Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrash

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Múlt pénteki a pletyka, de nem tehetjük meg, hogy elhallgassuk itt az Appleblogon: egy ideig vetélytárs nélkül maradt az iPád. Fontos hír ez, hiszen a legnagyobb konkurencia dőlt most ki, amit a pc-s tábor véres kardként hordozott körbe annak bizonyításául, hogy az iPad mennyire…..
Ambrash 2010.05.03 19:09:32
@revolver: az nem az... ezt a WePad-et a Neofonie GmbH féle bagázs fogja árulni... első olvasatra egy kísérletet lehet, hogy majd megér... :-)
Ambrash 2010.05.03 19:21:18
@landilevente: ezt nevezem demagóg, végletekig elvakult dumának... "igazából 10 fölött teljesít mindíg. Pl csak netezéssel 12-14 óra. A Wepad 6 órát biztos, hogy nem fogja hozni" ... miért is ilyen biztos? Lemérted? Legalább egy kicsit legyünk objektívek, még egy ilyen "almás" blogon is... én is Apple-t használok, elégedett vagyok vele, megvannak a maga hibái, de összességében tetszik... de adok esélyt más gyártónak is...
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
Ambrash 2009.07.20 13:08:30
gratuálok! Imádom az ilyen sötét embereket!
Először: "új fokozatmentes, dupakuplungos váltó". Az meg milyen? Mert vagy duplakuplungos vagy fokozatmentes. Esetleg utánanézhetnél, melyik hogy működik!
Másodszor: "hogy kicsit módosítsanak a gyári beállításokon". Azaz: chip-tuning. Háttérinfóként csak annyit, hogy a Volvonak nincs saját tuning-cége, azaz "harmadiknak" nem ad ki az ilyen folyamatokhoz nélkülözhetetlen adatokat, mint pl. a can-mártrix vagy a különböző jelleggörbék, stb. Mivel az ilyen adatokat visszafejteni tökéletesen nem lehet, ezért az eredmény egy (szó szerint) gányolt szoftver lesz, ami előbb-utóbb megbosszulja magát. Mert töltőnyomást emelni, üzemanyagnyomást megváltoztatni meg befecskendezési mennyiséget állítani bárki tud, de azt úgy beállítani, hogy az utána rendesen működjön (élettartam-fogyasztás-kopás-károsanyag) az lehetetlen. Szerinted miért dolgozik egy-egy ilyen vezérlőegységen több 10 mérnök mind a beszállító mind az autágyártó oldaláról? Ezen is érdemes lenne elgondolkodni!
Harmadszor: honnan vetted, hogy "úgy volt beprogramozva, hogy a garancia idő lejárta után némi idővel dobjon fel egy Automataváltó hibaüzenetet"? Több éve foglalkozom vezérlőegységek fejlesztésével, de ilyen baromságot még nem hallottam... oké, van átb@szás dögivel, lásd: átlagfogyasztás, NEFZ felismerés, stb... de ilyet? És honnan láttad? A "tag" csodaszámítógépe kiolvasta? Ne legyél már nevetséges!
Minden esetre nem csodálom, hogy bizonyos szervizek ott vágják át a hozzád hasonló tulajokat, ahol csak tudják: semmit nem értesz az egészhez, viszont roppant okosan bele tudsz szólni... meg pénzed is van, szóval ideális alany vagy: tudod mit? Én a szervíznek szurkolok!
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
Az esetek többségében elég egyértelmű a helyzet olyankor, amikor egy autóba hátulról szalad bele a mögötte jövő, követési távolság be nem tartása. Jelen helyzetben is ez a sanszos, mert az elöl hirtelen fékező nő még csak nem is ok nélkül állt meg. Névtelen levélírónk…..
ivácson minek van internet, 2009.04.04 18:03:00
ha nem nezhetem eloben az MKB Veszprem merkozest? Panaszkodni fogok az ombutsmannal, a kissebbsegi jogok parlamenti kepviselojenel, meg Rikinel. Kulfoldon vagyok, de attol meg nem kellene kirekesztetnek lennem.Egy szem roman ado adna eloben, ha nem menne rendesen, de az elso tamadasnal megallt a kep…..
Ambrash 2009.04.06 19:32:43
Helló Attila,
én itt szoktam nézni:
www.ehftv.com
sajnos Mo. ki van tiltva, úgyhogy otthonról marad a késleltetett viasztahárom... most már sajnos nem is nagyon aktuális, de azért szép volt, fiúk! :-)
Szegő
Volkswagen Golf IV , 2000, 118000 km-s, 1598 ccm, Fekete Metál, 5 ajtós (hatchback), 120 LE (Bemutató/Demo)Állapot: Bemutató/DemoGyártási év: 2000Futott km: 118000Teljesítmény: 120Üzemanyag: benzinHengerűrtartalom: 1598További részletek: ABS , állítható kormány , bőr kárpit ,…..
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..
Belsőség Szerda esti sikoly 2009.01.21 18:19:00
Tavaly júniusban nyúltak egy nagyon picit hozzá a 997-eshez, éppen csak finomítottak a formán, a lemezek alatt viszont annál többet dolgoztak a Porsche mérnökei. Közvetlen befecskendezést kaptak az átalakított bokszermotorok és végre megérkezett a duplakuplungos PDK-váltó is.…..