Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsi1976

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iskolás gyerekek minden nap legalább nyolc órát töltenek el az iskolában, tanulással, szabadfoglalkozással és megint tanulással. Ha visznek is ennivalót az minden bizonnyal nem az a mennyiség és/vagy minőség, amivel 8-9 órára fedezni lehet az egészséges és életkornak megfelelő tápanyagbevitelt.…..
A gyermekes családok számára nem ismeretlen az a helyzet, mikor a gyermekük lebetegszik, és nem mehet közösségbe (bölcsődébe, óvodába, iskolába). Ilyenkor meg kell oldani, hogy valaki otthon maradjon a gyermekkel, míg a gyógyulás tart. A szerencsésebbek mozgósítani tudják valamelyik nagyszülőt, hogy…..
Nálunk kakas és tyúk csak az asztalon fog szerepelni leves és sült formájában, illetve egy párna képében a kanapén, azért ismét mutatok pár képet a fenyőre illő ötletes díszekről. Egyúttal boldog karácsonyt és új évet kívánva mindenkinek.  A…..
àlabeck Rántott leves tojással 2009.03.04 16:33:00
Valamelyik nap volt egy kis maradék egy előző ebédből, de kevésnek találtam, gondoltam, valami nagyon gyors és nem túl tömény leves kellene hozzá – nem olyan, mint amit általában csinálok –, amiből tudok éppen csak két tányérnyit főzni. Így jutott eszembe a rántós…..