Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butch400

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség V8 hang 6 rugóér?! 2010.03.09 14:52:00
Kicsit sok mostanában a svéd téma, de nem tehetünk róla, ha egyszer a svédek nagyszerű témákat biztosítanak. Múlt héten pontonoztunk, most jöjjön egy kis V8. A SoundRacer működő prototípusa a tavaly januári CES szórakoztató elektronikai kiállításon mutatkozott be Las…..
Autófília Meglepetéééés! 2010.03.03 11:00:00
2010. január elseje sokáig emlegetett dátum marad a magyar autósok életében. Változott a KRESZ, az eredetvizsga, a műszaki vizsga, megszűnt a zöldkártya, megérkezett a gépjárművek luxusadója - egységsugarú autótulajdonos alig győzi kapkodni a fejét, annyi az újdonság. Ha…..
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
butch400 2009.11.19 16:43:38
Már gyártanak Magyarországon etanollal (is) üzemelő motort, az Audinál. Azt nem merem leírni, hogy ők az elsők. Nem kizárt, hogy Szentgotthárdon már évtizedek óta készül ilyen, elvégre még Brazíliába is szállítottak Ecotec motorokat. Lehet, hogy csak nem dicsekednek vele.Az…..
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
Belsőség Ha szakadt, takard el! 2009.01.30 01:43:00
  Büdös, szakadt, repedt, felesleges pilácsok világítanak? Reménytelen rendbe tenni a belsejét. Segítünk eladó autód belét legalább a vevők számára emészthetővé tenni. Persze a korrektség szobrát nem rólunk fogják megmintázni, az biztos. Vélemények az azonos című…..
butch400 2009.02.02 16:17:16
Azt hiszem, nem fogok újat mondani, de én sem értem, hogy miért kellett ezt a cikket megírni. Éppen elég ratyi a magyar használtautó-kínálat, nem tudom, hogy miért kell még ilyen zseniális tippeket adni, hogy hogyan olcsójánoskodjunk. Az egymilliót érő E280-as Mercimre ráment 1,3 millió forint egy év alatt, csak a javításokra. Kifogtam, pedig előtte két kiváló szerelő is megnézte. De ráköltöttem annyit, amennyit kellett és aki megvette, az kb. az ország legjobb W124-esét használja (totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=50741). De a Multitronicos A6-ban is beadta a kulcsot a váltó pont a gari vége után, azt is megcsináltattam, pedig nem volt olcsó. Mondjuk az még éppen hatjegyű összeg volt, szerencsére. Tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy mindig mindent azonnal, gyári alkatrészekkel megcsináltasson, de azért az, amit ez a cikk javasol, elég szánalmas. Még a végén szereplő beismeréssel, hogy ő csak egy ilyen trükköt használt, meg azzal, hogy van, aki úgyis rájön, az úgyse viszi el (de legalább csináltunk neki egy fölösleges kört, ki tudja, hányadikat...), aki meg nem ismeri a trükköket, azzal meg nem tudom, mi van, szóval ezzel együtt is gáz a cikk. Tulajdonképpen lehetne részletes leírást adni arról is, hogy milyen típusnál hogyan lehet órát visszatekerni vagy hol lehet beszerezni lepecsételt szervizkönyvet. Értem én, hogy gazdasági válság van és mindenki csóró, de ha mást teszünk azzá, az mivel jobb?