Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalas

7 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom nekem valahogy nem is esett le, hogy egy hónapja önkiszolgáló bringaszerviz nyílt a Vérmezőn - pedig többen is megírták. Talán azért nem, mert akkor egy azóta eltűnt Kinja-poszt kötötte le a figyelmemet, hogy elég rossz helyre került a pihenőhely - pont egy…..
A Flogging Molly a Dropkick Murphys mellett az ír kocsmapunk emblematikus zenekara. A kissé kótyagos Dave King frontemberrel beszélgettünk a szigetes koncertje előtt arról, hogy milyen most a csődbe jutott Detroitban élni, volt-e rivalizálás a Dropckick Murphys-zel és hogyan lett a…..
Informatikusok bebizonyították: a csekkadót lényegében lehetetlen teljes egészében kifizetni, az egy életre szól. „Úgynevezett végtelen ciklust, vagy rekurziót okoz a csekkadó befizetése” – magyarázta Kovács Arnold informatikus munkatársunknak. Mint Kovács…..
Kocsmablog Mátra borozó 2011.01.11 23:55:00
Cím: 1011 Budapest, Corvin tér 1.Látogatás: 2010. december 8. 17:10-18:40 Miért nincs a kirakatba ültetve egy ember és zabálja kétpofára a függöny mögött előkészített disznót?..
Találtunk egy grafikont a zenei hanghordozók eladásáról a Business Insideren, amihez nem kell kommentár: ..
Azok, akiknek a Sátán egy mese, vagy mítosz alak, vagy azok, akik éltetik a mítoszát, meséjét? Ugye milyen mulatságos, hogy tudományos szempontból a keresztények tekinthetők sátánhívőknek.  Azt már régen tudjuk, hogy a keresztényeknek hinni kell a Sátánban/Ördögben, hogy Jézusban és Istenükben is…..
A legnagyobb torrentügyi szakportál, a TorrentFreak idén is kiadta év végi összesítését a legtöbbet letöltött játékokról. Összehoztam a lényeget egy közös grafikonba, de azért jöjjön utána egy kis szöveges értékelés is. A játékok címe után zárójelben a megjelenésük…..
Ha hallottál már a Foursquare-ről és szívesen kipróbálnád te is mitől érdekes ez az alkalmazás, de nem tudod, hogyan kezdj neki, kövesd az alábbi lépéseket! 1. Végy egy okostelefont iPhone, Android, Blackberry, Nokia OVI (Symbian), kb. ezek játszanak.      …..
szalas 2010.11.05 14:15:07
@SzGergő: hát tényleg nem mainstream :) és igen szoktam (ritkán telón, inkább pc-n, netbookon és hasonlókon)

ugye mint mobil web app jobban platformfüggetlen és szerintem egyszerűbb használni

meg a a célból jobb lenne megemlíteni, hogy olyanokhoz is eljusson a 4sq akiknek (még) nincs okostelefonjuk

i think....
Tavasszal már rácsodálkozhatott a radikális jobboldal, hogy nem megy nekik a hagyományosan jobboldali budai kerületekben. Ezen a környéken az ide betelepített elvtársak és a kilencvenes években feltörekvő újgazdagok leszármazottai mellett, a kettéosztott nagypolgári villákban…..
Elméletileg most jönne az a rész, hogy beömlesztek ide hat vagonnyi booth babe-et, de hát ezeket a német lánykákat nem igazán szereti a kamera, így lépjünk is túl ezen. Az azonban már a szürrealitás mezejét tapodja, hogy a képen látható (minden valószínűség szerint német)…..
szalas 2010.08.26 11:45:19
@flegman: Ezzel az a baj, hogy egy nagy (ha megvágod kicsi) fehér téglalap lesz a szöveg körül (kivéve, ha nem fehér pólóra csinálod)

Én is vennék iddqd-s pólót ,)
A Labdarúgó Világbajnokság közösségi élmény is. Rogán Tóni tényleg úgy csinál, mintha a rábízott V. kerületet nyitott városrésszé próbálná újragondolni. A Szabadság téren például az önkormányzat felállított egy nagy kivetítőt, ott nézheti a meccseket…..
IDDQD E3 csibék: ??? 2010.06.20 17:46:00
- Szia, feltehetek néhány kér... - Uram, ne menjen közel a zombihoz! - De csak interjút szeretnék készíteni vele. - Nem engedhetem, uram, a saját épsége érdekében! - Most komolyan, csak pár kérdés lesz, nyugodtan zombulhat közben. - Sajnálom uram, nem engedhetem. Ha megharapja…..
szalas 2010.06.20 23:07:56
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
A beköltözéseknek köszönhetően növekszik Budapest népessége - áll az önkormányzat legfrissebb sajtóközleményében, ami elég érdekes, hisz nem véletlenül épp a budapesti agglomerációban nő leginkább a lakosságszám Magyarországon. Bár a természetes szaporulat a…..
A Twitter az elmúlt napokban elkezdte kiélesíteni a helyi trendkereső funkciót. A funkció egyelőre csak a következő területekre működik: világszintű, Brazília, Kanada, Írország, Mexikó, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Dallas,…..
 Az új, hivatalos verzióról amúgy jött ma egy magyar nyelvű közlemény is. Ebből másolom most ide a lényeget: Persona: Újraindítás nélkül, egyetlen kattintással módosíthatók a Firefox témáiBővítményfrissítő: A Firefox jelezni fogja, ha egy bővítmény már…..
szalas 2010.01.21 23:24:05
  Tyű még csak január közepe és nálunk már egymást érik a kampánytémák. A hétvégén megjelent a Jobbik programja (pdf), amit azonmód szét is szedett a Mandiner közönsége. Ezúttal csak az urbanistás dolgokkal foglalkozunk - vigyázat kegyetlenül szenzációhajhász módon.…..
Sorra jelennek meg a tinédzserek körében népszerű magyar hírességek a Twitteren. A CelebsTalk immár 50 magyar celebet figyel rendeszeresen.Ugyanakkor épp a Yamm indulása óta vált láthatóvá, hogy egy-két magyar híresség nagyon rövid idő alatt komoly rajongótábort épített fel…..
Rendhagyó módon egy szolgálati közlemény következik: A Negyedik Köztársaság! honlapja egész nap nem volt elérhető egy nagyobb áramszünet miatt. Mivel nem tudni mikorra várható a helyreállás, ezért itt a blogon is közzétesszük a holnapi MP3 Szakítás track linkjét: Az mp3…..
Komolyan mondom, nem tudom, sírjak-e vagy nevessek… Első!   Személy szerint nincs bajom az elsőzéssel, bár nem szoktam elsőzni. Csak a Homáron. Remélem, megbocsátjátok nekem. Amit viszont elképesztőnek találok, az ez a blog. És nem akarom bántani a készítőjét, mert…..
szalas 2009.10.26 13:48:59
Email-, rss-, csetintegráció, játékok, eszközök, botok, fordítógép, szavazás. Már 2009 végére komoly eszköztára lehet a Google Wave-nek. Nyilván maga a Google is készül számos core szintű integrációval. Elsősorban a google-os kontaktlistát érintő megoldásokra számítunk.…..
szalas 2009.10.15 12:06:39
November közepétől nem lehet majd dohányozni a fővárosi aluljárókban. A mi környékünkön az alábbi (fővárosi kezelésű) aluljárókban lesz tiltás:Minden bizonnyal, a kerületi kezelésben lévő aluljárókbanis bevezetik. Arról majd a későbbiekben hírt adunk. I. kerület…..
Eggyel több hely, ahol reklámozhatjátok saját cuccaitokat, bármi is legyen az. A működési elv ugyanaz, mint a Facebooknál vagy az összes többi szájtnál, ahol linkeket lehet megosztani.Az iwiwes megosztást külső oldalban, tehát mondjuk saját blogba is be lehet pakolni. Itt a…..
Borzalmas állapotban van Budapest egyik legfontosabb és legforgalmasabb kerékpárútja, egyben a város második számú Duna-korzója a másfél éve kezdődött felújítási munkák miatt. A villamospálya felújítása jelentős késéssel ugyan, de elkészült az Erzsébet híd és a…..
szalas Köszöntő 2009.10.09 12:43:44
 Üdvözöllek!Az oldal bal hasábján olvashatod a twitterem, jobb hasábján a blogom feedjét.ha megakarod látogatni ezeket kattints ide:http://twitter.com/szalashttp://szalas.blogspot.com..