Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krorz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Fény az alagút végén 2011.04.09 06:00:00
Megvillant a gép már egyszer, a 150 lóerőt kiénekelte, majd leszakadt a lendkerék még a mérőpadon. Előtte volt pár száz kilométer olyan autózásom, amelyet bogárhátúban még soha nem tapasztaltam. Ez bőven erőt ad ahhoz, hogy megint nekiálljak és szétszedjem a motort. Erre…..
Az éppen aktuális, tömény és ömlesztett Palik-féle marhaságból ocsúdva próbálok most valamennyire értelmes mondatokat összelapátolni ide. Egyszerűnek tűnhet, de nem az, hiszen OT Expós Totalcar standunk hetedik - kiállított - tagja megfoghatatlanul, csodálatosan kretén,…..
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Krorz 2010.03.07 22:32:12
@MitTomÉn: Könnyen lehet, hogy van benne gyárilag, az én youngtimer korú japán turbós járművemben is rendes mutatós műszer van.
Krorz 2010.03.07 22:57:00
@MitTomÉn: Én azon lepődtem meg amikor az egyik céges turbo diesel Opelben vízhőmérőt se találtam.. Anno az Alekonkban több műszer volt mint a mai csodaautókban. Nem tudom mennyit lehet spórolni ezzel, de ha már úgyis mér mindent egy mai autó és abból számolja az ECU a dolgokat akkor mi a francért nem lehet egy mutatót kirakni vagy akármi?
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Belsőség Kati az úton - 2.rész 2010.03.03 17:10:00
Mint már korábban írtam, három óra alvás után idegeskedve, de időben kiértünk a testvéremmel a reptérre. Izgultam, kicsit azért is, nehogy nagyobbnak tartsák a csomagomat, mert akkor pótdíjat kell fizetnem, és feladnom, pedig csak kézipoggyászt akartam vinni. Szerencsére nem volt semmi gond. Amikor…..
Mivel továbbra sincs mobilnetünk, mert a pannonos nem működik, német mobilnetet nem tudtunk venni, mert Németországból eddig még csak benzinkutakat láttunk, és az eddigi benzinkutaknál nincs megvásárolható mobilnet, ezért csak Vályi Pista telefonjaiból tudjuk, hogy egy csomó olvasó nem érti, miért…..
Krorz 2010.03.02 23:23:21
Karesz most törte le nagyjából a GPS-em tartóját, mert próbálta megnézni, hol járunk, ő ül ugyanis jobb egyen, Tibby meg a volán mögött küzd a forgalommal és a havas esővel, ami pedig az imént kezdett esni. Az Insigniában is van saját navi, de az csak addig tudta az utat Domsjőbe, amíg beletettük a…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Krorz 2010.02.03 14:43:34
@Serena: De még mindig nem írta le senki, hogy miért csak az a rohadt autó a luxus? Nehogy azt mondja nekem itt akárki, hogy nincs sok más iszonyatosan haszontalan és a világot semmilyen szinten előre nem vivő dolog amire többet költenek emberek?
Krorz 2010.02.03 15:08:18
@Brendel Mátyás: És mi lenne ha nem adná el mert neki valamilyen oknál fogva az tetszik? Ha én darabokra szedném a kocsimat és totál nulláról az egészet felújítanám, még akkor se kerülne többe mint egy alap kiskocsi csak éppen akkor lenne egy teljesen jó állapotban lévő szerethető youngtimer autóm.
Ismét egy külföldi beszámoló érkezett a blog postaládájába, ezúttal az angol szokásokat osztja meg veletek Marty McFly, jó és kevésbé jó oldalról egyaránt szemlélve az ottani állapotokat. Volt szerencsém Londonban tölteni egy kis időt, ha erről a "környékről"…..
Belsőség Segítség, GYILKOS! 2009.10.15 07:00:00
  Felejtsenek el mindent, amit az autókról tudnak. Az Atom nem úgy gyorsul, nem úgy áll meg és nem úgy fordul, ahogy az általunk ismert kocsik, ezért egy átlagos sofőrnek esélye sincs rá, hogy megülje ezt az irgalmatlan masinát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Krorz 2009.10.15 07:31:41
Kegyetlen élmény lehet, egyszer nyerjek a lottón...
Nem mindenkinek elég a "gyári" Atom:
dpcars.net/home/forsale.htm#Atom
V8, 400 LE, és a legtöbb hiba kijavítva ami jellemző az Atomokra. Nem lenne rossz vétel. Így készült: dpcars.net/atom/index.htm