Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mennyegzo.hu

35 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michelle Mospens, a MyPersonalArtist.com szerkesztőjének cikke szerint a Pantone.com közzétette a 2010-es esküvői színtrendek előrejelzéseit. Ezek a trendelőrejelzések ugyan Észak-Amerikára vonatkoznak, de ha némi késéssel is, valószínűleg hamarosan nálunk is megjelennek az…..
A régi beidegződések miatt a polgári ceremóniát sokan csak szükséges rosszként élik meg, mások pedig annak ellenére is ragaszkodnak a templomi esküvőhöz, hogy egyébként nemhogy nem templomba járó emberek, de sokszor még csak nem is hívők.Tegyük egy kicsit a helyükre a…..
Örömmel jelentem be, hogy nemrégiben elindult a magyar trash the dress portál, a www.trashthedress.hu!A honlap célja, hogy némi nemzetközi kitekintés mellett bemutassa a magyar "trash the dress fotósok" munkáit, megismertesse a nagyközönséggel ezt a kreatív esküvőfotózási…..
Utolsó helyszínként az eredeti elképzeléseknek megfelelően kerestünk egy sejtelmes erdős részt. Itt már nagyon fáradtak voltunk az egész napos fotózás után, és már-már elmebetegnek mondható képek születtek, de mentségünkre legyen mondva, mi nagyon jól éreztük magunkat.Csak…..
Az erdészetben töltött rövidke idő után néhányunknak egyéb teendőik miatt muszáj volt abbahagyni a bohóckodást, ezért már csökkentett létszámban érkeztünk az autómosóba, ahol elkezdődött az igazi őrület.Coolették pick-upja volt az első áldozat, ami jó adag vizet és…..
Az erdészet szó hallatán - gondolom - mindenkinek - ahogy nekünk is - hatalmas farakások, sár, láncfűrészek és jó kiállású favágók jutnak eszébe. Mi is valami ilyesmiben gondolkodtunk, de aztán valami még ennél is jobbat kaptunk: régi, rozsdás munkagépek, szénakazlak, lovak -…..
Kezem munkái... Bemutatkozom 2009.01.13 23:23:00
"Mindenik embernek a lelkében dal van,és saját lelkét hallja minden dalban,és akinek szép a lelkében az ének,az hallja a mások énekét is szépnek."/Babits/ Na nem állítom, hogy az én lelkemben mindig Bach és Brahms szól... Bizony néha kőkemény heavy metal ordít odabent, de…..
Hogy ismét felvegyem a cselekmény egyik fonalát, billentyűzetet ragadtam, hogy szegény elhanyagolt Olvasóim ne érezzék magukat oly egyedül...Hogy, hogy sem, az hőn szeretett vőlegényem csak rászánta magát az esküvőre, és beadta a derekát a lagzi méretét illetően is. Így aztán…..
Rövid megszakítás után folytassuk a Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózás élménybeszámolóját a második helyszínnel, mely egy elhagyatott Duna-parti szakasz volt valahol Nagytétényben.Nagy nezehen elszakadtunk a Sacelláry Kastélytól, és elindultunk az első…..
Pénteken lezárult a szavazás, melynek keretében azt kérdeztük a www.mennyegzo.hu látogatóitól, hogy szerintük ki a legtrendibb Mennyegzős Trash the Dress Menyasszony.A közönség szavazatai alapján a legtrendibb Kutyus…..
A Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózáson a vendégünk volt Kis Adrienn a Cosmopolitan.Hu újságírója, aki nagyon lelkesen szemlélte az eseményeket. Különösen a mi kis pink Cadillac limuzinunk tetszett neki, a Cosmopolitan.Hu-n található cikkhez is ebben a témából választott…..
Az első helyezett jócskán elhúzott, egyre biztosabbnak látszik a helye, de azért 3 nap alatt is történhetnek csodák! A második helyezett személye azonban kérdéses, 3 lány fej-fej mellett, szinte azonos szavazattal küzd a fotókönyvért... Lássuk a grafikont nevek…..
Helyzetjelentés a szavazásról, melyen a legtrendibb BNM TTD Menyasszony keressük. Itt csak a beérkezett szavazatokról láthattok egy grafikont nevek nélkül, hogy izgalmasabb legyen. Az első helyezett nagyon elhúzott, de természetesen sosem lehet tudni, hogy mikor előzi be valaki. A…..
Mielőtt folytatnám a beszámolót, hadd osszam meg Veletek egy most indult nyereményjátékunk részleteit!Keressük a legtrendibb BNM TTD Menyasszonyt!A részletek az alábbi linken találhatók:www.mennyegzo.hu/legtrendibb_bnmttd_menyasszony.htmlHajrá Lányok! www.mennyegzo.hu..
A NOL.Hu után az EsküvőVilág Magazin érdeklődésére is méltónak találtatott a Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózás, így ma az utóbbi oldal látogatói is megismerkedhettek velünk.A cikket az alábbi linkre kattintva olvashatjátok el:www.mennyegzo.hu/ttd_eskuvovilag.pdfSzép…..
Még csak néhány napja él a TTD Blog, Kosztolányi Éva, a NOL.hu újságírója máris felfedezte magának, és 2009. április 22-i cikkében említést tett a Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózásról...Megkönnyebbültem, hogy a jelek szerint túlságosan "nem vertük ki a…..
Ahogy korábban már elmeséltem, a Nagytétényi Kastélymúzeum kissé unfair viselkedését kompenzálva került a képbe a Sacelláry Kastély, melyért soha nem tudunk elég hálásak lenni nekik és a Sorsnak. Mint kiderült ugyanis, a Sacelláry Kastély sokkal-sokkal jobb trash helyszínnek…..
Naná, hogy nem! Mint tudjuk, a menyasszony védjegye, hogy lassan készül el. Ezzel lehet egyetérteni és vitatkozni is attól függően, ki hány perc alatt készült annak idején a Nagy Napon. Mindenesetre, nekünk nem sikerült tartani az erre szánt 120 percet. Talán mi voltunk naivak,…..
Kovácsné Szabó Erika, a Filmkovács.hu fotósa tegnap újabb képekkel örvendeztetett meg minket. Érdekes volt látni ismét, hogy ugyanarról az eseményről, ugyanazokról az emberekről, nagyjából hasonló kompozíciókkal is születhet stílusában egy kicsit más portfólió. Ismét…..
Andy, Áron és Gábor tegnap újabb képekkel örvendeztetett meg minket! A zenés klip az alábbi linkra kattintva nézhető meg:www.vdartphoto.hu/TTD_fotozas/TTD_Slide.mpgJó képnézegetést! :-) www.mennyegzo.hu..
Kovács Zsolt, a Filmkovács.Hu-tól ma befejezte 13 perc 13 másodperces kisfilmjét a 13 menyasszony és egy vőlegény részvételével lezajlott Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózásról, melyet a linkre kattintva nézhettek meg:filmkovacs.hu/blog/archives/category/ttdGyengébb…..
Kedves TTD Férjek!Most Hozzátok szeretnék szólni. Tudom, az utóbbi napokban, hetekben utálatotok tárgya lettem a "hülye lila oldalammal" együtt! :DFeleségeitek/menyasszonyaitok/barátnőitek számára az utóbbi napokban a Mennyegző.Hu és a Trash the Dress Fotózás…..
A Blog.Hu-n, ugyebár, engedélyezni lehet a külső reklámokat, és ezúttal (talán a véletlen - talán valamilyen automatika) igazán ideillő reklámot talált a mi kis Trash the Dress Fotózásunkhoz. Úgy gondoltam, ezt muszáj megőrizni az utókornak! :-)Íme:Hát…..