Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy vállalkozás megítéléséről beszélünka tényekre támaszkodunk. Megvizsgáljuk a cégbevételeit, költségeit, növekedési ütemét.Belenézünk a cég könyvelésébe, egyszóvalátvilágítjuk. Ezt azért tesszük, mert pontosképet szeretnénk kapni a cégben rejlő…..
 „A vereség csak az elmédben létezik. Senkit nem tudnak legyőzni addig, amíg ő el nem hiszi valóságként, hogy legyőzték. Számomra a vereség csak átmeneti; és egyetlen célja, hogy sürgessen arra, hogy nagyobb erőfeszítést tegyek a célom elérésére. A…..
komika 2009.09.09 12:49:53
Sziasztok! Muszáj leírnom ezt a kis bejegyzést, (hátha valaki hasonló cipőben járt) mert a múlt hetem egyik legrosszabb hetemnek sikerült, jónak tűnő kitörési alakzatok, trend folytató setupok mind-mind visszajöttek a stoppjaimért.6-8 kistoppolódás után azon kezdtem el…..
Hali,Páran kerestek e-mail-ben MT4 indikátorok miatt.Alább egy link, ahol nagyon sok minden van. (MT4, Metastock, Amibroker, TradeStation) http://www.xeatrade.com/trading/8/M.html Jó böngészést.(bár én nem vagyok egy nagy indikátor rajongó :) )Wik ..
Nos mint tudjuk,a sikeres tradelés fő pontjai a trendmeghatározás,a belépési pontok meghatározása,és a kilépési pontok helyes meghatározása. A fenti képen eurusd devizapárral kereskedem,H4 idősíkon,de bármely devizapárnál használom,ha van kedvem manuális tradeléshez.Az alap…..
komika 2009.04.21 09:30:40
@inflexio: Nagyon köszönöm!

Még egy kérdésem lenne. Az Oanda beállításaival kapcsolatban tudtok valami leírást?

Előre is köszi
A mai nap épp a netet  böngésztem amikor is ráakadtam a budacash.hu weboldalára. Nem szokásom a minősítés, de amit láttam kicsit gondolkodtatóba ejtett. A budacash.hu ennyire lealacsonyította volna a színvonalat, hogy nem saját forrásokat használ? Vagy, ha meg saját forrás…..