Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bello74

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Az első éjszaka 2009.06.07 22:46:00
Szabad, demokrata olvasóinknak szeretnénk kedveskedni az alábbi klippel: ..
Bello74 2009.06.08 00:08:21
  Úgy kellett ez az EP kampány az MSZP-nek, mint Silviónak a partifotós. Dehát nem volt mit tenni, ki kellett találni egy Kádárra hajazó retró designt, kellett találni két vállalható arcú MSZP-st, akik maguk is vállalják az MSZP-t. Aztán felkérni a Societas-t, hogy csináljon…..
Pilu Csíksomlyó 2009.06.01 09:00:00
  Egy hely, ahol több százezer magyar találkozik, és nem Schumacher rajtja, nem Orbán Viktor demagóg komcsizása, és nem is a félórás petárdadurrogtatás miatt látogat el az ember. Nincs cirkusz, se ingyen, se pénzért, mégis a legnagyobb tömegeket megmozgató…..
Ne nézzetek már ilyen hülyén! Igenis, van ilyen. Persze csak a nagy "mágus", Christian Panthera képes rá. Saját maga kereste meg ezzel a hírrel a Blikket, ők meg gyorsan kivitték a csepeli mezőre, hogy megmutathassa, mit tud....... Sírvaröhögős videó, hogy jól induljon a…..
Már azon kívül, hogy bajnok lett a Barca, az Inter és a Manchester United, a Győr meg bukta a BL-t, pár esemény még a hétvégén is korbácsolta a kedélyeket. Megszólalt Orbán Viktor, aki úgy gondolja, a Fidesz 68-21-es vezetése mellett "szabadon" fejtheti ki a…..
Vastagbőr Ki lesz a hatodik erő? 2009.05.15 16:47:00
A Gallup legfrissebb közvélemény-kutatása teljes új dimenzióba helyezte a "Ki lesz a harmadik erő?" címen futó, pártok közti élet-halál harcot. Ugyanis az SZDSZ-t megelőzte a Legyen Lehet Más a Politika - Humanista Párt listája is, így most már az a kérdés a…..
Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr. A legjobb…..
 Dávid Ibolya ma jelentette be, hogy (a korábban már megismert, reménybeli listavezető, Bokros Lajos után) Habsburg Györgyöt kérik fel az MDF EP-listájának második helyére.  Kit szán vajon az elnökasszony a harmadik helyre? Schmuck Andort? Kuncze Gábort? Kiszel Tündét?…..
Mandiner blog Mi van, mi van? 2009.02.27 14:31:00
 „Hogy mi van?” címmel sorozatot indított Bolgár György a 168 Óra című hetilapban. A sorozat célja, hogy a jobboldali politikusok és/ill. sajtó ténybeli torzításaira felhívja a hetilap becses olvasóinak figyelmét. Attól előzékenyen tekintsünk el, hogy a balsajtó…..
Egy kis vérnyomásnövelő videó hétvégére, kivágva a kedd esti Riasztásból. Ízelítő: Fatolvajok Nyírségben, elkeseredett erdőtulajdonos, rasszizmus, levegőbe elsütött vadászfegyver, 62 betonoszlopból álló kerítéssel körbekerített friss erdő, melyből 60 betonoszlop már…..
 Ezzel a címmel írt anyagot az Origo, aminek az url még mindig őrzi emlékét: http://www.origo.hu/itthon/20090226-mszps-volt-a-cozmagyilkossag-egyik-gyanusitottja.html. Nyilván az információ nem volt teljesen légből kapott, ha csak nem maga Ágh Péter informálta az újságírót és…..
Bello74 2009.02.26 17:30:34
@Invictus: Ahogy megismertem az mechanizmusokat, ha fideszes lett volna nagyívű B Csaba, holnap már valamelyik Eu intézmény adna ki állásfoglalást, hogy ide vezet, ha egy párt szélsőségesek felé kacsint.
Könyörgöm, lépjünk ki az Eu-ból. Ezek bolsevikok, rehabilitálják a vörös csillagot, elítélik az országban dúló rasszizmust ahol és amikor csak tudják, komolyan mintha ElQró valagából bújtak volna ki. Éppen ideje lenne a fidesznek, hogy üvöltse az eu pofájába, hogy ébredjenek fel, 100 millió áldozatot sértenek halálra az ilyen bolsevik dumákkal. :(((
Szarjanak drótkefét.
 Nehéz nap volt a péntek 13. a Reakció Hubertus- és demonstrációügyi videóbrigádjának. Megkezdődött a tüntetési szezon, aki számít, az utcán volt, és kifejezte szolidarítását. Ki Bayer Zsolttal, ki a cigánybűnözés áldozataival, ki Hunvald Györggyel. A nap folyamán…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
 A Kettős Mérce blogon jelent meg egy John Emesének tulajdonított levél. Ebben az SZDSZ ferencvárosi jelöltje gyakorlatilag bejelenti tegnap óta lebegtetett visszalépését. A visszalépés melletti felsorolt érvek között van egy, ami jó néhány kérdést felvet:- A FIDESZ…..
A tegnapelőtti bejegyzés megírásakor bukkantam rá a kapcsolat.hun Török Zsolt ars poétizáló videójára: A stílusa leginkább a kereskedelmi tévék pénznyerős betelefonálós műsorainak műsorvezetőire emlékeztet, igaz, jóval szelídebb kivitelben. Török Zsolttal együtt…..