Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Preddy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Bloggers love 2009.03.15 22:14:00
<3..
Hoze Film-kritika 2009.01.30 03:49:00
Kurt Cobain örökségeA napokban került a birtokomba a mellesleg már 2 éve leforgatott 'Last Days' című film, mely az egykori legendás Nirvana együttes frontemberének, Kurt Cobainnek az iuolsó napjait követi végig. Meglehetősen sajátos módon. Bár a filmet maga Gus Van Saint rendezte,…..
Preddy 2009.01.30 19:19:35
Princess , olvasd le a szerelem és halál című könyvet és mindent megtudsz Kurt-ről , hogy miért lett ilyen.
A másik , azért lett ilyen "szarnarkós" ahogy te nevezed mert súlyos gyomor problémái voltak , csak az orvosok nemtudták megállapítani , hogy mitől , késöbb kiderült , hogy 1 idegbecsípődéséből még kiskorából , akkor le is ált a szerrel jó időre , csak Courtney visszaszoktatta.

a Halálának körülményei :

1.52 gram herka volt a testében namármost , ha te nem nyomsz semmien drogot , főleg nem herkát akkro az kérlek 75x halálos adag!!! még a kőkemény herkásnak is 3x-4x-es
Akkor most miről beszélünk? a másik fejbe lőtte magát? miért a talpánál volt a vér? és as fejénél 1 csepp sem? kurt nagyapja még mindig él és ő mondta el a 2 nyomozónak , h azt a puskát az ő unokája nem tudta volna megtartani a maga 60 kilójával , azaz ha még akarta volna se tudta volna magát fejbelőni ,De elvileg megtette , nahamost én fejbelövöm magam akkor nem a testemre lesz rakva hanem elejtem a faszba, de neki a mellkasára volt pontosan rakva és rajta a 2 keze, MIRŐL BESZÉLÜNK? GYILKOSSÁG.
halála elött 1 héttel , Courtney felhívott 1 kis bandazenészt , és megmondta neki , hogy kap 200000dollárt ha megöli Kurt-öt. miután kurt meghalt , rá 1 héttel miután ki akart tálalni a gyerek , HÍRTELEN VÉLETLENÜL őis meghalt.
Cortney azért ölette meg mert a hivatalos végrendeletében megírta , hogy elválik és nem közös kasszán voltak , azaz Kurt minden pénze amiért megdolgozott az övé marad , Courtney meg él abból amilye van, vagyha meghalna minden a Courtneyre szálna , NEM NYÍLVÁNVALÓ? dehogynem.
Preddy 2009.01.30 23:56:29
@_Princess_: Nem nem egészen , csak talán ha bevagy lőve akkor fájdalmat nem érzel ;) mint az alkoholnál ;)

Vagy talán te szenvedél egész nap? akkor kivánok további szép szenvedést^^