Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolifu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fordulatot vett a Winkler-Bazsó párossal népszerűsítő UPC-kampány. Az augusztus 25-én debütáló új széria - ahogy a  pr-t intéző ügynökség fogalmaz - "kicsit Erdélyi Mónika és Horst Fuchs találkozása a műtőasztalon".A két alterceleb, Bazsó Gábor és…..
zolifu 2011.08.19 21:21:41
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
zolifu 2010.10.03 16:42:43
@ommm: Hát nehéz! Amikor megtervezitek a főnököddel a cikk koncepcióját (@streesta felvetésére is válasz) nem fér bele fér bele 1 nappal több idő 1 éjszaka félúton?

Nem várnám tőled hogy leírd ezredszer az Mx-5-ről (és gondolom a helyi Mazda sem azt várta) amit már amúgy is tudunk, hanem egy kalandnak voltál részese. Arról írhattál volna milyen érzés amikor az Alpokban a tehénszarral kevert fenyőillatban utazol lehúzott tetővel, amikor túlmelegszik a fék a kanyargós szerpentinen és hóval hűtöd le tavasszal mert mázlid volt és meg bírtál állni egy hajtűben, amikor az Ausbrückenhagelsteiern istenhátamögötti falu egyetlen vadpiros Mx-5-e driftel a kereszteződésben a tiszteletedre..ajánlott olvasmány Top Gear, Davos to Selvio Pass, www.s1te.net/general/videos/davos-to-stelvio-pass-road-in-italian-alps-top-gear-video-the-best-road/
zolifu 2010.10.03 22:50:57
@streetsta: jaj! Már 36 órája nem sikerül megértetnünk veletek, hogy egy csomóan azt sem tudták érvényes a regisztrációjuk és Eszter fizetett a kasszánál.

Azt hiszem egy szerencsétlen szervezési lépés miatt állt üresen annyi magyar hely, magam részéről ez a tanulság.

A másik meg, hogy szokás szerint egymás torkának esünk ha valaki rámutat arra hogy hibáztál.
Pistáék nem értik meg hogy nem jártak utána egy jelenségnek amiről írnak, mi meg nem tudunk elemelkedni attól hogy 'kívülről' könnyű beszélni.

@ommm: Sajnálom, hogy a Mazda nem finanszírozza meg, egy ilyen emocionális brandet muszáj lenne már ilyen szinten bemutatni. Remélem egyszer lesz rá lehetőségetek ;) Ha meg nincs idő, passzoljátok ide az Anniversary-t
Jó éjt!
Ray Poynter eszmefuttatása az Új és a Régi Piackutatás harcáról, mellyel nem kell teljesen egyetérteni. Mi sem tesszük ezt, de érdekességképpen közreadjuk, mert jól felismerhető benne az igazság és a téves állítások összekutyulása és a szerintünk egyértelműen…..
zolifu 2010.05.30 21:35:38
„A közösségi-média kutatás szükségszerűen kvalitatív.”..
zolifu 2010.05.30 21:35:20
@Forecast Research - www.forecast.hu: Ha igaz amit mondasz, az ilyesztő látlelet a magyar piackutatás "írok egy kérdőívet átverem az adatfevételem és kezemben a valóság" kórságáról.
Miközben az USA és Eu piackutatási forradalma a vásárlói kártyák, lojalitás programok és regisztrációk (lsd. Stephen Baker: Numerátorok)segítségével lezajlott és kialakultak a valós viselkedést feltérképező adatbányász diszciplínák, ezeket elkezdték sikeresen alkalmazni a közösségi hálózatokon nyomonkövethető viselkedés feltérképezésére. Mi pedig piackutatás címszóval arról beszélünk, hogy nem lehet kérdőívezni a wiwen? Jaj!
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
zolifu 2009.08.13 00:26:54
Már mást is hallottam, hogy EZ a jó reklám, az új Emese.
Csak nekem már megint nehéz jegyet adni ha puskáztak.
http:/
www.youtube.com/watch?v=feLULextxKI
Ejej..

Amúgy meg az anti-célcsoportot kifigurázni könnyű és hálás feladat csak ritkán látjátok mert a márka (+ügyfél) elvétve ad csak rá lehetőséget.
Csók
Úgy néz ki, a ravaszabb vállalkozók megtalálták a kiskapukat azon az újbudai önkormányzati rendeleten, ami bezárta a kiskocsmákat este 10 után, ugyanakkor kivételt tett a Molnár Gyulának milliós kampánytámogatást, valamint ingyen ebédet és italt kínáló, a béreltnél…..
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..
Fiatalok és idősebbek szerveztek tiltakozó flashmobot péntek este tízkor a Móricz Zsigmond körtéren az újbudai kocsmazárások és az alkoholstop ellen. Az összegyűltek üres sörös- és borosüvegekkel koccintottak, majd "Alkoholstart!" kiabálással buzdították egymást. A…..
Jó blikkesre sikerült a címadás, pedig nem tettem mást, mint leírtam az alábbi vírusvideóban látható jelenetet. Ebben azt látjuk, hogy két lánynak sikerült belopóznia Cseh Laci reggeli edzésére, ahol a lelátó lépcsősora mögül készítenek a mobiljukkal felvételeket. Az…..
Egy terméktulajdonságot sokszor úgy lehet a legjobban és legérzékletesebben bemutatni, ha a reklámban egész egyszerűen csak demonstráljuk azt. Ehhez persze nem árt kitalálni valami olyan trükköt, amire csak az adott termék képes. Minél őrültebb, minél látványosabb a módszer,…..
zolifu 2009.02.06 23:15:51
Jól indult a napod? Na, akkor én most elrontom, mert ha ezt a keményen depresszív hangulatú filmet megnézed, garantáltan nem fogsz a végén hangosan felröhögni. A brit Department for Transport által készített reklámfilm azt mutatja be, mi történik azokkal, akik a városban a…..
Gyakran halljuk azt az érvet, ha bicikliút-fejlesztésről esik szó, hogy nincs elég hely a kialakításra, nem lehet elvenni több helyet sem az autóktól, sem a gyalogosoktól. Ez tipikus városi probléma, nem kizárólag Budapesten okoz gondot, de például Párizsban találtak rá…..
zolifu 2009.01.19 08:22:54
@Vitaminisiert: Igazad van, de némileg finomítanék rajta. Vannak területek, terek ahonnan húzzanak el az autósok, csak célforgalom maradjon. De az a biciklis ugyan ne hivatkozzon már a légszennyezésre, amelyik a forgalom egyik vénáján (pl. körút vagy alsó rakpart) egymaga képes több kilométeres szmogdugót építeni!! Csak azzal hogy 20 cm-el beljebb teker a sávban, pont annyira hogy a szembeforgalommal dílelni kelljen az elsőbbségről!!
zolifu 2009.01.18 11:37:59
@Donor: Lehet hogy létezeik autós vagy biciklis 'hozzáállás', az enyém nem az. Közlekedési hozzáállás, talán.
Az egyirányú utca és a hozzá fűződő jobbkezes szabályal szembemenni felelőtlenség. Képtelen vagyok felfogni milyen logika mondatja veled hogy az autós a figyelmetlen (hiszen a szabály szerint cselekedve másfele figyel a vázolt IX. ker ben jellemző egyirányú-jobbkezes kombinációkban), elsőbbséget nem megadó (hiszen a bickilis veszi semmibe az autós elsőbbségét amit az utcai rend kialakításával a KRESZ létrehoz az adott szituban.
Ezt biciklisként mondom Neked.
Olcsó és gyenge érvelésnek érzem azt, ha a vitában az egyik fél a másik vélt érzelmi befolyásoltságával kívánja megkérdőjelezni érvrendszerét.
Egy IFA vezetőt pont olyan ostobának tartanék, mint egy biciklist.