Regisztráció Blogot indítok
Adatok
statik

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
statik 2015.03.25 19:37:55
Hát a mai cikkhez nem lehetett hozzászólni. Megpróbálom itt.
"Tízszer annyit bírságohatnánk"
Dániel, el kéne gondolkozni Trollkodásain, és neki kéne állni autós újságíróként viselkedni. Ja, hogy az autóhoz nem ért, akkor más munkát kell keresni.
A címet rosszul adták meg, ez azért van mert Dániel nem tud olvasni, vagy a Dr Böjtös Úr írta el. Ez rejtély marad.
Nem közterület felügyelő vagyok, a kapott bírságoló csekkeken kívül semmilyen kapcsolatom nem volt velük.
De amilyen jó cikkeket írt Dániel korábban, mostanság elszaladt vele a ló, és átment kötekedő trollba.
Javaslom Dániel nézzen magába, és a levelet olvassa többször át, amelyet kapott.
Én láttam troli által fellökött babakocsit, melyet kénytelen volt az utcán tolni az anyuka, mert az autók elállták a járdát. Ilyen helyre is menjen ki és kérdezze meg az autóst hogy miért áll ott szabálytalanul.
Most menjen el és kezdjen a másik oldalon trollkodni, és szabálytalan autósokat inzultáljon. Ja hogy azoktól nem mailt kap hanem be(ki)ütést....
Szeretnék látni egy olyan cikket, melyben tolakodó autósokat, piros lámpán áthajtókat, tilosban parkolókat, iskola előtt - megállni tilosban - gyereket kirakó autósokat, gyorshajtókat inzultálna. Ja hogy ez Önnek is munka, tehát ebbe több energiát kell belerakni mint a közterületes megfigyelésének. A leírása szerint a közteresnek ez az egyszerűbb, ha hébe-hóba kimegy és megbünteti az bolt előtti tilosban parkoló autót. Ő ugyan olyan lusta mint Ön, semmilyen különbséget nem látok önök között.
Valóban a tolakodó, a szabálytalanul parkoló, a gyorshajtó, és más szabályszegőkről nem jó cikket írni, mert az nem népszerű, és valahol lehet hogy totalcar olvasó, akit üzleti érdekből nem szorítanak sarokba, nem írnak róla cikket, ezek az emberek az Önök fogyasztói, vevői.
Belsőség Heti merítés 2015.01.04 09:13:11
Sprinter Killer :) Az autót használtan vettük, ismerőstől, jó vétel volt tavaly év elején...egészen idén januárig. Ő a nagy fehér, aki nem tehet arról hogy megcsinálták Mivel 8 éve csak Fordot hajtottam, 2 generációt, úgy gondoltam, hogy a következő generáció csak…..
statik 2015.01.04 17:33:21
@nick papagiorgo: Ezt a személyautósoknál megértem. De a munkámhoz furgont használok. Nem fuvarozunk, hanem kell a szerszámok, műszerek szállításához. Amennyiben idén háromszor - négyszer vidékre kell mennem, és matricát kell venni, hozzá vesszük a helyi 10000 Ft-s megyei matricát, könnyen belátható, hogy bele vagyok kergetve az éves matricába. Ha azt nézzük, hogy 2010 előtt a matrica vásárlásaim összege nem érte el a 10 - 15 000 Ft, ezzel szemben most éveset meg kell vennem, ez kb 3 - 400 %-os infláció a részemre. Akkor volt 3 napos matrica 1800 Ft-ért. Ez nem baj, akkor a a ksh ezzel is számol. Az áfát nem tudom visszaigényelni erről a furgonról.
statik 2015.01.04 17:56:53
@nick papagiorgo: Miért is a tavalyihoz kéne hasonlítani. A 3 napos matricát azért vették el, mert kicsi volt a bevétel. Erre nem jártunk autópályán. Belátták, hogy ezt elszámolták és adtak nekünk kisvállalkozóknak egy ilyet. Mi fizetjük a legtöbb adót. Még 2011 - 2014 között sem érte el a matrica vásárlásom a 20 000 Ft-t. A tavalyival összehasonlítva is 100%-os inflációval számolhatunk. A legrosszabb az ócska szöveg, hogy az átutazó furgonokra szabta ki az emelt díjat. Akkor tegye a gépjármű adómból levonhatóra, akár az 50%-át, hogy ugyan annyit fizessek így mint egy személyautós. Mivel semmivel nem kapok több szolgáltatást, és az autóm tömege sem több mint a személyautó esetében. Tehát kárt sem teszek többet.
statik 2015.01.04 18:28:30
@nick papagiorgo: De a mi szempontunkból ez nem 5000Ft, hanem 42000 Ft.
Péntek délután kinéztem, hogyan készülnek a Hungaroringen a Renault emberei a hétvégi WSR (World Series by Renault) eseményeire. Szerencsém volt, már nem zuhogott, sőt, kimondottan kellemes idő volt. A dolgok úgy állnak, hogy most, szombat reggel is szépen süt a nap, remélem nem…..
statik 2014.09.13 10:37:50
@streetsta:
Meg kell próbálni...nem nyomtató kérdése.....
statik 2014.09.13 10:56:28
@sompetike:

Kitöltés és elküldés után ezt az üzenetet kapjuk:

Köszönjük a regisztrációt, hamarosan küldjük a kért jegyeket emailben.

Ezt nincs értelme kinyomtatni....
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..