Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leninahuxley

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
leninahuxley 2012.08.07 08:41:23
@Frick László Emlékzenekar: a TOK azért lett ilyen személyre szóló, mert azokhoz szólt akik véres szájjal ráugrottak erre a cikkre (a kommentelők nagy része itt ami nem azonos ugye az olvasótáborral), amit őszintén nem értek. és nem zárok senkivel, maximum magammal, nekem egy szövegértéshez, véleményalkotáshoz nem szükségeltetik hogy mások is úgy gondolják. továbbra is azt gondolom, hogy ez nem volt provokáció, mégis sokan annak vették. és ez baj, mert feltételez egy védekező-támadó szellemet, akkor is ha valójában nem éri támadás. olyan ez az egész mint a vicc "maga rajzol mindig pinát".
Épp a Fruccolában teszteltem a reggelit, amikor észrevettem, hogy a szomszédos épületben valami kiállításféle van. Beszélgetni kezdtem az egyik dolgozóval, aki elmondta, hogy odabent a húszas-évekbeli kísérleti szovjet elektronikus zenét lehet megismerni. Ádámmal később remekül…..
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
Nem akarok senkit sem megsérteni szeretett hazámban, nade aki kitalálja az ilyen és ehhez hasonló filmcímeket, azokat kilőném egy űrkabinban Jar Jar Binks-szel az Alderaanra és várnám, amíg szénné porlad. 1. Az utolsó óra eredeti cím: 25th Hour Az egyik kedvenc filmem, még ha ezen…..
Sajnos ma megint nem tudtunk nap képét választani. A zsűri ilyenkor mindig nagy gondban van, mérlegeljük, hogy a kiválasztott fotók közül elég erős-e bármelyik, hogy aktualitásával, hangulatával vagy témájával legyőzze az előző nap képét.Caver tegnapi McDonald's-os nénijét…..