Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geegee

89 bejegyzést írt és 12171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszabb szünet után hatalmas adaggal, több, mint 5500 képpel frissült a fortepan. Van benne vasúttörténet, első világháború, tánc és 1945-ös Vörös Hadsereg is, szóval ömlesztve mindenféle. Én pedig ismét a budapesti képekből válogattam egy adagot, íme. (Az azonosító számra kattintva a kép nagyban…..
vancello.hu Kabriót a nyárra 2019.05.20 11:05:40
Május van, a természet javában zöldül és bizony ilyenkor az ember már a kellemes napsütést várná, hogy felcsapva a kalapot (vagy sapkát, kinek mi ugye) és napszemüveget elővegye a garázsból a kedvenc sátortetősét, majd  guruljon vele egy jót. Amikor ezen sorokat írom, akkor kitekintve az ablakon…..
Csúszásmentesítésre hivatott mintázó hengert terveztem és készítettem leendő járdámhoz. Egyébként kiválóan használható talpmasszírozónak is. A házibarkács megoldás bemutatása mellett gyári mintázók kínálatát tekintjük át, melyek nyomással vagy hengereléssel, függőleges vagy vízszintes felületet…..
Nagy kérdés számomra is, hogy vajon mostanában több az allergiás, beteg(eskedő) gyerek, vagy egyszerűen csak jobban odafigyelünk a jelekre és hatékonyabb a szűrés? Nem csak Magyarországon, Norvégiában is gondot jelent az alacsony születésszám, végül beszélgethetünk arról is,…..
A többi észak- és nyugat-európai országokhoz hasonlóan Norvégiában is nagy hagyománya van a kerékpározásnak. A városi és városközi bicikliút-hálózat mellett számos infrastruktúra teszi könnyebbé e közlekedési eszközt választók életét. Erre példa Trondheim városa is: a lejtős utcákkal tarkított…..
geegee 2019.05.20 03:58:34
geegee 2019.05.20 03:59:37
Bár általában csak néhány másodperc jutott nekik, mégis a sorozat elmaradhatatlan szereplői voltak, többnyire lenge ruhában...
Meglepő módon a bulváron túl a mértékadónak nevezhető sajtóig is elért Angliában az a twitter-bejegyzés, amely szerint a Wizz Air ülészsebekben fellelhető biztonsági tájékoztató kártyája szexista. A tweetet készítő hölgy azon akadt ki, hogy a bemutató kártyán megrajzolt utas túlságosan szexi, hiszen…..
Badge engineering: így nevezik angolul azokat az autókat, amelyek mögött nem valós fejlesztés, hanem pusztán egy átlogózás vagy legfeljebb  minimális esztétikai módosítás áll. Ilyen „fejlesztésekről” szerte a világban mutathatunk példákat. Most 5 olyat szedtünk össze, amelyek olyan autókra épülnek,…..
geegee 2019.05.09 04:09:39
@bandika57: Igen az az "Aston" a másik csimborasszója a hülyeségnek, avagy a zsenialitásnak...
:D
geegee 2019.05.09 20:16:00
@konrada: Ha ez így van, az persze árnyalhatja a képet, kösz.
geegee 2019.05.16 08:18:43
Na, épp itt is van egy új hír, ami idevág:

totalcar.hu/magazin/hirek/2019/05/15/igy_nez_ki_a_japan_renault_kangoo/

És ezzel egy csapásra megbízható japánná válik a szarfos fhanszia kocsi...
Gratulálok.
:-))))))))))))))))
        Az egészen biztos, hogy aki a Guess valamelyik fürdőruháját választja a nyárra, sokat vár a szezontól. Charlotte McKinney domborít most ezekben az aboszolút tökéletesen. Persze, ízlés és vérmérséklet dolga, kinek, melyik tetszik, én mondjuk a fehérekért nem vagyok oda, az olyan…..
geegee 2019.05.13 19:26:11
        Kate Upton, aki a néhány éve megjelent Sports Illustrated debütálása óta Amerika egyik jelképe, most a Yamamay fürdődresszeket húzta magára. Még mindig és már megint imádjuk, hogy telt és jókedvű és egyáltalán. Szexi képek lettek, ugye?     ..
geegee 2019.05.13 19:25:54
@Androsz: Ez azért van,mert a videót nehezebb fotósoppolni, illetve képkockánként kellene, amihez valszeg senkinek nincs kedve, illetve nincs eléggé megfizetve a meló, így szarnak rá nagy ívben.
De a cicikék mindent visznek, az nem kérdés.
:D
1872. Fogorvos munkában, valahol az Egyesült Államokban..
geegee 2019.05.07 15:38:54
@bugenhagen: +234
A leginkább viszont sztem Drezdáé volt terrorbombázás...

Nálam is a lesz vigaszos kép a legjobb.
A milliós nagyvárosok is úgy indulnak, hogy kiesznek az út mellett egy pottyantós vécét...
:D
geegee 2019.05.07 15:41:51
@project640: Miért nem volt Drezdáé terrorbombázás?
Ha jól tudom, semmilyen katonai jelentősége nem volt a városnak, politikailag is már egy kivéreztetett, légierő nélküli földön fekvő országba rúgtak bele, semmi egyéb célja nem volt mint a bosszú és a vérengzés...
geegee 2019.05.13 15:34:47
@Inner Circle: @soarvány: Oké, de ettől ez még simán terrorbombázás...
Nem is tudom mikor írtam utoljára posztot a blogra. Ennek több oka is van, de legfőképp az időhiány és a kreativitás máshol való kiélése. A sok teendő között sikerült még egy lakáscserét is eszközölnünk, aminek jelenleg a tervezési fázisában vagyunk. Ha minden jól megy, az egész folyamatról (lakás…..
Havonta ezer fontot (377 ezer forint) spórol meg Chris Marsh új házával. A 36 éves northumberlandi férfi eddig egy bérelt házban élt, de átköltözött egy mindössze 17 négyzetméteres, fából készül, kerekeken álló házikóba. A rezsi mindössze 15 fontba (5600 forint) kerül egy hónapban...
geegee 2019.05.07 06:17:29
@darlacko: Oké, hogy én se vennék telket alá, maximum valami kicsit, és ha 500% hogy nem akarok már sehová se menni.De, olyanról még nem hallottál, hogy egy telket el is lehet adni.És akár még nőhet is közben az értéke?
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
geegee 2019.05.06 19:23:41
@geegee: *jav: harmadIk meg mondjuk Győrnél
geegee 2019.05.06 19:33:51
@heidt: Már 90 éve?A betyárját, nem gondoltam volna.
De a témádhoz: kedvencem volt, mikor az M7-es mellé elkezdtek odaköltözni a népek, ahol a sok áruház van Budaörs magasságában.Aztán meg rájöttek, hogy az autópálya zajos is lehet, és volt egy csomó cirkusz, meg vita, hogy építsenek zajvédő falat, meg sebességkorlátozást.Hát, meg a kurv@ anyjukat, az olcsó, filléres telek az jó volt, csak a negatívumokat nem akarják elfogadni...Nem is hülyék, csak a többieket nézik annak.Hogy rohadjon meg az összes.Emiatt kell ott 100-zal menni maximum, pedig 130 is lehetne és a gyökér rendőrök meg imádnak arrafelé mérni...
Nem tudja, hova menjen kirándulni a Bolondok napja hétvégéjén, de viszket a feneke? Itt az önnek való menet Gyilkos-tóval és űrtányérantennákkal! Tavalyelőtt indult a bolondok napi túrasorozatunk, amiben először a vértesi Lófingató-hegyet, majd a börzsönyi Bugyihó csúcsot másztuk meg. Idén a…..
Az üzbegisztáni gyökerekkel rendelkező Milana Vayntrub-ra esett a választásom, amikor azon gondolkoztam, ki lehetne a Hollywood legszebb színésznői-cikksorozat következő kiszemeltje. Bár a 31 éves fiatal hölgyet eddig nem igazán találták meg az áhított, kirobbanó hollywoodi szerepek, úgy tűnik, a…..
geegee 2019.05.03 15:30:01
@Kuglóf. Az: Bróhaha... :D
Én csak a belga bankárt ismertem:
Stex Van Boeven
Karen Sheila Gillan sokak számára leginkább a Galaxis őrzői- és a Bosszúállók c. filmek Nebulája kapcsán lehet ismerős, ebben a cikkben az ő karrierjét ismerhetitek meg. Legfrissebb filmje épp a héten debütált a hazai mozikban is, a Bosszúállók: Végjáték c. filmről írt spoileres kritikámat itt…..
Laura három éve költözött az Egyesült Királyságba, ennek az időnek a nagy részét Londonban töltötte, míg most Dublinban él, de már tervben van egy következő költözés. Nem Magyarországra, mert mint írja, az egyelőre nem jut az eszébe…(A képeket köszönöm szépen.) Mi az…..
geegee 2019.05.03 00:18:15
@London2009: Én úgy szoktam védekezni ez ellen, hogy a cipőt az első héten nem veszem fel, csak a másodiktól kezdve használom...
geegee 2019.05.03 01:30:11
@élhetetlen: Bróhaha, ez q jó, cipőt kölcsönadni bejáratni...
:-))
Lehet, hogy ebből meg is lehet élni vajon, bérmunkában új cipőket kitaposni?
El kell járni gyimbe gyaloglógépre, a bejövő pénzből telik is a bérletre, meg hátha másra is.
:D
Elég jó lehet olyan helyen lakni, ami egyszerre csendes és pazar panorámát kínál. Pláne így van, ha mindezt sorozatban sikerül elérni, ebben az esetben Norvégiában Tamásék. És ha már természet: a poszt végén egy brutális videót láthattok, ami szombaton készült Chicago mellett...
geegee 2019.04.28 22:08:26
@nyuszigonosz: Szegény mutterom emlegette mindig, és igaza volt, hogy nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja...
:D
geegee 2019.04.28 22:09:36
@geegee: átlagosan => általában
geegee 2019.04.30 15:33:12
@négyzet: Kellett volna ilyen lassító sikánokat (pl. Sikán Attila...) beépíteni, mint az F1 pályákon...
:D
      Létezik egy márka, amelyről nem sokan tudnak itthon. Pedig Meghan Markle, Cameron Diaz, Bradley Cooper és Hugh Jackman is ezt használja. Nekem szerencsém volt megismerni az Éminence brandet, amely 10 egymást követő évben nyerte el a kedvenc bőrápolási márka díjat. és amelyet Ausztráliától…..
Egyre többen csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, amely a négynapos munkahét bevezetését sürgeti. Kutatók szerint ezáltal boldogabbak és egészségesebbek lennének az emberek...
geegee 2019.04.26 01:30:13
@szepipiktor: én máris csatlakoztam!
:-)))
Heti egy nap munka, hat nap pihenő; még egészségesebbek, kipihentebbek volnánk, azonnal be kell vezetni!
:D