Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ADAM02

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk rendszeresen utazik a MÁV egyik zónázó vonatával, ami szerinte még eddig sosem érkezett meg időben. Kis táblázatot is csinált neki, ahol az indulásokat, érkezéseket, és a menetrendi adatokat hasonlítja össze: Tisztelt MÁV-Start! Naponta utazom az Önök 2659-es…..
Olvasónk a XXI. században elkövette azt a hibát, hogy utazása előtt az interneten próbált meg tájékozódni a menetrendről, amihez az Elvirát hívta segítségül. Nagy hiba volt, ugyanis a kinézett vonat nem is arról az állomásról indult, amit a neten megírtak: Tisztelt MÁV-Start…..
ADAM02 2009.01.14 19:42:17
A legtöbb utas ugyan úgy felkapta a vizet a MÁV kérdőívén, ahogy én. Ha a MÁV fel szeretne zárkózni Európához, azt nem itt kell elkezdeni. Takarítani kell a vonatokat, meg kell szüntetni a késéseket, majd ha ezek megvannak, jöhetnek a kényelmi szolgáltatások. De amíg az…..
Alant olvasható levél írója a MÁV takarítóinak gyöngyszemeivel találkozott. Nevetgéltek, hadonásztak a seprűvel, nem csináltak semmit, és az egyikük ki is jelentette, hogy nem érdekli a munka, majd kitakarít más a vonatot:Tisztelt MÁV-START Zrt! Úgy látom, Önök még…..
Tisztelt Ügyfélszolgálat! 2008. december 4-én a 925-ös számú vonattal utaztam Győr-Budapest Kelenföld viszonylatban. Az utazásom során tapasztalt alábbi észrevételeimre válom az Önök válaszát:1. Az utazóközönséget előbb 10, majd 20 perces késésről tájékoztatták…..