Regisztráció Blogot indítok
Adatok
codeine / B is for Battle (törölt)

1 bejegyzést írt és 2950 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Potom százezer forintért hozzájuthatunk ehhez a végtelenül kínos, eddig még kiadatlan nótához! Lehet, hogy szólni kéne Jennynek (aki a pezsgőt is beérzi), vegye meg, hátha ezzel végre befut. Száz rugó azért kicsit sok ezért a teljesitményért, ha valakit érdekel, ötvenért max…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.11 15:39:23
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.11 23:25:48
Az emberi történelem során a véres sztorik mindig fokozott közérdeklődésre tarthattak számot. Akár bevalljuk, akár nem, mi emberek híresek vagyunk arról, hogy embertársaink erőszakos halála felkelti figyelmünket, s borzongva bár, de részletek után vágyunk. Hatványozottan igaz…..
Az ION Audio piacra dob hamarosan két iPhone-kiegészítőt, az egyik egy fullos méretű QWERTY billentyűzet - ennek hasznosságát most nem részletezném, mindenki döntse el maga -, nálam a másik termék tette be a kaput. Az iDiscover Keyboard egy 25 billentyűs, iPhone-ra köthető…..
Az egyetlen ferfi, aki fontos volt neki, mar nincs tobbe. Probaltam megbeszelni, hogy ezt megis hogy gondolja, meg ennel oszintebbnek tunt az egyutt toltott ido. Total kikeszultem, a siras hataran voltam.. de hiaba, nem sikerult job belatasra teritenem - ezzel gyakorlatilag ki is rakta a szuromet.A…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.11 16:27:24
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.08 00:03:39
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.08 09:21:47
Drámai történet, hosszú is, megosztó is. Elnézést, ez hosszú lesz, de nagyon durva... 28 éves voltam, túl pár komoly csalódáson, nehezen adtam a szívem bárkinek. Amikor megismertem a lányt, legyen L (18) nem volt szó köztünk korkülönbségről, vagy bármi olyanról, ami…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.06 19:28:03
rémtündér, azereine ezek a képek gyengébb középkategóriások.

fotozz.hu/r/middle/fotozz_208806.jpg
photos.photosig.com/photos/00/55/2385500-16cf2e2121846e44.jpg

ezen a két oldalon el lehet tölteni egész estéket...
feltölteni, kommentálni, és értőkkel megvitatni. ebben áll a nagy titok :)

(photosig regelős, de ingyen, és több millió kép)
codeine / B is for Battle (törölt) 2010.01.06 19:32:22
Az ünnepek alatt idén sem lesz szakítós, ezzel a verssel búcsúzunk tőletek és az óévtől, január 4-én jövünk!A kép innenSziasztok!Ezt a verset 19 évesen írtam miután véget ért egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami később még további egy évet ölelt fel, de ezt nem szeretném…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2009.12.29 15:36:28
Bari, talán Drezic?
www.imdb.com/name/nm0612534/

mazs, heti "találmány" zene

Zamounda Selesao . Tu Peux Pas Test
www.youtube.com/watch?v=Dd-pKe5xZP0
 A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! Helló.Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-) amilyen a csók olyan a kapcsolat 1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt -…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2009.12.11 17:10:56
 Talán lapozni kellene a mesekönyvben, nagyon jól látja a levélíróValahogy mindig úgy gondoltam a szerelemre, mint egy tündérmesére, ami rózsaszín ködével mindent elsöpör az utamból. Nagyon sok szép történetem van, sok fiú, sok kaland, sok átmulatott éjszaka, számos…..
A születésnapon kapni kell, nem adni, de tényleg ne igyunk bele akárkinek az italába, mert csúnya vége lesz.Csak azt idd meg amit előtted töltenek ki! - mondja a mondás, ami biztos nem is így hangzik de a lényeg ugyanaz. Tizenkilencedik születésnapomon a főváros egyik legkedveltebb…..
pinaplo mikulás+2 2009.12.10 01:13:00
Istennel utaztam az éjszakain.előtte egy kis gömböc csaj állt, hajlandóságból 5 (10-es skálán). Jóhogy aludni jöttem.Az est folyamán kisgyermekes elvált anyák "párváltási" gondjaiba kellett képzelnem magam, hát volt is sag schon... Meg a végén Unicum Next.Aki…..
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
Küldj el a fenébe. Amilyen jól nézel ki, úgysem fog menni - mondta a fiú a lánynak.3 in 1Kedves szakitosblog!Én rögtön 3 koptatós sztorit szeretnék megosztani veletek.1.Zsúfolásig tömött szórakozóhely, pia, buli, tánc. Már egy ideje szemeztem egy helyes pasival, tudtam, hogy…..
Tanulság: szűz pasi és kiéhezett tinilány nem alkotnak jó párost. Sziasztok! Retteghet valaki 18 évesen attól, h örök szűz marad?Mindjárt kiderül. Barátosném, Zsanett már két éve kinézett magának egy fiút(Gábort)az iskola folyosóján.Gábort hidegen hagyta Zsanett…..
Aztán augusztus 23-án elmondtam neki,hogy marhára kedves volt tőle,hogy átvágott és hogy rohadtúl nincs jó kedvem, erre ő azt írta msnen,hogy neki meg az van.Sziasztok!Én egy 18 éves srác vagyok. Kb. 5 évvel ezelőtt,találkoztam egy nagyon helyes lánnyal egyvidéki…..
Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka.A kép innenL és B története (augusztustól  – novemberig)(mindketten 30)   …..
Tudjátok, mi történt 2005.12.20-án? Egy srác megtalálta élete értelmét. A téma még lezáratlan, jelenleg is zajlik, bár erősen egy kilátástalan tili-toli játéknak tűnik. A csaj eleinte nem törődik a srác érzéseivel – aki annyira bele van pistulva, hogy még az…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2009.11.19 11:14:37
Tudom, vacak sztori, konkrétumok nélkül, biztos unalmas, szánalmas, értelmetlen, nyálas, meg mittudomén micsoda.  A kép innen   32 éves vagyok. Ő tíz évvel idősebb. Én vagyok a nő. Meg a naív, meg az idealista. És az is maradok, ha beledöglöm is.  …..
Lehetne még bízni benne aztán, hogy kis híján hét év várakozás után dobbant a családjától, akikről aztán hallani sem akar? Nekem nincs elviselhetetlen hiányom így másfél év után, de mindenképp jobb lenne, ha ő lenne itt, és nem más nő, mert hogyan nézzek eztán a gyerekeim…..
Körülöttem kevesebb mint 1 év alatt gyakorlatilag minden összeomlott, a családom, a párkapcsolatom, a terveim. Maradt az eléggé agyhalott munkám, a gyógyszereken élő anyám és a maradék lakásfelújítás. A kép innen via yummie Kedves Sorstársak!   Gondoltam én…..
codeine / B is for Battle (törölt) 2009.11.17 10:44:43
codeine / B is for Battle (törölt) 2009.11.17 11:25:11
  Megtudhatjuk mostanában úton-útfélen, hogy angolul beszélni nem feltétlenül vagányság, csak egyszerűen illik, muszáj tudni. Ezt nekem is be kell látnom, bár minden tekintetben a németet és beteg dialektusait részesíteném előnyben - nem beszélve a magyarról -, de itt van…..
Ez mostmár annyira péntek 13, hogy el sem hiszem. Rövid is, Verás is, ezt már tényleg nem veszem le, jó hétvégét mindenkinek.Kedves Szakítós!A blog eredeti szellemiségehez illő dolog történt a minap. Összeröffentünk a baráti társasággal egy kellemes sörözgetésre,  ott…..