Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DenesWebb

13 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Parkoló Parádé, amit március 29-én rendeztünk a Hungexpo területén mindannyiunk képzeletét felülmúlóan jól sikerült. Ennél jobb szezonkezdést el sem tudnék képzelni.  Kattintásra Koncz Jani galériája nyílik meg Sajnos csak valamivel fél négy után értem ki, de aki…..
Belsőség Faluvégi Farolás 2? 2013.11.22 18:03:01
Ha nem tudnád, mi az a Faluvégi Farolás, akkor nyugodtan nézd meg ezt a remek kis filmet, amit ott készítettünk. Nettó autóbuzéria 10 ezer forintért (+5 ezer, ha ketten használtok egy autót), a Kakucsingen. Szeretnénk belőle rendszert csinálni, de semmiképpen nem akarjuk…..
Legendás alakok tűnnek fel - valószínűleg először - a Totalcar tévéműsorában. PWR Ákos, Hosszú és Bodza, a műszaki vizsla is. Mindemellett remek srácok - kicsik és nagyok -, valamint a világ talán legszínesebb csapatósautó-felhozatala kicsi olasztól nagy amerikai V8-ig. És a…..
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
Vészvillogóval, fájdalmas grimasszal az arcán jött le Pista a pályáról. Valami nagyon nincs rendben, elfordítom a kormányt egy negyeddel, és megy tovább egyenesen. Kicsit para - újságolta. Mivel más bajt nem találtunk, megszorítottuk a kormánymű kiszopósodott tartószilentjét…..
Kézifékrángatók, Zsiguli-betyárok és wannabe-drifterek, halvérű családapák, fiatal utcai versenyzők! Jön a hideg, jön a tél, ilyenkor remegve várja minden gázrugdosó az első havat-fagyot-jeget. Aztán - sokszor - csúnya baj a vége: országos botrány, autótörés, kórház,…..
E heti Égéstér adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
DenesWebb 2013.06.21 02:10:56
@ommm: Eddig hittem benne, hogy nagyon jó a költség/élménykilóméter arányunk, de most elbizonytalanodtam... Ügyesek vagytok!
Minden kérdés, óhaj-sóhaj jöhet. A Totalcar-Hungaroring Pályanap fóruma ez. Bővebb infót itt találsz!..
Kell az olcsó versenyzési lehetőség, de a felelőtlen, trükköző rendezők könnyen tönkrevághatják az egész hazai amatőr autósportot. A Totalcaron megjelent cikkünk kommentposztja. ..
DenesWebb 2013.05.22 17:55:52
@nincs_nick: az én 80eFt-ból megvett - már nem szakadt - Ladámhoz pont passzol az FRT és a 15 ezres nevezési díj. A tavalyi sorozatban 68-an voltunk még így, ennyien indultunk a H5 kategóriában. Három kategóriában kb. 100 LADA indult tavaly FRT-n.
Az utolsó, tragikus véget ért versenyen 14 LADA nevezett csak a H5 kategóriában.

Pont ez az a verseny, amire igény van amatőr szinten. Ez a költséghatékony belépő szint. Ladával FRT-zni. Itt kapod a legtöbb versenykilómétert a pénzedért.
DenesWebb 2013.05.23 23:44:06
@nincs_nick: Jópofa ez az SCCA, Sports Car Club of America. Magyarországon hívhatnánk MSC-nek, Magyar Sportautó Clubnak.

Amúgy a márkatalálkozón vannak hasonlóak. Pl. most lesz LADA Tatabányán. Úgy tudom szokott lenni Honda is. Bár én csak a Ladában vagyok otthon. :) Nem tudom, ezek hogyan mennek, de valószínűleg MNASZ papír nélkül.
Velkám to Máriapócs Még december végén született egy véleménycikkünk egy illegális ladás megmozdulást kommentálva, amelynek nyomán kaptunk az érintett szervezőktől és résztvevőktől hideget-meleget. Születtek kommentek pro és kontra, voltak normális hangvételű és…..
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Montenegróból tartok hazafelé, amikor ez a poszt élesül. Kedd este már otthon alszom, szerdán és csütörtökön munka van, aztán a tervek szerint pénteken Szombathelyre robogok tovább. Teccik érteni? Robogok. Nagyrobogóval vagy luxusrobogóval, nem is tudom pontosan, mi a helyes…..
Válságban fejleszteni hatékony stratégia - ez a mottója az idei Demo konferenciának, ahol a magyar startupok versenyezhetnek egymással a befektetőkért. A december 10-ei rendezvényre nem csak a már üzemelő induló vállalkozások képviselőit, de a nulla napos ötletekkel rendelkezőket…..
EU turista Újra Berlinben 2009.10.18 01:58:00
Hol is hagytuk abba? Augusztus végén Barcelonában a Montjuïc-en motorozgattunk. Hmmm, de jó is volt az...Most pedig következzék egy gyorstalpaló, amolyan sorozatrész előtti "előző részek tartalmából" stílusban. Elindultunk Barcelonából, a lehető legkevesebb megállással…..
EU turista Montjuïc Riding 2009.08.03 20:21:09
EU turista Santiago feat. Denes 2009.06.28 14:38:00
Gyerekkoromban a családban mindenkinek volt otthon zongorája. Emléxem, hogy rácsodálkoztam az első olyan lakásra, amiben nem volt. "Nektek nincs zongorátok???"  Barcelonában minden háztartásban van legalább egy gitár, van ahol több is. Amikor szóba kerül, hogy ki…..
Ma este kezdődik a Rotfront 1 hetes, maratoni lemezbemutató koncertje a Kaffee Burger-ben - ahol Madonna is bulizott. Az alábbi videó pár hete készült Budapesten, az A38 hajón, ahol szintén ott voltunk. :) Az elmúlt napokban Simon rengeteget dolgozott, hogy a különleges alkalomra új…..
Ma szombat van és zuhog az eső. Ezt a weather.com jóvoltából szerencsére előre tudtuk, így a szombatunkat már csütörtökön megtarthattuk. Berlinből fél óra motorozással elérhető ez a remek vadaspark. http://www.freizeitpark-germendorf.de/..
A magyar-német motorosbarátság jegyében magyar tréleren utazik a német Kawasaki Zephyr, ami ugyan itt pont nem indult, de amúgy remek és gyönyörű motor. Hamarosan újra működőképesen, 1000 EUR-ért lesz eladó. Az autóért természetesen szintén motorral mentünk, a szélzajos…..
Teljesen más Berlinben motorozni, mint Budapesten. Berlinben nem nyomulnak a motorosok, mennek a saját sávjukban az autók mögött. Az autóban ülő sofőrök is sokkal előzékenyebbek és szabályosabbak, pl. a kereszteződéseket nagyon tisztelik, még a legnagyobb csúcsforgalomban sem…..
2 7en keresztül minden nap elhangzott, hogy majd holnap, majd holnap, majd holnap megkapjátok az utánfutót. Na, de most már tényleg, holnap személyesen viszem el nektek. Majd holnap, ma nem, de majd holnap igen, most már de tényleg. Mielőtt minden szavahihetőségét elveszítette volna…..
EU turista Fejben készülés 2009.04.16 15:32:00
Hogy hogy haladunk az előkészületekkel? Nos nézzük csak.Részemről főként az egészségügyi rákészülést teljesítettem eddig. Már az ezt megelőző hónapokban vérképet és egyéb vizsgálatokat végeztettem, nem az utazás miatt igazából, hanem mert esedékes volt. De most voltam…..
Úgy néz ki megvan az utánfutó. 2006-os évjárató, Neptun márkájú, francia. 3 sín van rajta, 1 motrt tud középen, vagy 2őt a 2 szélén szállítani. Kipróbáltam, remekül ráfér a Burgman, olyan, mint ha pont erre találták volna ki. A lekötését még meg kell oldanunk, a képen…..