Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MIKE 650

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
MIKE 650 2011.06.12 20:32:22
@last barons: Miért??? Ez kérdés???
Mert 40 éves, és rá kell nézni...A kéepkből látszik h az idő vasfoga megette.
WR amióta megvette azóta csak a pénzt hordja rá... de hát ha van mit...:)))
(zárójelben:kedvelem az efféle öreg amerikai autókat de nem a szutykokat)
Az emberiség önmagát taszítja pusztulásba. Igaz, közben vannak vicces pillanatok. ..
MIKE 650 2011.06.02 17:41:45
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
A kis tok sokkal elegánsabb, mint vattapamacsok után kutatni a kabátzsebben Ender Baba, újságíró kollégám rám nézett, mondott valamit, én meg visszakérdeztem, hogy tessék? Ő elmondta másodszor is, ekkor már eljutott néhány szó a tudatomig. Látta, hogy bambán bámulok, emelt…..
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..