ígérem...
Bizony ám, a papucsomat is. Ragaszkodom a papucsomhoz, akkor kaptam Medvitől, amikor először jelezni akarta,hogy helyem van az életében, otthon vagyok az otthonában... egy csodaszép, bőr Berkemann papucsot vett nekem.És most ki kell fertőtleníteni.Rendben, odaadtam, én tévézek, ő meg…..
Alma meg a fája Védőnő 2010.01.28 09:25:16
"Nyuszkó, majd összerakunk mindent, meg lemosunk, meg behajtogatunk, felszerelünk és átalakítunk. Vaaaagy... felpeckeljük a száját, összekötözzük a kezét-lábát és kihajítjuk a rakpartra."Mindössze ez a két variáció merült fel az én szerelmetes uramban a…..
Mindenképpen szeretnék egy rugalmas hordozókendőt. Igen, van különbség a sima és a rugalmas között: utóbbibn már egészen apró cürpimackó korától be lehet kötni Barnust, továbbá nagyon egészséges a gerincet sem terheli, és a két szabad kéz lehetősége lázba hozza a…..
Mozart06 2010.01.22 11:12:45
Minden, ami... Júdás pénze 2009.11.30 11:08:00
Szombat reggel elment a KUTYAgyerek. Takaros kis kosárkája összekészítve, benne a tálikók, a csavart rongycsont és a párnák. Kabát a hátán, póráz a nyakán, a kaja összecsomagolva. Medve komor volt és nemigen szólt hozzám. Úgy ölelgette az ebet, mintha kórházba menne vagy…..
Alma meg a fája Szépek, nem? 2009.11.12 22:22:00
                                       ..
Mindenképp meg kell kaparintanom őket. A Coastal Scents-ről fogom rendelni, és igen, türelmes vagyok, jó lesz tegnapra is.Ő a Grape Vine névre hallgat, és kék szemhez tudom elképzelni, sűrű, sötét szempillákkal.Kicsit olyan hótündéres hatása lehet, halvány rózsaszín, vagy…..
Mozart06 2009.11.12 12:10:43
Megvettük tegnap a babakocsit, végül egy egészen más típus mellett döntöttünk, az ABC Design Rodeo (ezt figyeeeeeeld) babakocsijában fog ringatózni Barnabás sejhaja.Csodás rombolást vittünk végbe a Brendonban, mialatt kiválasztottuk a megfelelő hintót az Úrficskának: le-föl…..
Minden, ami... A Királynő 2009.11.03 09:22:36
 Serdült Orsi ellátogatott a Pető Intézetbe. Mutatták a tévében, bizony ám! Cipót sütött a kislányokkal, segített a kisfiúknak az őszi munkában: tököt talicskáztak, fát fűrészeltek kisfűrésszel, és közben elmondta, hogy mennyire szereti a gyerekeket. A narrátor…..