Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ananke_themerisone

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Ananke ajándéka 2010.02.06 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Ananke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: pre-slash Leírás: Dumbledore összegyűjti a Roxfort krémjét, és különleges kis kirándulásra viszi őket. A vonat elsuhan velük egészen piciny kis hazánkig, hogy aztán a szereplők olyanokat tapasztaljanak, amiket…..
5. fejezet A kamra kinyílik     „Aki sokat néz hátra, könnyen nekimegy valaminek, vagy a mélységbe zuhan.” (Erich Maria Remarque)       A következő napok és hetek mindegyike ugyanúgy telt el. Ginny nap közben órákra járt, a lyukas óráiban és…..
Ananke_themerisone 2009.01.24 01:53:02
Hát, először is nagyon szépen köszönöm. :) Hihetetlen energiabombát ad így, a vizsgák előtt.

Másodszor azt is köszönöm, hogy pont ezt az ötletet választottad, igazából ez volt az, amit nagyon szerettem volna. :)

Harmadszor pedig... Nos, imádtam a sztorit. :))) A karakterek karakterhűek voltak, az egész annyira egybe volt, és, igazság szerint még benne magában a második kötetben is... Mögötte.

Mostanában úgy olvasok, hogy feljegyzéseket készítek közben. Ha nem gond bemásolom, az gyakorlatilag a reakcióm, még ha nem is összeszedett. :)

Annak idején titkos favoritom volt ez. Legszívesebben mindenki verzióját meghallgatnám belőle, nagyon örülök, hogy ezt választottad.

„Ahol a végtelenben a sínek összeérnek, minden kérdésemre megkapom a választ...” (idézet Ferge Kolferol blogjából)

Ott lesz a vége? Ahol majd a párhuzamosok egybefutnak? Nagyon különleges idézet. :)

Ginny nem bátor. Nem talpraesett, pont, mint egy 10-11 éves kislányhoz illik. :)

Igazi kislányos rajongás. Naivitás. Jóindulattal fordul a világ felé, noha Tom még figyelmezteti is olykor- olykor őt.
Ragaszkodás. Az egyetlenhez, aki megért, legalábbis Ginny így érzi.
És még helyes is! Kész főnyeremény.

És igen! Nem hagytad, hogy Ginny ostoba furska legyen, ott van benne az ellenkezés, az akarat, ami miatt majd olyan karakán csajszi lesz.

És Tom olyan, amilyen. Nemtörődöm. Épp csak annyira foglalkozik Ginnyvel, ami a kislány elbűvöléséhez kell, nem fektet bele több energiát. Félelmetesen jó emberismerő,
pontosan tudja mitől fog rá úgy tekinteni a kiscsaj, ahogy.

Wuhúú. Hogy az első csók, mint a megnyerés végleges eszköze? Zseniális. Igazi Voldemort. Igazi Tom Denem, aki még tudatában van annak, hogy milyen vonzó, és meghódítja Ginnyt.
Elkábítja. És Ginny se adta meg magét elsőre, az adu ász a csók volt.

Óó. és meg se fordul a fejében, hogy Tom miatt nem emlékszik semmire. Nem gyanakszik. Miért is gyanakodna? És nem emlékszik élete első csókjára... Talán jobban is jár. Fájdalmasan valósan töröd szét az ábrándokat. Mint az élet maga.

Mesterien ötvözted Ginny ártatlanságát, naivitását, Tom zsenialitását, ahogy egyre inkább elengedte magát mert tudta, hogy Ginny szerelmes kezd lenni belé, de legalábbis rajong érte...
És kapóra jött neki, hogy Ginny Harrybe volt szerelmes, megtudott nem egy dolgot.

Nagyon, nagyon tetszett. Nagyon finoman, érzékenyen írtad meg, tetszett, hogy Ginny szemszögéből láttuk a dolgokat, de nagyon is ott voltak a jelek Tom részéről.
Ahogy behálózta Ginnyt... pont ilyenre gondoltam. Illetve, fantasztikus, hogy ahogy te elképzelted mennyire olyan, mint ahogy én szerettem volna, hogy legyen JKRnél.

Karakterhű. És valós. És nagyon rowlingos, vagyis, a második kötetbe abszolút illeszkedik stílusilag.

köszönöm, nagyon szépen!

Mint látod tetszett. Élveztem. És biztosan gondolkodok még rajta majd nem keveset. :))
Nem tudom elégszer elmondani, mennyire köszönöm. :)