Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1000rörö

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
A hét legdurvább sztorija.   UPDATE: A kommentekből úgy tűnik, hogy nem egyértelmú, szóval: nem, nem kapta vissza a pénzét. Tablet helyett román dévédét neki Karácsony előtt pár nappal rendeltem az Emagtól interneten keresztül egy Asus FonePad 7 táblagépet.Sejtettem,…..
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Megdöbbentő nyilatkozatot találtunk annak kapcsán, hogy tegnap a váci Madách Imre Gimnázium tantestülete elmondta, nem feltétlen engedné tanulóit biodíszletnek használni Orbán Viktor március 15-i múzeumkerti beszédéhez.Az aláírok névsora annyira bájos, hogy ide is írjuk…..
Belsőség Ecclestone beintett 2015.02.03 14:35:43
A Mercedes bajnok lett 2014-ben. Az utóbbi öt világbajnokságból négyet német pilóta nyert. Most pedig az egyik legrégebbi Grand Prix, amit 1950 óta csak két alkalommal nem rendeztek meg (1955, 2007) kiesik a naptárból. Ecclestone erősítette ezt meg a Rhein-Zeitung-hoz írt…..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Van az a hölgy Pécset, akinek van hazája, és akit még soha nem ítéltek el jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre, és aki egy kétlábon járó állathatározó is egyben. Szerintem ő szép. Örülök, hogy ez a kedves hölgy majomnak nevezte az RTL Klub riporterét, így a fenti…..
1000rörö 2015.01.08 18:19:15
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
Nívó Viktor nem érti... 2014.11.28 19:54:37
Orbán Viktor nem érti, miért fogy a Fidesz szavazótábora.  Semmi baj, gyere, Viktor, elmagyarázom. Nagyon egyszerű. Az átlag magyar állampolgár meglehetősen közömbös. Nem érdekli, ha milliárdok mennek ki az államkasszából hülyeségekre, nem érdekli a korrupció, nem érdekli…..
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Miért is kamu az összes, gyári fogyasztási adat? Mert a mérési metódus rossz és sok köze nincs a valósághoz. Az Égéstér 130. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Szabad az út az ittas kerékpárosok előtt. A rendőr nem büntethet, de döntöd el, alkalmas vagy-e. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tudják önök, milyenek valójában a helyek, ahol szeretett autóik készülnek? És mivel etetik az újságírót? Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Na milyen fát vágtak vágták ki Tiborcz Eszter emberei tavaly februárban Csabdi-Tükröspusztán illegálisan? Igen, akácot. Amit a fideszes mércével átlagosan korruptnak, viszont az átlagosnál ostobábbnak tekinthető Fazekas miniszter a napokban minősített hungarikumnak. Miután…..