Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playman123

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkakeresés & egyéb Interjú 2021.02.07 12:01:00
Felhívtak egy munkaközvetítőtől, ahová jelentkeztem. Sima irodai munka volt, semmi képzettség, semmi extra. Rákérdeztek a fizetési igényemre, azt nagyjából belőttem, kiderült, hogy kevesebb, de mondtam, hogy oké, végülis beleférhet, ha olyan a munka. Mondjuk jobban örültem volna, ha nem holnap van…..
Erotikus munka blog Új cikk 2017.02.22 13:53:46
Papp László Tamásnak még egy cikke megjelent a témában. Én most túl sokat nem szeretnék írni róla, de mindenképpen gratulálunk a színvonalas munkához! https://atlatszo.hu/2017/02/17/minel-elitebb-annal-perverzebb-az-ugyfel-igy-dolgoznak-a-szexmunkasok-2-resz/..
Erotikus munka blog Munka ismét 2016.10.12 00:36:00
Na, most én valamilyen oknál fogva úgy döntöttem, hogy folytatgatom itt ezt a blogot. Lehet, hogy már mindenki itthagyta, de nem is ez a lényeg. Viszont mostanában elég sokat dolgozom.  Például ma, egy német pasival találkoztam, valamilyen tudós, elvileg számítógépes-matekos, de ahogy leírta, ennél…..
http://444.hu/2015/10/05/szexleaks-luxusprostitucio-repas-lajos/ Érdekes :) Az egész lehetne valamiféle "callgirlek mindennapjai egy ügynökségnél" sztori is, és nekem valahogy nem esik le hogy a szereplők mitől voltak luxusprostituáltak. Vagy luxus-akármik. Gondolom szépek voltak, meg…..
Reggel netezgetés közben bukkantam rá az Éden-Tv2 per hírére. Nem a konkrét témáról szeretnék írni, hanem a klasszikus, sok-sok helyen idézett mondatról: "aki kurva, ne csodálkozzon, ha basszák". Ez mind nagyon jól hangzik, csakhogy általában ezt szokták érteni alatta: "aki…..
Vége a holtszezonnak. Nem tanultam meg franciául, nem fogytam le (csak öt kilót, még folytatom de semmi drasztikus), nem csináltam új képeket, mégis, a február második fele úgy megpördült hogy alig győztem, a hónap pedig végeredményben bőven átlag feletti lett, az üres első…..
Playman123 2015.05.19 10:09:22
@szombathelyi vitéz: Nem az általad kiemeltek miatt osztottam meg a linket, hanem a gazdasági válság, illetve fellendülés és a szexmunkás-kereslet közötti összefüggés említése miatt.
Van melóm, aminek örülök, egész jól elvagyok most, kb kétnaponta dolgozom egyet. Először egy dán pasival találkoztam. Jókat dumáltunk, élveztem a vele töltött időt. Az első alkalommal elég durván elkéstem, egyrészt későn indultam, másrészt ööö, nem értem pontosan,…..
Playman123 2014.09.29 09:31:16
@noname.blogger: Nekem is úgy tűnik, hogy erre gondolt, igaz, ez nem a mi szavazásunkon dől el :D
Playman123 2015.01.04 21:59:19
Nekem az emberek kategorizálásáról mindig egy velem megesett példa jut az eszembe: Valamikori barátnőm barna hajú, barna szemű és Mérleg-jegyű volt. Nem szerette a kókuszt. Egy következő barátnőm ugyancsak barna hajú, barna szemű, Mérleg-jegyű volt, és ő sem szerette a kókuszt. Amikor a munkahelyemen jött egy barna hajú, barna szemű Mérleg-jegyű új kolléganőm, egy beszélgetés során csak úgy spontán bedobtam: "fogadjunk, hogy nem szereted a kókuszt". Valóban nem szerette. Ezután már teljes bizonyossággal elkönyveltem magamban, hogy a barna hajú, barna szemű Mérleg-jegyűek nem szeretik a kókuszt.
Ennek a kolléganőmnek volt egy ikertestvére, akinél már biztosra mentem, és határozottan kijelentettem, hogy "te se szereted, ezért neked se hozok kókuszkockát" - mire kerekre tágult a szeme, és megkérdezte: "ezt meg honnan veszem?" Imádja a kókuszkockát.
Ezzel az összes elméletem megdőlt :)

Tanulság? Mindenki magának leszűrheti. Én magamnak azt szűrtem le, hogy soha ne menjek biztosra, akármennyire biztosnak is tekinthető egy statisztikai csoport homogenitása. A korábban fejtegetett témára vonatkoztatva: minden olyan nőkből álló csoportban, amelyeknek elvileg nem jövök be, akadhat egy, akinek mégis bejövök. Sosem szabad eleve vesztesnek tekinteni magam. Mit veszíthetek? Ha mégsincs egy sem, akkor ugyanott vagyok, ahol voltam, ha viszont van legalább 1, akkor már nyertem.

Nem beszélve arról, hogy még egy azonos véleményt alkotó csoportnak a véleménye is változhat. Erre egy jó példa ennek a dalnak a szövege:
www.youtube.com/watch?v=RU_20bPPqyw

Akkor hát tanulság? :) Nekem az, hogyha megtetszik egy nő, akkor soha nem adom fel, mindegy milyen csoportba sorolom :) Le a sztereotipiákkal!
 UPDATE2: letiltottam a blog kommentelését, ez volt az utolsó kommentem:  "Én itt most kiszállnék, és bocs előre is, de letiltom a post további kommentelését. Amit el akartam mondani, megtettem, viszont megint egy olyan típusú vitába mentem bele, aminek nem látom értelmét,…..
Erotikus munka blog a hónap levele 2014.11.25 16:12:56
Hi ! van 2 fiú . Orosz . így a hotelban , és hogy van-e barátnője ? ár Valamiért eddig még egyetlen orosszal sem találkoztam, de szerintem most se fogok :)..
Playman123 2014.11.28 15:50:33
@noname.blogger: Először orVosszakértőt olvastam :)))

A szöveg valóban szlenges, és erősen rövidített, de azért a lényege érthető. Éppen azért érdekelne, hogy eredetileg valóban így írták-e be, mert a sok "jeszty" is eléggé primitív megfogalmazásra utal. Szerintem nem oroszos. A gyengén oroszul beszélő magyarok alkalmazzák gyakran, meg azok a külföldiek, akiknek a nyelvében kötelező a létige megadása. Igaz, elég rég jártam már arra, lehet, hogy az ő nyelvük színvonala is romlik.
Playman123 2014.11.29 08:35:41
@noname.blogger: Nincs vitám az oroszul jól beszélő ismerősöddel, mert ugyanazt mondjuk. Én is kb. olyan szinten beszélek, csak mivel már 20 éve nem jártam arrafelé, az új szlenget és a mobiltelefonok miatti rövidítéseket kevésbé ismerem. Én még Puskin és Lermontov nyelvén nevelődtem :)
http://www.hirado.hu/2014/11/23/prostitucio-elutasitott-kezdemenyezes/ Nekem a hír alapján úgy tűnik, hogy csupán a megfogalmazáson kell változtatni, és máris rendben van a dolog. A cikkből nekem úgy is tűnik, hogy nem véletlenül "kekeckednek" a kezdeményezőkkel, de ez őszintén…..
Playman123 2014.11.26 23:14:31
@prandelli: A jogi háttér bemutatása pontos. Véleményed szerint a népszavazási kezdeményezés írója vétségre vagy büntettre gondolt? (Nem véletlenül kérdem :) )
Playman123 2014.11.27 14:59:43
@prandelli: Igen, nagyon esélyes, hogy így történhetett :)
Egyébként egy dolog még kimaradt a jogi háttérből: bűntett esetén már a szándék is büntetendő. Na, ez aztán eléggé kacifántos következményekkel járna. A fejemben végigfutott egy pár lehetőség, hogy vajon mikor valósul meg "a prostituált szolgáltatását anyagi ellenszolgáltatásért igénybe vétel előkészületének büntette"? :))
Playman123 2014.11.27 22:45:39
@kispolgár: Nagyon minimális az esélye, hogy a beadványt fogalmazó BZ ugyanaz a BZ lenne. Egyrészt nem az ő szakterülete, másrészt már a saját személyes tekintélyével is hangsúlyt adott volna a beadványnak, és már előtte tájékoztatta volna a sajtót arról, hogy ilyen beadványt nyújt be.
Mivel nagyon érdekel a téma, általában rávetem magam arra, ha valami szexmunkásokról szól. Igaz, a sztereotípiákon alapuló ábrázolás annyira nem érdekel, annál jobban az ettől eltérő filmek, sorozatok. Két sorozatot néztem végig, ami szexmunkásokról szól, és amiket eléggé…..
Playman123 2014.10.07 16:37:30
@Playman123: Hozzátenném, hogy a lakáson leadóval dolgozók esetében - legálisan - most nem lehetne egy fillért sem kérni, mert az - a jelenlegi jogszabályok szerint - törvénybe ütköző.
Playman123 2014.10.08 16:33:39
@Ivonn88: Ez a film talán elüt a szokásosaktól:
"...a témáról a közvélemény legtöbbször a bántóan tárgyilagos bűnügyi híradásokból értesül, vagy a fölényeskedő, lesajnáló kívülállás hangján megszólaló véleményeket hall, mai ésszel felháborító és elfogadhatatlan stílusban örömlányokról, a legősibb hivatásról, kuncsaftról, szolgáltatásokról, kéjbizniszről. Men Lareda filmje arra vállalkozik, hogy egy a szélesebb közönség számára is fogyasztható játékfilm keretei között a lehető legőszintébben beszéljen, és Viktória sorsán keresztül a témát közelebb hozza a nézőkhöz."
www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20141002-nem-oromlany-az-akit-utnek-viktoria-a-zurichi-expressz-kritika-farkas-franciska-men-lareda.html
Playman123 2014.10.18 21:01:59
Feltételezem, hogy a film kapcsán született ez a cikk:
hvg.hu/plazs/20141018_Drogok_nelkul_ez_a_munka_elkepzelhetetlen
Vannak benne érdekes részletek - különösen a második felében.

Azon elgondolkodtam, hogy a "strichelés" szó vajon a zürichi Strichplatz nevéből ered?
Most bekapcsolódóknak: a bloggerekről   Egy komment után azon kezdtem el gondolkodni, hogy régebben nekem milyen képem volt erről az egészről. Azt tudom, hogy 12-15 éves koromban mindenféle Nők Lapja cikkek olvasgatása után valami olyasmit gondoltam, hogy vannak a kényszerített…..
Playman123 2014.08.25 18:31:43
@noname.blogger: Ezt tudom sajnos - olvastam ilyen esetekről. Ürügyet mindig lehet találni. Én csak a jogi helyzetet írtam le. Ami persze nem jelenti azt, hogy figyelembe veszik a rendőrök. Nem beszélve arról, hogy az a néhány száz méteres távolság közintézménytől, amit említettem, vagy a főútvonaltól való 50 méteres távolság is enyhén szólva nevetséges. Egy rendőrrel szemben sosem lehet igaza egy szexmunkásnak. (A rendőrök felfogása szerint. Ha nekik éppen arra támad kedvük, hogy megbüntessenek valakit, akkor megbüntetik. Kivéve talán, ha valaki lefizeti őket.)
Playman123 2014.08.26 10:01:19
@szombathelyi vitéz: Az lehet, hogy csak egy járőr van lefizetve (vagy egyszerűen csak jóindulatú), a többiek elől viszont bújkálnia kell.
Erotikus munka blog Aktualitások 2014.08.20 20:14:09
Ez már valami furcsa törvényszerűség: egész hónapban semmi, aztán persze mindenkinek egy héten belül jutna eszébe, hogy találkozna, külön poén, hogy a legrégebben lebeszéltek ugyanazon a napon érnek rá, az egyik délelőtt érkezik a reptérre, a másik délutáni időpontot…..
Playman123 2014.08.25 21:50:46
@noname.blogger: A számlakérés hatalmas ötlet! :D :D :D
De azért az adott helyzetben sokkal életszerűbbnek tartom a felháborodást egy olyan nő részéről, aki semmi "törvénybe ütközőt" nem követett el. (Az idézőjel csak a kiemelés miatt van, mert tényleg nem törvénybe ütköző.) Milyen jogon kérne érte pénzt a maroktartó ember? Az igazán törvénybe ütköző az az lenne, ha pénzért szemet hunyna, mert azzal már elkövetné a "prostitúció segítése" btk-ban is szereplő cselekményt.
Playman123 2014.08.26 09:59:13
Erotikus munka blog csönd van 2014.07.16 08:59:03
A blogon is, az életemben is, persze csak munkafronton. Nyári holtszezon. Aktuális ajánlatokat alig kapok. Olyan van(kettő is), hogy a pasi nőt akar, mindjárt kettőt is, küldjek árlistát meg fotókat. Inkább nem, nem műfaj. Gondolkodom hogy oda kellene írni a szolgáltatáslistához…..
A meló hozza a szokásos formáját: egy-két hétig szinte semmi, aztán két napra szinte csak aludni van szabadidőm. Úgy tűnik, ez már szabványos... Utoljára múlt hónap végén volt ilyen pörgősebb pár nap. Aztán most hét elején. Volt egy több hétre előre megbeszélt…..
Playman123 2014.07.11 18:49:43
@noname.blogger: Ahhoz képest ez nekem nagyon tetszett. Elég, ha máskor is csak így összecsapod :)
Erotikus munka blog Már Kanada is? 2014.06.10 23:47:40
A cikk: http://www.hirado.hu/2014/06/05/kanadaban-buntetik-a-prostituciot/ Neki akartam állni, hogy írjak egy bejegyzést arról, hogy Kanadában benyújtottak egy törvényjavaslatot, hogy a szexmunkások vendégeit büntessék. Neki is álltam, de úgy látszik, mostanában nem nagyon van…..
Playman123 2014.06.15 11:18:04
@Ivonn88: Érdemes lenne így pontokba szedve összeszedni az érveket és kifogásokat, és az érdekvédelmi egyesületen keresztül elküldeni az összes magyar EP képviselőnek. Hátha valakire ragadna belőle valami.
Az egyik (még monogrammot sem írok, mert anélkül is sokan tudják, kiről van szó) EP-képviselő állítólag gyakran jár(t) szexmunkásokhoz. Hátha meggyőzne néhány másik képviselőt is :)
Erotikus munka blog LOL 2014.06.04 12:10:13
Ember ír, hogy találkozzunk x-én, leokézom, megkérdezem, hogy melyik hotelben fog lakni. Válasz: a barátaival lesz, szóval abban reménykedett, hogy nálam találkozunk, a honlapomon is írtam, hogy lehetséges ilyesmi. Magamban végiggondolom: későn találkozunk, előtte is lesz egy…..
Playman123 2014.06.05 10:54:07
@noname.blogger: Ha kedd, akkor ez Belgium :) Jó film volt :)
Az alább következő írás Playman szerzeménye.   Egy munka kapcsán hosszabb időt töltöttem Thaiföldön. Az erről szóló élmányeimet egy – azóta megszűnt – blogon adtam közre. Itt most csak a lányokra vonatkozó részeket kivonatolom. * * *Útközben a reptéren kezembe…..
Playman123 2014.06.02 23:06:42
velvet.hu/szex/2014/06/02/a_brazil_prostik_angol_nyelvorakkal_keszulnek_a_vebere/
Brazíliában mår bankkártyával is lehet majd fizetni :)
Playman123 2014.06.03 09:06:38
@noname.blogger: A prostitúció és az emberkereskedelem az ott tényleg probléma, mert a legálisan dolgozók mellett tömegesen foglalkozn(án)ak ezzel a kiskorúak, akiket előbb-utóbb megtalálnak a "közvetítők", és hamis papírokkal Európába vagy a tengerparti nagyvárosokba viszik őket.
Brazíliában egyébként máshogy viszonyulnak a szexhez, mint nálunk. Az utcán lényegében szinte bárkit rávehetsz arra, hogy elmenjen veled, az ellenérték mértéke csupán a kiszemelt hölgy anyagi helyzetének függvénye. 100 dollárért már egy középrétegű tisztes családanya is hajlandó 1 órányi fizetéskiegészítő "munkára". A tinilányok ennek töredékéért is.
Playman123 2014.06.03 14:41:08
@noname.blogger: Ja, így jogos a felháborodásod.
Amúgy ismerve az ottani helyzetet, nem is a prostitúciót, hanem a prostituálódást tartják az egyik legnagyobb társadalmi problémájuknak. Éppen azt a jelenséget, amiről írtam, hogy szinte bármelyik nő rávehető. Ennek nyilvánvalóan gazdasági okai vannak. Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy pár hónapja az ottani szexmunkások nagy tüntetést tartottak, mert attól félnek, hogy a VB miatt jelentősen megnő az ideiglenesen szexmunkát vállalók száma, akik mindenféle orvosi felügyelet nélkül egyrészt elveszik a külföldi vendégeket előlük, másrészt rossz hírét kelthetik a munkájuknak, ami a későbbi külföldi látogatók számára is hatással lehet.
Már elég régóta leveleztem valakivel, egy találkozóról, ugyanis elég sokáig nem tudta megmondani, hogy pontosan melyik hónapban jön. Végül lefixáltuk, aztán áttette egy nappal későbbre, de végülis összejött. Egy kicsit azért aggódtam, mert állítása szerint a telefonja itt…..
Playman123 2014.05.28 13:25:15
@álomkor: Számítottam ilyen reagálásra, ezért fel sem veszem. Magamra nézve nem tartom sznobériának, én inkább úgy vagyok vele, hogy egy bizonyos színvonal alá nem megyek. Ez érvényes rám bármilyen árucikk vásárlásánál is, például a kínai gagyi nem az én világom. (Ugyanakkor azért el kell mondanom azt is, hogy van a kínai áruk között igen kíváló minőség is, csak az sajnos nálunk nagyon ritkán vásárolható.)
Ugyanez érvényes a lányokra is. Nálam az nem számít, hogy honnan jött, mert nagyon kedveltem egy lányt, aki első alkalommal elmondta, hogy pár nappal előtte még ő is a szemétégetőnél állt. Nem azokkal van bajom, akik "utcaiak", hanem a körülményeikkel.
A "kasztrendszer" a lányok között lehet, hogy megvan, de én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki lenézően beszélt volna azokról, akik rosszabb körülmények között végzik ugyanazt. Szerintem ez a véleményed róluk csak spekuláció a részedről. (Szintén minden bántó szándék nélkül írtam ezt rólad)
Playman123 2014.05.28 16:18:42
@noname.blogger: Nekem sem az ottani lányokkal és esetleg a szolgáltatásaikkal van gondom, hanem a körülményekkel. Ez nem az én pályám, de attól még elfogadom, és nem nézem le őket, csak sajnálom, hogy ilyen körülmények között kell dolgozniuk.
Playman123 2014.05.29 10:52:25
@noname.blogger: Ugyanabban a hozzászólásomban, amire hivatkozol, a második bekezdésben ezt írtam (2014.05.28. 13:25:15): "Nem azokkal van bajom, akik "utcaiak", hanem a körülményeikkel."
Szóval inkább megerősítem, amit először írtam :)
Osztrák pasi, ötvenes. Nem részletezte hogy mit csinál, de valamiféle hotel management jellegűt, annál a hotelláncnál szállt meg amelynek dolgozik, ott találkoztunk. Késő este találkoztunk, autóval jött Bécsből. Pár percet késett, én meg kivételesen pontos voltam úgyhogy…..
Playman123 2014.05.11 12:27:00
@álomkor: Thaiföldi tapasztalatokról írtam a régi blogomban, NNB-ék talán emlékeznek rá.
Ma is mosolygok rajta, mert szó szerint barátnői szerződés volt, menet közben felmerülő különleges igényekkel, mint nyelvtanfolyamra befizetés, vagy a szülői házban bekövetkezett csőrepedés költségeinek kifizetése :) A mosoly azért van még mindig az arcomon, mert még ezekkel együtt is - még a magyar árszínvonalhoz képest is - nevetségesen kevésbe került egy állandó barátnő az ott tartózkodásom ideje alatt.
Playman123 2014.05.11 23:23:18
@KondorL: Megpróbálom előkeresni. Egy többrészes történetről van szó, aminek az első része ismerteti az ottani lehetőségeket, az árakat és a körülményeket. Az a rész talán még valóban beleillik ennek a blognak a profiljába is.
Lehet, hogy külön holland beszámolót is írtam, vagy ha külön nem is, de egy nemzetközi kitekintést egészen biztosan adtam. Ha már úgyis benézek az archívumomba, akkor megnézem azt is.
Playman123 2014.05.14 00:20:36
@KondorL: A thaiföldi beszámolót megtaláltam. Hogy külön posztként jelenik meg, vagy hozzászólásként, ezt a blogerinákra bízom :)

Amszterdamit egyelőre nem találtam, de azt emlékezetből megpróbálom reprodukálni :)
Erotikus munka blog Levelezés:O 2014.05.11 15:36:49
Az előbb kaptam egy levelet valakitől a második "beszélt" nyelvemen, viszont annyira fura volt a mondatszerkesztés meg a helyesírás, hogy az nem igaz. Ilyen se történt még velem: általában azon a nyelven native speaker-ek írnak, és szerintem ez az illető nem volt az. Akárhogy is,…..
Playman123 2014.05.13 12:04:13
@Ivonn88: Azt nem tudtam, hogy a lányoknak is külön kellett fizetni - vagy csak most nem emlékeztem már rá. Így érthető, hogy külön már nem kértek alkalmanként "jutalékot" :)

Igazából csak az első alkalom a veszélyes a lány számára, mert nem tudhatja, hogy nem veszik-e el tőle az összes pénzt. Ha "korrekten" működik a dolog, akkor veszélytelen, sőt a taxipénzre sem kell gondolnia a lánynak, mert hiszen odaviszik a helyre őket, utána meg vissza :)
Playman123 2014.05.14 00:18:25
@Ivonn88: Elég régen volt, és mivel nekem biztosan nem érte volna meg, legfeljebb a gold tagság, annyit viszont eszemben sem volt fizetni, valószínűleg ezért nem emlékszem pontosan. Téged viszont a "lány-oldali" rész érdekelhetett, úgyhogy biztosan úgy van, ahogyan írod.
Ezek szerint egyedül nekik érte volna meg :D
Már elég régen rájöttem arra, hogy nekem nem szabad minden nap dolgoznom, mert nem fogom bírni, és úgyis az a vége, hogy lemondom. Nos, most úgy jött ki a lépés, hogy zsinórban hármat dolgoztam, mert sajnos előtte nem nagyon írt senki, én meg teljesíteni akartam a havi kvótát…..
Pár hete írt nekem egy pasi, hogy találkozni szeretne. Teljesen normális stílusban írt, megbeszéltünk találkozót. Az utolsó e-mailjében pedig azt írta úgy mellékesen, hogy fel tudnék-e venni "something silky", merthogy szereti a szexis női fehérneműt. Én persze leokéztam, aztán…..