Regisztráció Blogot indítok
Adatok
profigázszerelő

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ingyenes kiszállással! +36 70 556 8048   Tekintse meg legfrissebb akciónkat! Mivel minden drágább lett, mi így akarunk segíteni az átlagembereken, hogy elérhető legyen mindenki számára a szolgáltatásom mosdócsapok cseréje: 5000 Ft mosogatócsapok cseréje: 5000…..
A nagy hideg beálltával, sok gázkészülék adta meg magát, és nagyon sokan próbálnak házilag összebarkácsolni gázkészüléket, főleg a konvektorokra jellemző! Nem szabad önfejűen neki látni mert sokkal nagyobb baj keletkezhet mint gondolnánk. Elég rosszul meghúzni  egy csavart,…..
Itt van az ősz, beköszöntött a fűtési szezon. Nézzük hogyan spórolhat fűtési számláján? Az éves konvektor tisztításnak illetve átvizsgálásnak sok szerepe van az azt követő télen nyugodt és komfortos fűtés szerepében. Idővel a tömítések elfáradhatnak,…..
  Budapest egész terültén ingyenes a kiszállás!Felmérés, ajánlatkérés ingyenes!Gázkészülék karbantartása: Konvektor: 8000 Ft/db, második konvektortól 5000 Ft/dbGázcirkó karbantartása 10 000 Ft/dbRadiátor komplett szerelése: 18000 Ft (vezeték kiépítésével együtt…..
Jelenlegi szabályok szerint vagy csak hegesztett kötéssel, illetve rézcső préselt idomokkal kivitelezhető. A menetes kötéseket célszerű kicseréltetni még gázszivárgás előtt, mert szivárgás esetén a gázmű azonnal kizárja a lakást, ami megsokszorozza a kivitelezés…..
Leginkább a régi városi gázra kiépített vezetékek nagy százaléka menetes, idomokkal való toldással, illetve elágazással kerültek kivitelezésre. Ezek a kötések mind kenderrel vannak tömítve, ezek a kötések jelenleg szabálytalanok, mivel a földgáz szerves gáz és ezért a…..
2008-as szabály szerint kéményes készülék új szerelésének a kialakítása nem kivítelezhető! Kéményes készüléket csak abban az esetben lehet felszerelni ha elötte volt már ilyen készülék, és csak csere valósul meg. Ezeket a készülékeket, a turbós, illetve a kondenzácios…..
2003-as jogszabály szerint a gázkészülékek karbantartását a tulajdonos köteles évente elvégeztetni, ellenkező esetben bármiféle probléma esetén pl: gázszivárgás, égéstermék visszaáramlás, a tulajdonost teszik felelősé, az estleges kár keletkezésekor a felmerülő…..
Manapság sok problémát okoz hogy nincsenek kicserélve a vízórák. Jelenleg Budapesten kb 60ezer vízórát érint.Abban az esetben ha a megadott időpontig nem történik meg a csere a vízművek szerződést bont a fogyasztóval, és általány díjat fog felszámolni, ami többszöröse is…..
2003-as rendelet szerint minden gázfogyasztó köteles a gázvezeték átvizsgáltatására. Illetve ettől az évtől új jogszabályban határozták a gázkészülékek kötelező éves karbantartását. Abban az esetben ha ez nem történik meg akkor bármi féle meghibásodásnál,balesetnél,…..
A gázfűtéses lakásoknál fontos az évente, legalább a fűtési szezon előtti egyszeri karbantartás, amely nagyon sok esetben különböző problémákat, és baleseteket előzhet meg mint pl. a robbanás, illetve szénmonoxid mérgezés. Amire oda kell figyelni nagyon, hogy nem mindegy…..
A fűtési rendszerek csörgését az okozza, hogy a rendszer tele van levegővel, ami abból adódhat, hogy gyorsan van feltöltve a rendszer, esetleg a légtelenítő nem működik. Légtelenítés esetén mindig le kell kapcsolni a készüléket, mert a keringető szivattyú az a rendszerbe…..
Sokszor találkozom azzal a kérdéssel, hogy milyen tűzhelyet célszerű vásárolni. Én a magam részéről többnyire a kombinált tűzhelyeket szoktam javasolni, ami annyit jelent, hogy a felső főzőlapja gázzal működik, és a sütő része pedig elektromos. Nem ismerek olyan tűzhelyet,…..
A gipszkarton lakásfelújitások,illetve az új építésű házak lakások,irodaházak elengedhetetlen építőanyaga.A gipszkarton rendeltetése szerint lehet alkalmazni térelvállasztó falak építésére, valamint falakra vakolóanyag helyet,amely sokkal egyenletesebbé,és simábbá teszi a…..
Gondolom már többször kerültünk, olyan helyzetbe, hogy eldugult a WC, a mosdó, vagy a mosogató lefolyó. Ilyenkor az átlag ember elmegy és összevásárol különböző  vegyszereket, ami persze csak a reklámban működik, de a valóságban csupán pénzkidobásra jók, ami ráadásul nem…..
Teljeskörű épületszobrászati munkákkal,gipszstukkó készítéssel,/rozetták,holkerek,karnisok,párkányok,kazetták,oszlopok/Gipszkartonozással,lakásfelújitással,javítással,és mindennel ami az építőiparhoz tartozik.Ön megállmodja és mi elkészítjük önnek lehet bármilyen…..
Oszlánszki László  DÁV-KRISZ Kft. A cég adószáma: 23554775-1-13 A cég cégjegyzékszáma 13-09-150865   Kapcsolattartó Oszlánszki László +36 70 556 8048 oszlanszkil@gmail.com  weboldal: www.profigazszerelo.hu Budapest egész területén ingyenes a kiszállás!..
A szénmonoxid, színtelen szagtalan mérgező gáz ami a földgáz elégetésekor keletkezik. Ebből az okból is fontos a kémény és a gázkészülék éves karbantartása. Nem tökéletesen működő kéménynél illetve gázkészülékeknél, az égéstermék visszaáramolhat, és mérgezést…..
A radiátorok, a fűtési rendszerek elhagyhatatlan elemei. Ajánlott lapradiátorokat vásárolni, mivel nagy és sugárzás által történő hőleadása van, így növeli komfortérzésünket. Nem célszerű a legdrágább lapradiátort megvásárolni, mert tapasztalataimból kiindulva az…..
Nézzük meg, hogy miért előnyösebb a cirko mint a konvektor! A cirkok manapság turbósak, illetve kondenzációs kivitelezésűek, ami attól különbözik, az elődeiktől, hogy az égéstermék hőmérséklete 150 Celsius fok, ezt a magas hőmérsékletű égésterméket a harmatponti…..
A vízóra előnyeit egyszerű összefoglalni, hiszen senkinek sem mindegy, hogy mennyi vízdíjat kell fizetnie. Ahol nincs vízóra beszerelve, ott a legtöbb esetben, a reális fogyasztás többszörösét is kifizettetik a lakástulajdonosokkal. Abban az esetben, ha vízóra méri a…..
A villanybojler élettartalmát sok minden befolyásolja. A villanybojler éves takarítása a vízkőtől azért javasolt, mert a villanybojler nem szereti azt a keménységű vizet ami Magyarországon van. A villanybojler éves karbantartása megnöveli a villanybojler élettartalmát. A…..
Elsősorban víz-gáz fűtésszereléssel foglalkozunk. ezen belül egy kicsit bővebben: vízvezetékek, gázvezetékek teljes és részleges kiépítése, gázcsatlakozó vezetékek felújítása, cseréje, gázkészülékek javítása karbantartása, padlófűtések kivitelezése, központi…..
A kondenzációs gázkazánok első hallásra bonyolultabbnak tűnik, mint valójában. A lényege, az hogy a hagyományos gázcirkoknál az égéstermék 150 Celsius fok ami különböző anyagokat tartalmaz mint pl. nitrogén, hidrogén oxigén kén CO2 stb. Ezek az anyagok amikor az égéstermék…..
Általában a legtöbb problémát akkor fedezik fel az emberek, amikor gázvezeték felújítás van, és a műszaki ellenőr nem adja vissza a gázszolgáltatást, mert korábbi szerelések épp nem felelnek meg a szabványnak. Ez sokszor azért fordul elő, mert amikor készüléket cserélünk…..