Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jupiter72

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
Filmbook Vakáció 2016.02.01 06:00:00
Meglehetősen nagy bajban vagyunk, ha EZ a film jelképezi az új típusú vígjátékokat. Pedig nagyon becsapós, mert az első öt perc rohadt erősen kezdődik, komolyan meglepődtem rajta, hogy ennyi idő alatt, szinte végigröhögtem a film repülőn játszódó jelenetét, pláne, hogy ezt az Ed Helmst nem tartom…..
Nagyon úgy fest, hogy második nekifutásra sem jut el odáig az ellenzék népszavazási kezdeményezése a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, hogy megkezdődjön az aláírásgyűjtés, mivel egy „szemfüles” magánszemélynek ismét sikerült megelőzni beadványával az MSZP-t, amely…..
Ma reggel az Android bérenc énem kelt fel az ágyból ugyanúgy, ahogy az a WPCentralról Windows Centrallá magát átnevező társasággal is megesett múlt szombaton. Én kérek elnézést! Vagyis rossz híreket fogok írni, jöjjön a Windows Phone bashing! Aminek jelen esetben az a lényege,…..
jupiter72 2014.10.27 12:11:58
Ki más vezényelné a magyar földrajzoktatás reformját, mint a patinás hazai termőterületekre érzékeny Auchan? Károly fotózta a reformszámlát, amin a hipermarketek Magyar Bálintja a fokhagyma nevét is megreformálta. Vess egy pillantást a csatolt képre! Mókás osün pénztárblokk…..