Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MlN

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor? Melyiket? Büszkén 2014.07.05 04:19:55
Nem terveztem írni a mai Budapest Pride felvonulásról, hiszen már mindent megírtam korábban, amit tudtam, és mások is megírtak mindent, amit én se tudtam volna olyan jól. De amíg hazánk kormányzó politikusai ekkora csőlátású sötét bunkók (Fónagy János ígéretesen indult, de…..
MlN 2014.07.05 13:02:38
@st37: hidd el, hogy ki is próbálják. Ők lesznek a buzizó Titkos Ilonka puncilefetyelők, és Sissyk, akik a pezsgősüveggel játszanak, mikor anyuka nem látja...
MlN 2014.07.05 14:48:21
Benderik elmélkedik Büszkeség 2014.07.05 00:17:22
  Titkolózva élni rossz. Súlyos betegség, amit kezelni kell, lelépett férj / feleség, elvonóra / börtönbe került gyerek -- olyan helyzetek, melyekkel saját / ismeretségi körben találkoztunk, vagy csak hallottunk róla, így már átéltük vagy eljátszottunk a gondolattal, milyen…..
MlN 2014.07.05 13:32:58
@Krisz11: Te pedig ezt:
This, of course, would not indicate that androphilic males have a greater propensity to offend against children.
MlN 2014.07.05 14:47:18
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Így van, változott a világ. 40 éve nem egészségügyi és jogi fogalom. A BNO nem mérvadó? Miért nem az?
Milyen szexuális kisebbségek elnyomatása folytatódik? A müzofiliáé?

Hogy ki, hogyan nyílványítja ki a véleményét, az az ő dolga, azt hiszem nem engem minősít. Azt sem mondtam, hogy minden homofób látens, nem mindegyik az, viszont van pár study, melyeknek a konklúzióik szerint nagy részük az.

Most akkor mindent kizárólag genetikai alapon vagy kulturális alapon vizsgálunk?
Mert ha genetikai alapon nézzük, akkor genetikai értelemben (e.g. kromoszóma szám) ugyanúgy homo sapiens sapiens vagy, mint egy néger vagy egy aboriginal. Vagy egy buzi.

Kulturális alapon természetesen különbözünk, de attól még ugyanolyan büdöset szarunk, mint bárki, más kultúrából származó egyén. A tisztelet csupán annyit játszik, hogy a fajtársaimat tisztelem, függetlenül a kulturális és "genetikai" hovatartozásától. És nem fogom lebuzizni, cigányozni vagy lezsidózni a másikat. Tisztelem benne azt, aki.
Emberekkel dolgozom nap, mint nap. Fehérekkel, feketékkel, sárgákkal, romákkal, heterókkal és buzikkal is. Ugyanúgy bánok mindegyikkel, mert mindegyik ember. És nem hinném, hogy tisztem lenne bárki felett ítélkezni.

Nem érzem magam felsőbbrendűnek... Sőt magyargyűlölőnek sem.

Ja... Ha már a nicknevedve belekerült az evolúció... Nézz utánna a homoszexualitásnak az evolúció tükrében :)
A magyar melegek élete az 1940-es években is érdekes olvasmány lehet.
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
MlN 2014.04.07 13:36:48
@Katona András:
Az oltások megelőző jellegűek (preventívek) és nem gyógyító hatásúak (kuratívak), nem olyan könnyű egyedivé tenni.

A veszettség gyanú esetén azért oltanak rá, mert immunválasz kialakulásához jóval kevesebb idő kell (kb. 5-10 nap), mint a veszettség kifejlődéséhez (20-90 nap), így mire kialakulna a veszettség, van védelem ellene. Oltás nélkül gyakorlatilag halálos. Egy kezelési módszer van, a Milwaukee protokoll, igen kétes kimenettel.
MlN 2014.04.07 20:30:52
@Katona András:
Ismerjük a placebóhatást. Az "Amerikai injekció" egy igen erős fájdalomcsillapító, akár 3 napig is hat, és mindemellett jó fulladásra is, mellékhatás-mentes.

Milyen allergiára kellene szűrni?
thiomersalra? az alumínium-hidroxidra? magára a kórokozóra? Mire?
MlN 2014.04.08 09:57:09
@xclusiv:
Rosszul tudod. Használják, pl. a Fluvalban.

Száz szónak is egy eleje van... Himlő, veszettség, tetanusz majdnem teljes eltűnését az oltásoknak köszönheti az emberiség. Ha nem oltatják be a gyereket, ezzel valóban veszélyeztetik az elért eredményt.

Anno 30 éve minden gyerek megkapta az oltásait, ahogy én is. És még élek.

Egy oltásnak vagyok ellensége, az az influenza, mikor a drága Omninvest megmondja júliusban, hogy milyen törzs fog fertőzni decemberben... Egy egészséges embernek ki kell bírnia egy influenzát.

@gybencsko:
És még nem beszéltünk a neomycinről, fenolról vagy a csirkeembrióból visszamaradt alkatrészektől :)

Nem értem az embereket. Az immunrendszerről, az oltásokról, némely betegségről elméletileg tanultak valamit középiskolában, és most baromságokat beszélnek...
Öreganyám mesélte (aki most majdnem 90 éves), mikor a gyerekei kicsik voltak, a tyúkszartól kezdve mindent a szájukba vettek és nem is lett tőlük semmi baja.
Most... Mindenki fél mindentől. A gyerek lábát megkarcolja a fű, már szaladnak a Betadine-nal... Régen tartottal Bárányhimlő-partit...
Most.... Nem engedi az óvodába a gyereket 3 hétig emiatt.
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
MlN 2012.04.29 12:55:28
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Bugyibuci, ne udvarolj :)
MlN 2012.04.29 12:46:39
@negondolkozz!majdénmegmondom!: te nagyon ostoba vagy.
MlN 2012.04.29 12:53:45
@Örzse néni: Cicabogár, a buzi nem pedofil.
pedofil: gyerekkel folytat nemi aktust
pederaszta: a kisfiúkat részesíti előnyben
meleg/buzi/homoszexuális: életvitelszerűen a saját neméből választ partnert
A 2009-es Meleg Méltóság Menete - Méltósággal vonultak„A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már…..