Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szetya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmúlt a Karácsony, újra elkezdődött az iskola, és persze az első kérdések között merült fel, hogy ki mit kapott. ...és ugyanezt folytatva otthon, hogy mi miért nem kaptunk olyat? Például egy Virtuális Valóság Szemüveget, magyar nevén VR (Virtual Reality) szemüveg. Vagy doboz, akárhogy is…..
A fotózás művészet és szakma, ha jól csinálják. Pár hónapja beszereztem egy tükörreflexes gépet, hogy  illusztrációink színvonalát emeljem a telefonos fotókhoz képest. A beépített vaku és megvilágítás ellenére még több fényt igényelnek egyes témák, ezért vaku után…..
Szetya 2018.01.16 21:34:29
@Gyökösi Attila: Igen, a rekessze valószínű utána mehetett volna de mint olvassug a fotómasina képességeivel sincsen tisztában. Lentebb a papírlapra írták, hogy nincs az a vaku amihez ne lenne megfelelően vastag papír. Nos, nincs az a rekesz amihez túl erős lenne a vaku. :)
Kipróbáltam kíváncsiságból, 70mm, 1/60, f/11 indirekt vakuzás, vaku(sb900) 1/1 manuálban ~1,5-1,8 méterről már simán jó.
Szetya 2018.01.16 22:47:09
@eßemfaßom meg áll: Úgy nézett ki az a gyümölcsös tál mint aki a DOF-ra játszik? ;)
Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben…..
Szetya 2014.12.15 10:18:58
@miva?: Az az 1800000 pont annak a 3600000nek a fele, onnan vette. :D :D :D
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..