Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JR V

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
"Motiváltabbak a játékosok az edzéseken, látszik, hogy bizonyítani szeretnének Kevin Primeau-nak, és feltűnő, hogy igazán vevők az újdonságokra is" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Pénteken a Graz látogat Székesfehérvárra. A…..
JR V 2010.11.05 20:42:50
@JR V: még azt is meg merem kockáztatni, hogy az EBEL élcsapatai a KHL-ben is megállnáé a helyüket...
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
JR V 2010.11.05 19:07:12
@sziszi_15: igen, talán a könyökhasználat itélet védhető, de a fejre, nyakra ütközés szerintem nem
Taylor Hall, a draft első választottja első gólját és második asszisztját szerezte, csapata, az Edmonton ráadásban kikapott, a fiatal csatár találata egy pontot ért az Oilersnek. A coloradói Chris Stewart triplázott, Tim Thomas és Jaroslav Halak nem kapott gólt. Taylor Hall…..
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
JR V 2010.10.28 12:53:35
@antiszociális exlúzer:

sajna ez az igazság - élettani-biokémiai magyarázata van
JR V 2010.10.28 15:50:47
@Paladdin:
Na éppen ez miatt nem elég "csak" koplalni, a zsírok égetésére néhány tízperc intenzív fizikai aktivitás után áll rá a szervezet.
Három magyarországi mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga pénteken, ebből kettő nagyon komoly rangadó lesz. A listavezető HSC Csíkszereda a második Dab.Doclerhez látogat, a Ferencváros Miskolcra utazik. Az UTE–Vasason az lesz a kérdés, hogy a fiatal hazaiak első győzelmük…..
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
JR V 2010.05.19 20:31:30
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Alakul a dráma a görög gazdasági helyzet kapcsán, valamiféle külső segítség egyre inkább elkerülhetetlennek látszik. De vajon megérdemlik-e a görögök? Szükség van-e a megmentésükre? Mit tennénk, ha rajtunk állna a döntés?  ..
Csütörtökön megkezdődtek a KHL főcsoportdöntői. Az MVD már két góllal vezetett a Lokomotiv ellen, de Vasicekék egyenlítettek. A ráadás rendhagyó módon ért véget: a játékvezető büntetőt ítélt, Cvetkov értékesítette. A KHL vezetősége döntött a ligába…..
JR V 2010.04.02 17:03:52
Vége a csoportkörnek a vancouveri olimpia férfitornáján, néhány gyors következtetés máris levonható. Odáig természetesen nem merészkednénk, hogy megjósoljuk, ki nevet a végén, az azonban biztos, hogy a nagycsapatok botladozása miatt összekuszálódtak a szálak alaposan. Kanada…..
Legnehezebb ellenfelét verte meg a legkönnyebben a végső sikerre is esélyes svéd válogatott. Forsbergék nagyon megnyomták az északi presztízsrangadó elejét, az első két harmadban megnyugtató előnyre tettek szert, Loui Eriksson két gólt ütött, Backström 1+2-ig jutott, az…..
Nemcsak a németek, a szlovákok is erősebbnek tűnnek a vártnál. A presztízscsatában északi szomszédaink többet lőttek kapura, ám ez nem volt elég a sikerhez. A 3-1-es cseh győzelemből Elias, Jagr és Plekanec vette ki góllal a részét, a másik oldalon Gaborik talált...
Kiválóan helytállt első olimpiai mérkőzésén a német válogatott. A 2009-ben az A csoportban csak a sajátos szabályok miatt nbent maradt csapat mindössze 2-0-ra kapott ki a három topfavorit között számon tartott Svédországból. Ráadásul nem is arról volt szó, hogy az…..
Az olimpiai férfitorna első mérkőzését hozta az esélyesebb csapat, de nem valami óriási fölénnyel. Az amerikaiak egy góllal nyerték az első harmadot, kettővel a másodikat, a harmadikban végső soron már pihenhettek. A statisztika szerint nem volt túl sok kapura lövés a…..
Szerdán öt mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Metallurg Novokuznyeck nagy verést kapott a Szalavat Julajevtől, a szibériai rangadót Jagrék nyerték. Az Atlant hosszabbításban verte büntetővel a Torpedót, a Dinamo-rangadón a moszkvaiak nyertek büntetőkkel a minszkiek ellen, míg…..
JR V 2010.01.21 09:33:54
JR V 2010.01.21 09:48:24
JR V 2010.01.21 12:09:21
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
Második legnagyobb arányú győzelmét aratta a debreceni junior-vb-n a magyar válogatott. Sejteni lehetett előre, hogy Kína nem lesz komoly ellenfél, így is lett. Az első gólt már a 2. perc elején megszereztük, aztán jött sorban a többi. A kínaiaknak lövésük sem nagyon volt,…..
Marian Hossa és Pavel Dacjuk repíti a Detroitot, szoktuk írni mostanában, az alábbi videót ezek után bátran tekinthetjük a megállapítás vizuális illusztrációjának. Mostanában különben is róluk szólnak NHL-posztos címeink, a Red Wings megszerezte 50. győzelmét, Hossa bevágta…..
Alekszandr Ovecskin idén harmadszor is legyőzte Sidney Crosbyt, az orosz 9-szer lőtt kapura. Prospal meccs végi góljával verte a Tampa a Bostont. Cullen mesterhármasával került közelebb a playoffhoz a Carolina. A New York Rangers otthon is kikapott. Megállíthatatlan a Washington, főleg…..
A Szalavat Julajev megállíthatatlan, írtuk két napja, persze villlámgyorsan kiderült, hogy ez nem igaz. A tavalyi döntőt az ufaiak a Lokomotív Jaroszlavllal vívták, összesítésben 3-2-re nyertek, majd a bajnoki nyitányon is megverték ellenfelüket. Vasárnap visszavágtak a…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
JR V 2009.02.05 21:03:37
@Knapp: fején találtad a szöget. miért is kesergünk? hogy a legjobbak ellen játszhatunk!
Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.Ismét csak irigykedhetünk a…..
JR V 2009.01.24 14:16:28