Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MihaelRobost

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jakarta Commons HTTPClient, az oldalon SSL témában csak annyi van, hogy transzparensen működik az SSL kezelés. Első tesztkor probléma:(test.LoginTest) javax.net.ssl.SSLHandshakeException: sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed:…..
Repozitorikban nincs még a 6-os sem, annak ellenére, hogy megváltozott a licenszelés, alapban GCJ van, más disztribúciókban a hatost különösebb erölködés nélkül fel lehet installni pkgmanagerből. A howto nagy része innen származik. A JPackage projekttől lehet letölteni a…..
Erősítse már meg valaki az internetet, mert ezt a sok szart nem sokáig fogja bírni. Mai különösen perverz online sztárunk a "Budapest - Galgamácsa" buszjáratának emelt oldalt. Az biztos, hogy nem sok minden történhet arra, és az is nagyon ritka…..
Vista EditPlus install 2007.02.04 13:05:00
Rengeteg programot kellene még feltelepíteni persze, és nem nagyon tudok szisztematikusan kialakítani sorrendet, ezért mindig az jön, amire épp szükség lenne. Most pl. szöveget kéne tudni szerkeszteni (.ini fájlok). Erre az ember természetesen EditPlus 2-t használ.Az EditPlus 2…..
Vista A Winamp és a 88780096 2007.02.20 15:59:00
A Winamp produkálja ezt az ablakot, ha pause vagy stop után újra akarom indítani a zenét:Néha tíz leokézás után csak elindul, máskor viszont újra kell indítanom a Winampot. Ha Remote Desktopon át hallgatom a zenét, akkor 100-nól 99-szer jelentkezik. Kigugliztam, hogy másoknak is van…..