Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyárpi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
nagyárpi 2009.03.19 15:45:51
@a paraszt a fatelepről: szerinted véletlen!? :) Kipróbáltam a tiedet is, ki is jött, hogy: "rasztafa telepről apa",de lássuk be a "pinagyár" jobban hangzik...márcsak a pina okán is! :)
nagyárpi 2009.03.19 15:51:47
@a paraszt a fatelepről: egy próbát megért, legalább most leíram néhányszor hogy "pina"
nagyárpi 2009.03.19 16:11:53
@b[ALien]: "ismertem egy urulógust. Úgy hívták Végh Béla
A görög urulógust meg úgy hívják: Karamarkosz Farbatosz" - fájdalmas emlék lehet!
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Ha a világsajtó képviselői a – reményeink szerint előbb-utóbb megnyíló – Nemzetközi Konteó Akadémia rektora mellének szegezik majd a kérést, hogy mondjon már egy olyan összeesküvéselméletet, amely magában hordozza a műfaj valamennyi ismérvét, van arra egy komoly…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..