Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenkir

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
zenkir 2009.10.12 16:45:34
Mindíg is izgattak a szalonnák. Legjobban a sima füstölt szalonna. Sok szempont alapján döntöm el, hogy melyik a jó vásár: illat, vastagság, sóság, füstöltség, puhaság, érettség. Nekem a legjobb a vastag, jóillatú vagyis jólfüstölt, vizsnylag sós, érett és puha szalonna.…..
Van egy néni Szigetmonostoron, akivel sok közös van bennünk. Többek között a legmélyebb érdeklődés a paradicsomfajok után. Ő már eleve sokfajta paradicsomot termel, de idén a tavalyi megbeszéléseink eredményeként újabb tipusokat is ültetett. Többek között egy aszalni való…..
Bevásárlókocsi Chilitermés 2009.09.23 14:17:00
Egyik reggel korgó gyomorral hajtottam a Fiumei úton. Mit lehetne enni és hol (hentes kilőve, vigyázni kell az egészségre). Hoppá Teleki téri piac, milyen régen is voltam arra. A piac maga persze csalódás, megvan a maga hangulata, de nem sugározza egy virágzó forgalmas piac képét.…..
Bevásárlókocsi Első 2009.09.11 23:32:00
Szeretek vásárolni. Szeretek mindent ott megvenni, amit jó ott megvenni. Eléggé megjegyzem aztán, hogy mit hol jó megvenni és ha legközelebb olyan kell, már egyből oda is megyek. Gondoltam közzéteszem, hátha más is ott szereti megvenni, ahol jó. ..