Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jocca

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Régóta gondolkodtam azon, hogy játékvezetésre adom a fejemet, de döntésemet megnehezítette, hogy soha nem voltam egy szolid, könnyen kezelhető játékos, és a bírók sem tartoztak a kedvenceim közé" – mondta blogunknak Vas Mátyás. Vas Márton és Vas János 32 éves…..
jocca 2010.09.30 17:17:25
@Bazsesz: @szélmalomharcos: nem tudom miért érzem úgy hogy érintettek vagytok,és beleléptem a lelki világotokba.Aki vélemény mond nem feltétlen kell művelni az adott területet,azt a profik csinálják meg,de kevés helyet tudok ahol bűntetlenül lehet rendszeresen hibázni.Ha egy orvos félrediagnosztizálna Őt is kritizálnám,mégse állnék neki gyógyítani!!Egyébként írtam,hogy nem sértő szándékú volt a véleményem.
Jégkorong Milyen legyen az OB I? 2010.07.30 11:29:00
Kedden délután fontos ligaülést tart a felnőtt első osztályban érdekelt hat egyesület. A két leglényegesebb megtárgyalandó kérdés a 2010/11. évi OB I. lebonyolításával kapcsolatos. Dönteni kell arról, induljon-e a Fehérvár EBEL-csapata az OB I.-ben, és arról is, hogy milyen…..
Folytatom a jégkorongot, teljes lendülettel. Jövő héten bekapcsolódom a Dab.Docler edzéseibe, minden munkát elvégzek, amit a többiek, mondta blogunknak Erdélyi Péter, aki nem titkolta, pszichológusra is szüksége volt a történtek feldolgozásához. A pozitív doppingteszt miatt…..
Hogy nézzen ki a Mol Liga, menjen-e második magyar csapat az EBEL-be, milyen legyen a versenykiírás, mit kíván a magyar hokifan? Már a sokadik évben is olyan folyamatokat és fejleményeket látunk, tapasztalunk ezen kérdések körül, amelyek nem tetszenek nekünk. Ezért a blog…..
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
Átok ül az Újpesten hazai pályán az OB I. középszakaszában. Harmadszor játszottak a Megyeri úton, harmadszor szenvedtek vereséget, ezúttal az FTC-től. Az első két emberelőnyét könnyedén kihasználta a zöld-fehér csapat, így megnyugtató előnnyel mentek pihenőre. A…..
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
Glen Williamson, a Vasas Bp. Stars trénere bokszedzést írt elő a csapatnak, a tréning levezénylésére az egykori amatőr és profi világbajnok Kovács Kokó Istvánt kérték fel. Az urak a hírek szerint élvezték a fejlettebb hokiországokban általánosan jellemző, nálunk azonban…..
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
A Mol Liga hét csapattal indult az idén. Nyáron több változás volt, mind a létszám, mind a résztvevők névsorában. Több csapat vezetői különböző időpontokban különböző országok bajnokságába vágytak menni, de a maradás mellett kardoskodók is jelezték, érdemes…..
Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre…..
jocca 2009.10.08 19:19:28
Az a tervünk, hogy a döntőben az Alba Volánnal játsszunk, és ott legyőzzük a legjobb magyar csapatot, nyilatkozta a jégkorongblognak Azari Zsolt. A Dab.Docler ügyvezetője elmondta, Magosi Bálintot nem adják oda a fehérváriaknak, első-második soros játékossá akarják tenni.…..
A teli plexi jobban zavart, mint a látótércsökkenés, mondta blogunknak Szilassy Zoltán, aki súlyos szemsérülése után kedden edzett először teljes szerelésben, és végig ott is volt a jégen. A Dab.Docler csatára úgy érzi, nem lesz akadálya visszatérésének. De azt…..
Az NZ-Stars–UTE mérkőzésen és utána is a vendégek, illetve szurkolóik vitatták a hazaiak második, mint később kiderült, győztes gólját. A kérdés az, tilos felszabadítást kellett volna ítélniük a játékvezetőknek, vagy sem? Elemzés következik videóval.A vitatott…..