Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PooH86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagyutazás jan 15 2011.01.15 00:59:00
Pálma hazamegy.Pálma volt az, akivel neten ismerkedtünk meg, egy útitárs-kereső fórumon. Mindketten el akartunk menni. Nem azért mert rossz volt ott ahol voltunk, hanem valami másért. Pontosan nem tudjuk miért, de azt hiszem ugyanazért. El is határoztuk, hogy elmondjuk otthon. Először…..
nagyutazás szept 12 2010.09.12 22:57:00
 szept 12Innen a házból nézve, sosem gondolnám hogy a fővárosban lakom. Az ablak a kertre néz, ami tele van fákkal, és a madárcsicsergés is elnyomja a kipufogók hangját. Fincsi reggeli után bele a mélyvízbe. Menjek a parkba a kisfiúval (wandrille) és a kislánnyal (colombe).…..
retro gastro Bedeco 2010.09.09 08:24:00
- Mi az amit iszol? Kakaó? - Nem, Bedeco! - Miiiiii? - Bedeco!! Ez a reklám a '80-as évek közepén a Szombat esti filmkoktél előtti reklámblokkban hangzott el gyakorta, amikor már az egész család hozzákészült, hogy a Menő Manó viszontagságai után végre elkezdődhessen a várva…..
nagyutazás szept 11 2010.09.12 00:42:00
 Szeptember 11.Hál'istennek mégis elérhető lettem, és még az este beszéltem a dkk Családdal.  Aztán pár óra alvás után nekiláttam a kipakolásnak. Majd benézett a szobába Soline(8) és megkezdődött…Négy gyerekre próbáltam ugyanolyan figyelmet fordítani, akik…..
A tavalyi év a magyar nyelv éve volt. A mai nap a költészeté; közös bennük, hogy nulla reklámot kaptak. Úgy tűnik, nincsen rá igény. Parasztosodjunk emberek, kiváló!Ezért így, vasárnap végén tisztelegjünk a nagyok előtt, és olvassunk el pár versrészletet, amik Budapestet…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..