Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.Ádám

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba a Vidanet egyre csalódottabb ügyfele. Sem a cég ügyfélszolgálata, sem a vezetősége nem foglalkozik a panaszával, előbbi ráadásul teljesen hülyének is nézi minden alkalommal. Mi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot ajánljuk.(Update: a poszt eredetije májusban jelent meg a…..
N.Ádám 2009.06.29 18:41:35
@csaba1975:

"pár napja magáról többször hírt adó győri jellopó aki a céget akarja még jobban lehúzni"

És természetesen te ezt bizonyítani tudod ugye, hogy én írtam ezt a posztot és hogy jellopó vagyok? Kb. annyira mint, a Vidanet, mely azóta is nagy kussban van.

Nem mellesleg én viszont megtaláltam azt, aki besározott, úgyhogy innentől az ügy már a rendőrségen és a bíróságon folytatódik, nem a Homáron és ha tovább akarnám sározni a Vidanetet, azt a saját nevemen tenném, mert jócskán van még sároznivaló rajta, de mivel mondom, megvan a tettes, nem fogok ide többet írni.
N.Ádám 2009.06.29 18:51:16
@É2I:

Jól sejtettem, hogy ki volt, a mai nap folyamán a rendőrségen megtettem ellene a feljelentést.

Elnézést mindenkitől, ha bárkit terheltem itt, de a Homár nélkül nem sikerült volna az ügyet megoldanom. És csak annyit mondanék mindenkinek, ha legközelebb valakit itt csak úgy letolvajoznak, mert a cég azt írta róla, akkor jusson eszébe az én példám, ok?
N.Ádám 2009.06.29 19:32:34
@csaba1975:

Az első hsz.ért ott vállalom a felelősséget, azt valóban én írtam. Aztán volt egy csunya ügy, ami miatt befejeztem az önkéntes munkámat a Vidanetnél, sajnálom, hogy a Kisalföld moderátora kérésemmel ellentétben nem törölte a hozzászólásomat.

Azonban, hogy ott ki írt rólad xyz01 nicken, azt ne tőlem kérdezd, kérdezd meg a Kisalföldet biztos kiadják a logokat és az IP cimeket.
Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő…..
N.Ádám 2009.06.26 13:32:24
@Fairy Girl:

Az Ádám valóban pörgött társadalmi munkában a fórumon, amiért köszönetképpen a kirendeltségvezető perrel fenyegette meg. Az Ádám ezentúl leszarta a vidanetet kirendeltségvezetőstől, nem forralt bosszút, ellenben a vidanettel, akinek egyik alkalmazottja koholt vádak alapján feljelentést írt Ádámka ellen, hogy lopja a kábeltévét és megpróbálta rábizonyítani, csak fordítva sült el a puska.

A lakás nem lakott, a fiatal pár az unokatesóm és a párja volt, amig külföldre nem költöztek, szó sincs itt fekete albérlőkről.
N.Ádám 2009.06.26 13:38:39
@EnZsolt:

A Vidanet azt állítja, hogy a szomszéd jelentett fel engem név szerint. De mivel a házban engem senki sem ismer, és nincs kint a nevem, stb., ez egyszerűen lehetetlen.
Na most ezek után akkor ki is írhatta ezt a feljelentést?
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
N.Ádám 2009.06.23 18:31:12
@Szvidrigajlov:

Tisztelt Akárki!

"Biztos van olyan cég, akinek érdeke, hogy a másikat lejárassa éws még fizet is érte."

Ez már egy alaptalan vád, amit nem tudsz bizonyítani, így már emiatt megérdemelnél egy feljelentést a rendőrségen!

Másrészt nem tudom, hogy mi ez a kipontozott tákolmány amit a vádad alá írtál, de gondolom bizonyítani azt sem tudod, hogy ilyen bejelentés érkezett hozzátok, vagy ha igen keress meg személyesen, mert ezek szerint ismersz és állítsd szembe velem azt, aki ezt írta! Ha nem tudod, akkor te találtad ki, és ez mégegy alaptalan vád részedről, amiért szintén feljelenthetnélek.

Ádám
N.Ádám 2009.06.23 20:27:39
@Szvidrigajlov:

Tisztelt Valaki!

Mivel a neved nem vállalod fel, ellenben kihasználva a net által adott névtelenséget vádaskodsz, nem áll módomban veled leállni vitatkozni. Ha vannak konkrét bizonyítékaid ellenem, akkor keress meg személyesen és bizonyítsd rám a vádaidat, ha tudod. Nem fogod tudni, mert nem követtem el semmit. Nevetséges ez a kreált feljelentőlevél, amit itt pár hozzászólással feljebb beirtál...

Az a nagy helyzet, hogy a Vidanet hibázott, többször is, és ahelyett, hogy a saját alkalmazottján verte volna el a port az ügyfelet fenyegeti postán és vádolja a neten.
N.Ádám 2009.06.23 20:41:02
@nagytaho86:

Kedves Tahó!

Nézd meg az alábbi képet, ha van benned annyi értelem, hogy fel tudod fogni:
kepfeltoltes.hu/090623/vidauk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt világosan látható, hogy 2008.06.11-től D+3-as, 2009.02.14-től D+2-es, 2009.03.12-től pedig D+1-es csomagra vagyok jogosult.

Valóban a D+1-es csomaghoz új boxot adtak, bent is voltam személyesen intézni a dolgot, de ezt le is írtam, igaz nem ilyen részletesen: "itt a bizonyíték, amit az ügyfélszolgálaton adtak, hogy lemódosítottam a D+3 csomagról a D+1 csomagra"

Mint mondtam, a szűrőt tartalmazó egység egy plombával és lakattal lezárt szekrényben van, így ha én hozzányúltam volna, annak nyoma lenne. Ha szerelő nyúlt volna hozzá, annak is, mert akkor a plombacserének nyoma lenne.

Az meg, hogy lefizettem a szerelőt, meg hasonlók üres vádaskodás, mindenféle alap nélkül, bizonyítsa be a Vidanet, ellenkező esetben hitelrontásért perelhető.

Az ügyfélszolgálaton többszöri telefonos érdeklődésemre sem tudtak semmi konkrétat mondani, hogy mi történt és miért fenyegettek meg alaptalanul, írjak levelet és 30 napon belül válaszolnak rá. Persze...

Igazad van, ez nagyon sántít, csak épp a szolgáltató részéről...