Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kármentő

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a Last Days of Tényeken láttuk azt a screenshotot, ami még a Tények szintjéhez képest is egészen szórakoztató. "Azt sem tudni vajon létezik-e", írja a tényekes riport, miközben a képen éppen - ki mást - Soros Györgyöt láthatjuk. Sajnos a valóság ennél sokkal szomorúbb, de az egyik…..
Kármentő 2017.06.13 20:33:55
@dr. mesterséges színezék: ...nálad csak a gigantikus vagyon hiányzik. Az elborult elme megvan a javából. Szóval nem vagy veszélyes. :D
A mostani bejegyzésben a kormánypárti média kétarcúságát szeretném bemutatni. Az első példában egy "JOBBOS" és egy "BALOS" hír bemutatása következik ugyanazon az oldalon (a kormánypropagandáén); a másikban ugyanaz a - nem magyar - hír "JOBBOS" és "BALOS" körítéssel. Indzsoj. 1. A) Pártunk és…..
Reckl Amál blogja Szotyializmus 2017.06.10 19:56:27
Helyre lettünk rakva, Hölgyek, Urak. A tegnapi 1:0-ás eredményű vb-selejtező után országos a fölháborodás és a csalódottság. Andorra volt ugyanis az az ellenfél, akit könnyedén meg kellett volna verni a csoportunkból. Az ország a tegnapi találkozó előtt egyetlen egyszer győzött, a játékosok…..
A Fidesz a közösből, az adónkból a saját propagandabirodalmát hozta létre és pénzeli folyamatosan. Nemrég egy meglehetősen hosszú anyag jelent meg az Indexen, ahol fillérre lebontva, fekete-fehéren látszik, hány milliót, milliárdot toltak bele a propagandamédiába. És loptak el az országtól...
A magyar-marikai milliárdos a Project Syndicate-re írt cikket, amelyben a nemzetközi politikai helyzetet, főleg az Európai Unió helyzetét elemzi Standing Up for Europe címmel...
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
Lebukást emlegetnek a cikk címében, és tényleg az is volt...
“Újabb bizonyítékot szereztünk, hogy a Paks2-re szánt pénzek nagy része a Fidesz gazdasági hátországánál fog landolni. A Fidesz csakis azért ragaszkodik az elavult, drága és veszélyes beruházáshoz, hogy finanszírozni tudja egyre éhesebb korrupciós gépezetét.” - közölte Szél Bernadett, az LMP…..
  Pekingben járt a hétvégén Orbán Viktor az első ízben megrendezett diktátorfesztiválon, és ha már ott volt, akkor megkoszorúzta a Tienanmen téren a Népi Hősök emlékművét. Azon a téren, ahol a kínai hadsereg 1989. április 14-én elkezdte lemészárolni a megjelent diáktüntetőket. Kínai diákok több…..
Hosszú időn át kedvenc karikatúrám volt, amikor a repülőn az utasok át akarják venni a gép vezetését mondván, a pilóták túlságosan eltávolodtak tőlük. De elnézve az elmúlt másfél évtized kormányzásait tompult ennek a rajznak a kijózanító hatása. Látva, mennyire sikertelen szinte minden, amibe a…..
Kármentő 2017.05.17 17:00:58
Az Európai Parlament a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben - jelentette az állami magyar hírügynökség.  A magyarországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament (EP) plenáris ülése, amelynek…..
Mintha Sztálin vagy Brezsnyev tért volna vissza. Csak most Magyarországra. Ezek paranoiásak voltak. Nem elég Önnek a többség egy demokráciában, hanem üldöznie kell ezeket. Rájuk mászik, csak mert más a véleményük!   "Orbán Miniszterelnök Úr! Nem tudom, mennyire emlékszik az első alkalomra,…..
Üdvözöljük a párhuzamos valóságban, ahol mindennek az ellenkezője igaz...
  Kedves Zsolt! Olvastam háromrészes húsvéti elemzését (egy, kettő, három) a Soros-féle világösszeesküvés mélységeiről, és hogy az elmélet szerint mik a céljai. Azt hiszem, lényegét megértettem. Azt nem állítom, hogy magamévá is tettem, mint világmagyarázó modellt,…..
Ezek nem Orbán hetei. Nem elég, hogy az Európai Bizottságon kívül már az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának is egyre nagyobb része fordul szembe vele, pedig ők a fő felelősök Orbán elszemtelenedéséért, Európa- és általában nyugat-ellenes politikájának szinte ellenállás nélküli…..
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Még a közrádió kampányüzemmódba kapcsolt mikrofonállványa sem bírta ki kérdezés nélkül Orbán újabb hazugságcunamiját. A kormányfő azonban nem akadt meg, csak mondta tovább a valótlanságokat...
Hovatovább szórakoztató látni, hogyan vergődik a Fidesz-kormány, hogy összehozzon egy icicike-picike kis találkozócskát az amerikai elnökkel...
A kormányzati sikerpropaganda újabb hulláma készül letarolni bennünket, úgyhogy fel kell kötnünk a gatyát, ha világosan akarjuk látni az ország valós állapotát. Mivel alig több mint egy év van hátra a parlamenti választásokig, a kormánynak már csak egy célja lehet: sikerként bemutatni azt, ami…..
BEKIÁLTÁS Sarka Kata meséi 2017.01.13 14:19:25
A Trump-sztoriból sem maradhat ki a magyar bulvár. De ez mind semmi ahhoz képest, amit Bill Clinton már elnökként csinált az ovális irodában, és mégsem bukott bele.  Töredelmesen bevallom, eddig egyetlen Sarka Kata történetet sem olvastam. A delnő létezéséről is csak a fodrásznál havonta…..
Hogy jön ahhoz egy ilyen rohadt nihilista bilibsi blogger, hogy dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urat, hazánk korszakos vezetőjét csak úgy leökrözze? - kiáltott fel Békemenetelő Józsi bácsi, miközben a bejegyzés címét olvasva a rendkívül informatív Lokál című periodikát dühösen az asztalra…..
Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire összecsinálták magukat a FIDESZ-ben attól, hogy esetleg sokan hallgatnak Juhász Péter hívására, és 23-án elmennek kifütyülni Orbánt. Egyrészt lázasan elkezdtek embereket szervezni: A CÖF viszi a már szokott lengyel vendégtüntetőket, közpénzt nem kímélve…..
Hosszú idő óta köztudott, hogy mindig a legegyszerűbb megoldás a leghatásosabb! Hatodik éve töri a fejét a regnáló rezsimmel egyet nem értők sokasága, hogy mivel lehetne megtörni a magának egyre nagyobb teret követelő, a magánéletünkbe is betolakodó, minden európai értéket felrúgó hatalmát. Aztán…..