Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-barney-

41 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És látá Isten, hogy ez yó! Megteremtette a MAYÁ-t... a Kozmikus Energiát, az Univerzum Teremtő Aspektusát, az Univerzális Istenanyát! Őt ünnepeljük mind a mai napig, a 9 napos őszi NAVARATRIN! Minden spirituális áldozat pontosan a végtelenszeresét éri ezen a 9 napon! :-)…..
  1982. ÁPRILIS 6. Igazi polgárokká akarom tenni az embereket, akik ide jönnek. Én nem akarom ezt az erőszakmentességet. Az emberek erőszak-nélküliséget prédikálnak, de ehelyett vizet csinálnak a vérükből.  Fel akarom ébreszteni az igazi emberiség értelmét.…..
1982. ÁPRILIS 4.     Shastriji Baba jelenlétében beszél, aztán azt mondja amit Babaji mondott neki, hogy mondja: A Végső Teljesség kegyéből, az Abszolút Isten (Brahman), Shrí 1008 Bhagwan Ashutosh (Aki hamar Elégedetté válik), Awadhardani (a Bőségesen Adó), Shrí…..
 Igen régen írtam... ennek azért van oka, nagyon egyszerű, de nyomós;Hogy írjak blogot Hollandiáról, hogyha nem vagyok ott!Ezzel zárnám is a blogot (egy időre)     Augusztustól van  állásom, Ózdon a Saia Burgess-ben dolgozom mint…..
-bArnEy- Hollandiában Hulp! 2009.06.07 17:42:00
 Elkeseredettség...Segítséget kérnék olyan valakitől aki a Holland jogokban jártas...A szituáció amiben vok már nyomaszt! Felvázolom a tényállást; Élő munkaszerződésem van a GEMAR-nál másfél évre... egy fél éve nem adnak munkát, a szerződés a céget védi, engem…..
-bArnEy- Hollandiában Eldőlhet! 2009.05.15 09:50:00
 Várjuk a pufit... Hú de kedves voltam írhatnám azt is h a DAGADTAT!!!Na mindegy várjuk a főnököt; ha megérkezik 2 lehetőségünk van:1.: Szevasztok srácok, van munka a számotokra!        -ebben az esetben itt maradunk, hiszen dolgozni jöttünk!!!2.: (és…..
-bArnEy- Hollandiában Ismét! 2009.05.12 12:24:21
 Ismét itt vagyunk hollandiában!A szervezés pompás... Ide jöttünk 1750km... meló az nincs:PMeglátjukLehet lesz belőle valami.....
-bArnEy- Hollandiában BUKTA!!! 2009.04.11 17:01:00
 Nem megyünk!!!!!!!!Méééég!#&##łŁ$$###Đ\\|#|..
-bArnEy- Hollandiában Talán... 2009.04.11 12:33:00
 Úgy néz ki a dolog, hogy holnap... HÚSVÉT VASÁRNAP... elindulunk...Lesz ami lesz...Addig is Kellemes Húsvétot minden kedves olvadsómnak!!!..
 Itt a március, tavaszias hangulat, csak épp a munkánk nincs biztosítva...Ismét csak várunk (kicsit unalmas nem?)A legutóbbi értesülések szerint Március közepén 300 spártai katona magyar csőszerelő és lakatos kell, hogy védje a Thermopülai szorost magyarok…..
-bArnEy- Hollandiában 48. nap 2009.03.09 11:52:00
 Tegnap ünnepelte a blogom a 48. napját...Ez azért érdekes mert alapból 48 oszlopos osztásban tudom megtekinteni a statisztikátAz oldal indulása óta elés sokan rámtaláltak, volt eredménye is, most megosztanám ezeket a statisztikákat :D Ami még érdekesebb...A…..
Az ezelőtti poszthoz kaptam egy kommentet... bárki elolvashatja.Az Úriember Hollandiába készül a Gemar-hoz és érdeklődött a munkákkal és munkával kapcsolatban. Természetesen nem aláztam le a céget, hisz ledolgoztam náluk 1 évet és hát be kell vallanom akkor nagyon…..
Egy kis felebaráti szeretettel és nagy lincshangulattal fogadtuk a főnökünket, aki a beigért reggel 10 helyett délután 5-kor be is esett...A következő időpont holnap délután és akkor megkapjuk ami jár.Igérete szerint 4 munkahely indul a héten és oda szétosztaná az…..
             Néhány napja elszaporodtak az MSN-spamek. Fertőzött gép (pórul járt felhasználó) : A felhasználót "kidobja" az MSN azzal a szöveggel, hogy Ön bejelentkezett egy másik számítógépen... Beszélgetőpartner: A következő…..
 Lassan egy hete már, hogy nem jelentkeztem.Igazság szerint azért nem írtam mert nem volt miről...Ellentmondásos információkat kapok, hogy mikor kell visszamennünk és mikor kezdhetünk dolgozni. Felőröl a várakozás!Nem tudok mit tenni ez van.....
 Kósza hírekk röppentek föl...A kollégákkal folytatott Skype beszélgetésekből kiderült, hogy a főnök mindenkit visszahív Hollandiába, méghozzá 29-én. Én bizakodó vagyok mint mindig, de azért félek... nehogy már úgy járjak mit a legutóbbi kiutazásomkor. A híresztelés…..
Ez az egy pozitívuma annak, hogy itthon vagyok!Sokmindenkinek kell a segítségem... Én meg szivesen segítek:D:D:DMa mamánál vizsgálgattam a WC-tartályt, régi már és nem igazán akar elzárni tehát úgy határoztunk, hogy jövő hétfőn lecseréljük!Tegnap a cimbinek néztem rá a…..
-barney- 2009.02.10 21:57:58
;)
-bArnEy- Hollandiában @home! 2009.02.07 11:40:13
 Szal hazaértem!Az út nem volt túlzottan vészes... Még aludtam is:DEgyenlőre ennyi majd még jelentkezem!!!..
 Azt elfelejtettem írni az előző bejegyzéshez...A magyar különítmény irányt vesz hazafelé!!!A blogomat akkor folytatom ha lesz valami esemény!!!Üdv Minden olvasómnak!!! ..
-bArnEy- Hollandiában 400 2009.02.06 14:12:00
Nem a 300 folytatása... Megérkezett a pénz a számlánkra!!!400 Euró... Az átutalás tárgyaként 2 autóra 200 - 200 euró van feltüntetve...3 Autóval jöttünk és annyival is szeretnénk hazamenni, mellesleg hol van a Napidíj ami asszem 40 Euró körül lenne! Naponta!!! 11 ember 3…..
 Felhívtuk a Dagadtat aki azt mondta, hogy 1 órán belül megkapjuk a pénzt; átutalja a számlánkara...Nem akarok farkast kiálttani de én ebben egy cseppet sem bízom!Csoda?Abból az egy órából már háromnegyed letelt, persze a számlán még SEMMI!!!Remélem mire publikálo a…..
 Ezek szerint Hollandiai tartózkodásom rövidre sikerült... Vagy túlságosan hosszúra????Most ment el a Dagadt és bejelentette hogy NINCS melója, de a mai nap mindenkinek átutal némi lóvét a számlájára, így haza tudunk menni. Ha lehet neki hinni. Ha nem akkor van…..
Propaganda plakáton is feltűnhetne ez a cím:D11 órától önéletrajzokat írok... de legalább haszna van, a kollégáktól kapok egy 6-os box búzasört fáradozásaimért cserébe. Próbálkozunk, próbálkozunk... ha valami nem jön be hát más utakon járunk...Keresgéljük a legjobb…..
A sok nyavajgás után egy kis érdekesség... Most találtam rá 1 tuti kis videora: Remélem tetszeni fog:D    ..
 Türelmem és megértési szintem ZÉRÓ... - Na ez a bejegyzés is Zérótolerancia jegyében született!!!A főnökünk tegnap 10 órát igért délelőtt, aztán fehivtuk azt mondta 11, most 3/4 12 és még sehol!!!Már tényleg nem tudja senki, hogy mi a fene folyik itt!!! És hogy mi…..