Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperR

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Király spam 2010.11.24 09:16:00
Említésre sem lenne érdemes a Bradag által beküldött fordítógépes spam, ha nem lenne a negyedik rubrika.---------- Továbbított levél ----------Feladó: ROYA LOANS COMPANY <roya_loans@rocketmail.com>Dátum: 2010. november 20. 0:07Tárgy: Fedezett hitel ajánlat.......Címzett:Jó…..
SuperR 2010.11.26 13:09:21
Augusztusban indul az NFL előszezon, és a bajnoki rajtig is alig több, mint egy hónap van hátra. Idén ráadásul Meskó Zoltán képében egy magyar játékos is szerepelni fog, remélhetőleg minél többször. Ráhangolódásként a mai adag munkakerülés legyen az Axis Football…..
f1 A pilóták lusta primadonnák 2010.04.06 19:13:00
Az Ausztrál Nagydíj szervezője kiakadt, miután a pilóták megfúrták a késő délutáni rajtot.Tavaly és idén szürkületben ért véget a futam, hogy Európában több tévénéző felkeljen élőben megnézni, előző évben csak egy-két versenyző, idén állítólag sokkal…..
Hétvégén elkezdődött a vancouveri téli olimpia, úgyhogy sportoljunk mi is egy kicsit. A Winter Gamesben öt sportágban (szlalom, short track, biatlon, síugrás és alpesi sí) mérkőzhetünk meg az ellenfelekkel, a cél természetesen az éremtáblázat megnyerése. Napi…..
Azt gondolhatnánk, hogy az állatkertbe szánt állatokat csak be kell pakolni egy dobozba, és már lehet is vinni őket, csak a kicsomagolásnál lesz gondunk velük. Tévedés. Az állatszállítás igenis fontos és különös odafigyelést igénylő munka, a dobozzal együtt repkedő…..
Viszonylag régen találkoztam olyan játékkal, ahol ilyen-olyan jeleket, szimbólumokat kellett megtalálni a különböző pályákon. A napokban azonban rábukkantam a ClickPLAY 2-re, és pontosan azt kaptam, amit vártam: egy kellemes kis játékot, ami se nem túl könnyű, se nem túl nehéz…..
SuperR 2009.11.27 11:01:24
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
Ronin két príma bannert talált nekünk, amelyek bizonytják, hogy van átjárás a backdoor üzenetek és a digitális kultúra között. Nos, éppen a weben böngészgettem, amikor sikerült találkoznom ezzel a két, igencsak szépen megszerkesztett bannerrel. Már a bal felső olvasása…..
SuperR 2009.09.07 21:38:01
Szépen alakul a KMK-s Facebook-közösség, eddig három nap alatt 263 cimbije lett a bombermanes masterjúzernek. A Bejeweled Blitz továbbra sem elérhető, Pixel Rangerben viszont már az első tízben sem vagyok benne, Typing Maniacben pedig 370125 az új rekord. Még bevárom a holnapi postot,…..
Mi van akkor, ha a társaid betojnak? Konkrétan beszarnak a helyzettől, nem akarnak veled tartani és inkább halottnak tetetik magukat. Nos, egy ilyenre bukkant "daneeca" a Chaser nevű játékban.  Chasert egyébként utóbbi hónapokban marha sokan ajánlották, tényleg olyan…..
SuperR 2009.02.16 09:46:51
Egyszerű (még csak nem is flashes), de remek logikai játék a Figure Ground. Egy négyzethálón kell létrehozni megadott elemekből egy képet. Az ugyanolyan színű elemek összetapadnak, ha egymás mellé tesszük őket, a különböző színűekkel pedig bontani lehet egymást. Egyszerű…..
SuperR 2009.02.11 14:00:08