Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos_Atya

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te jó ég! Micsoda hely volt ez, minden óbudai túra kihagyhatatlan állomása... Az Óbudakocsma szerkesztőgárdájából szinte mindenki jelezte, hogy szívesen írna nekrológot erről a kerület-szerte híres műintézményről, hát akkor kezdem én a sort. A Mátra Gödör a Zápor és a…..
Aquincumon jártunk és bevallom régen kaptunk ilyen kemény sokkot. Szerencsére ez olyan  pozitív fajta volt. Nem folyt vér, nem repültek végtagok és a gecibe sem lettünk elküldve. A történet az, hogy nemrégiben Merdzsós úrral beszéltünk meg találkozót a Gomba elé. Ekkor…..
Az egység valójában nem a Bécsi úton, hanem a Kiscelli utcában hívogat betérésre. Az utcáról két lépcsőfok leküzdésével juthatunk fel a helyre. Nem téveszthetjük el , mivel igen dekoratív módon külsejét az utcaszinttől felfele mintegy három méteres magasságig sárgára…..
Ahogy ígértük, nem kizárólag Óbudát és a III. kerületet fogjuk feltérképezni, hanem -ha arra találjuk érdemesnek- Buda és Pest jellegzetes helyszíneiről is mindenképpen említést fogunk tenni. Ebben az esetben (Bem József tér, Frankel Leó utca) talán nem is lövünk annyira…..
Lajos_Atya 2009.02.14 21:09:16
@Italboltos Sanyi: Calgary. Én már voltam sokszor, régebben nagyon szerettem, érdekes hely. Látni kell. Ott van ahol a 17-es kijön a kanyarból. Majd mutatom.
Ki ne ült volna kéthetente csütörtökön 19-órakor a TV1 előtt izgatottan várva a Szomszédok tele regény háromszáz akárhányadik részét, hogy együtt izguljon Almával, mikor a helyi bőrdzsekis, bajszos keménylegények meglátogatják az „Alma Presszóban” a bevételt…..
Alkoholszegény szombat estét kívánok mindenkinek! A Jutka presszó sokunknak ikonikus helyszín, mert már az óvodás időktől fogva végigkíséri nyamvadt kis életünket. A HÉV kaszásdűlői (hajdani Köles u-i) megállójától egy félpercnyi séta - a Búza utca elején található, a…..
Lajos_Atya 2009.02.01 17:28:01
@Fluent: Rendben! Köszi a tippet! Megnéztem a bűvösszakács blogot, szép képek valóban. Próbálkozom majd az elhelyezéssel.
Lajos_Atya 2009.02.01 17:30:04
No, Gödör klub, söröző, borozó szinte minden kerületben van: nekünk is jutott egy belőle. Frekventált helyen található: a Lajos utca forgalmasabbik részén, a Dereglye utca sarkán, pont a Régi Sípossal szemben helyezkedik el ez a szuterén helyiség. Szintén régi…..