Regisztráció Blogot indítok
Adatok
empszi

4181 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-vel megcsináltuk a kopetenciamérés elemzését. Meg minden egyéb megtennivaló akadt az iskolában. A délután nem is tudom pontosan, hogy mivel telt, de elröpült. Igyekeztem összepakolni a cuccokat a trénigre. ..
Déleltőtt az iskolában - úgy érztem - "semmi haszon fejibe" ment az idő, talán, mert már mentem volna, hogy beszerezzem a még hiányzó dolgokat a trénigre, Azt hiszem, sikerült. Még a könyvek is megjöttek. Most már arra kell vigyáznom, hogy ne pörögjem túl a készületet. ..
Délelőtt, amikor jöttünk haza, egy szembejövő autó felcsapott ránk valamit, ami ezt a nyomot hagyta a kocsi orrán. Mintha a gumija szakadt volna szét, és vágódott volna fel ránk, az autó orráról az üvegre csapódott. De hála Istennek nem lett semmi baj.  Ebédre két levelestészta lap közé zöldséges,…..
Reggel, amikor felébredtem, két harkály kopácsolt a diófán. Nem tudtam róluk jobb képet csinálni, de ez is felidézi azt a jó hangulatot, amit adtak napindítónak. ..
Reggeltől kora délutánig a POK-ban voltam. Ági nagyon sokat segített. Minden fontos dolgok kinyomtatott.  Aztán a másik Ágival találkoztam. Megbeszéltünk egy őszi munkát. ..
 ..
A nyári szünet előtti utolsó mislenyi szerda este volt. ..
Sült kolbászt és epret vittünk. Örültem, hogy örült neki. ..
Nem találok képet erre a napra. De annyira emlékszem, hogy reggel a Piuszban voltunk misén. (Ja, igen, itthon felejtettem a telefonom.) Ebéd után jöttek a mozgó urnával. ..
Bejártuk a tervezett kirándulás belvárosi részét, hogy a vetélkedőt jól meg tudjam csinálni. Gyönyörű idő volt. Ez az én kirándulásom volt. ..