Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SchMiki

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szelet az ARCSWIFO tortából 2012 szeptember 14 én érkezett be hozzánk az első ARCS WIDE, FOCUS és SB18m szállítmány, valamint 1-1 pár függesztőeszköz is a hangfalakhoz. Az FOH felszerelésről: Magát a hangfalat már régóta vártuk, igazi hiánypótló az L-Acoustics…..
Sziasztok!Nos, itt az idő „szétszedni” egy zenekart, és ahogyan ígértem, dobbal kezdjük. Először is szeretném jelezni, hogy nincs bajom a dobosokkal, és, ha lehet, senki ne vegye személyeskedésnek, amit leírok, nem ez a célom vele :).Viszonylag sok dobossal sikerült már…..
Sós Marci barátunknak, a BJO keverősének sikerült megcsípnie egy igazi zenei csemegét...erről olvashattok egy beszámolót :-)   November utolsó napján került megrendezésre az Egressy Béni Zeneiskolában az idén 33 éves Mezzoforte zenekar dobosa, Gulli Briem workshopja. Az…..
  Keverőpult…kérek még monitort !!!! Sziasztok ismét! Először is szeretném megköszönni a sok olvasást, segítséget és bíztatást. Mint legutóbb ígértem, jöjjön a folytatás. Monitorhangfal, kontrollhangfal, kontrolláda, stb: az a hangfal, ami a színpadon, a zenész…..
Kedves Olvasó! Ezen iromány megszületésének az oka kettős: részben vitaindító, bár remélem, hogy "vita" helyett inkább párbeszéd kezdődik el a jó ügy érdekében. Másrészt pedig jóindulatúlag (komolyan) határoztam el, hogy igyekszem a lehető legtöbb olyan…..
SchMiki 2010.11.17 21:08:53
@Lexi1:
öregszakinál csak a túlélés van, jaja :)
SchMiki 2010.11.17 21:10:56
@exonka:
Köszönöm, amit írtál, nagyon bízom benne, hogy jó példa lesz ez sok zenekarnak. Bizony, ez viszonylag ritka, de mindig örülünk neki, rengeteget segít és egyszerűsít a munkánkon! Köszönjük!
Új márka feltűnése mindig izgalmas, és persze jó sok előítélettel lehet nekikezdeni az ismerkedésnek. A Trevis Audio név mögött hangfalak szerepelnek, a gyártói honlap szerint aktív és passzív változatok egyaránt léteznek, sőt, installációs célra az alap feketén kívül RAL…..
L-Acoustics 12” +3” top, 18” sub, klubban. Először is, ez a felszerelés, amiről szó van, a jelenleg forgalomban lévő 12XT elődje, azaz a 112XT, ami –a gyártó szerint- kicsit kevésbé szól tisztán, mint a „friss” 12XT. Másrészről a…..
Az idei Hangfoglalás kiállításon az Audmax Kft. nyerte meg az egyik színpad építésének a lehetőségét, amelyet a hazai L-Acoustics felhasználó cégek segítségével sikerült megvalósítani. A hangfalak kiválasztásánál a választásunk a KUDO rendszerre esett, ez alkotta a…..
L-Acoustics kompakt koncertfelszerelésAz L-Acoustics alapvetően kétféle szemlélet szerint készíti hangrendszereit. Az egyik, valószínűleg mindenki számára ismert, a Linear Source Array rendszerek, ahol a hallgatósági terület méretéhez igazodva, megfelelő számú, többnyire…..
2009 január 24-én, 19 órai kezdettel adott koncertet a 40 év zenei pályafutást maga mögött tudó, Kossuth és Prima Primissima Díjas Presser Gábor a Papp László Sportarénában.tovább is van........
A haladó gondolkodású hangosítócégek és a minőségre adó hangrendszer telepítők megtalálják mindazt a PLM-ben, amire szükségük lehet. A hangosítás vagy telepítés üzleti kérdés is. A befektetés megtérülésének feltétele a hosszú távú, megbízható üzemelés. Ebből a…..
Nem is olyan régen történt, hogy egy budapesti raktárral rendelkező hangosításokból élő vállalkozás úgy határozott: lecseréli eddigi hangfal és végfok parkját. Természetesen bőség zavara állt fenn, hiszen számos gyártó képviselteti már magát a hazai piacon. Végülis egy…..
SchMiki 2009.02.11 13:14:43
@-Andy-: Ki lehet próbálni, igen de inkább maradjunk a standard tesztelési körülményeknél :)
          Schleer Miklós vagyok, az Audmax Kft. élőhangosítással foglalkozó üzletkötője vagy tanácsadója. Jellemzően a hangosító cégekkel való kapcsolattartás, technikai segítségnyújtás (magyarul support) feladatokat látok el, olyan…..