Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiskezit csókolom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tünde és Dani kicsim, vagyis a hozzá tartozó fiúgyermek fesztelen-spontán hatást kelteni akaró, ám de nem tudó beszélgetésével kezdünk. Topik szerint, hogy sikerült-e már összekészülni valami fotózásra, ahol Dani lesz a modell, aki egyébként tök nyitott, szerepelni vágyó,…..
A játszótér sokaknak - legfőképp a gyerekeknek, nyilván-, maga a kikapcsolódás és szórakozás. Felszabadult rohangálás, gondtalan játék, végeláthatatlan bújócskázás. Ahol kicsit le is kapcsolódhatnak a szülőkről. De vajon mit jelent a játszótér a szülőknek? Baby Chameleon apukájaként nem régen…..
Ha ma reggel kaptál észbe, hogy este bizony mindenkinek fényesre kell majd suvickolnia a csizmáját, mert jön a nagy szakállú, de nincs mivel várni őt, ne ess kétségbe. Fogd meg a gyerkőc kezét, vidd a konyhába, és készítsétek el a világ legegyszerűbb pecsételhető kekszét. A…..
Kiskezit csókolom 2017.12.06 22:08:56
Szóval akkor van két lehetőséged. Vagy elmész vagyonokért Tiffany üveg készítő tanfolyamra, megtanulod a technikát és soha többé nem alkalmazod, vagy kiéled magad az itt olvasható módszerrel. Lehet ugyanis mesés és gyönyörűséges átlátszó díszeket készíteni házilag is, ha pedig ajándéknak szánod, aki…..
2 ho India Mysore - elso napok 2012.09.11 10:30:15
Az atmeneti hazigazdaim nagyon kedvesek es segitokeszek:-) Nyugdijasok es 3 kiado szobajuk van - akar teljes ellatassal. Jelenleg 2 indiai egyetemista lany lakik naluk. Csak reggelizni szoktam lemenni hozzajuk, olyankor kicsit beszelgetunk es probalok minel tobbet megtudni a kajakrol, mert nem…..
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt, Vietnám!Bocs, ennek majd a filmes posztban jut kitüntetett szerep, de mivel modoros műsorvezetőink is szeretik hallgatóikat hasonlóképpen üdvözölni, ezért ezt a frázist mi szintén nyugodt szívvel használjuk föl. Akár többször is.Elnézést…..