Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darazs1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis technikai összefoglaló, csak úgy Onedin családosan: feleségemmel, Katival együtt tettük le a nagymotoros vizsgát még valamikor 1998-ban. Magától akarta, nem kellett rábeszélés, amint felvetettem a témát, azonnal benyögte, ő is jön tanfolyni. 1998 tája, Miskolc-Tapolca…..
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
Darazs1 2010.01.10 16:02:57
@papptibi:
Ez a motorokra ugye nem vonatkozik, azaz marad a régi vizsgarendszer?!
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
Darazs1 2009.12.13 11:14:52
@Ender Gábor: Akkor jó! Szaladok megvenni!
Mennyibe is kerül? :-D
(Tényleg remélem, h találsz rá vevőt!)

Egyébként kb. milyen összegből lehet KRESZ-kompatibilissá varázsolni? Tükrök-lámpák...
Darazs1 2009.12.13 13:27:22
@UltimateUbul: Ha egy paraszthajszállal értelmesebben és higgadtabban fogalmazol, akkor is megértjük!
Gnómák THE END 2009.02.15 17:30:00
Azt hiszem ez lesz az utolsó bejegyzésem ide, ebbe a blogba. Hogy miért? Véget ért az erasmus, s a blog ennek a csodás félévnek a nyomonkövetését igen jól kiszolgálta. És felmerült a másik kérdés? Dehát van élet az erasmus után, nem? De van, de nem ugyanaz: még nem tisztáztam…..
Mifelénk máshogy néznek a szocialista országokban gyártott motorokra. Jók voltak, szépek voltak, de ott a múlt idő jele: a világ megváltozott, dédelgessék csak őket a veteránosok. Igaz, itt a rendszerváltás után szükségből mindent átépítettek, háztáji barkáccsal…..