Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c:c ügyfélszolgálat

206 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hurrá: ledobta a textilt és a szexről beszélt Miranda Kerr, fotóval! - így ujjongott a Bors a hír hallatán, miszerint Orlando Bloom exe levetkőzött a GQ magazinnak. A 30 éves szupermodell egyébként kerüli az egyéjszakás kalandokat, további intim részletek erre. A Borsnál…..
Herevasaló Berki millióit vizsgálja az adóhatóság, tudtuk meg a Blikkből. A volt Fradi vezér ki másnak mondta volna el ugye, hol parkoltatja többszáz milliós vagyonát, ha nem a Tv2-s Hajdúnak a Frizbiben. Mr. Herevasaló jelenleg tartósan külföldön tartózkodó magyar…..
Rékasi majdnem meghalt, Détár Enikő ünnepelt, harsogja a mai Blikk. Igaz, két külön cikkben. Berki Krisztián heréjét kivágják, tudtuk meg a Borsból. Kivágják, persze, de nem a zacsit Berki alfeléből, hanem a kivasalt gojszijáról készült fotót az újságból, hogy mókás…..
Hullaházba mehet a nőverő Cristofel, írja a Bors. A volt valóvilágos ugyebár két éve verte meg akkori párját, VV Veronikát és még a szabadságában is korlátozta. A bíróság minden ellene felhozott vádpontban (könnyű testi sértés, személyes szabadság korlátozása és…..
Sarka Kata besokallt, tudtuk meg a Blikkből. De nem Hajdú Pétertől, hanem L.L. Juniortól. A bulvárlap értesülései szerint, "a Nagy Duett párosa közötti feszültség odáig fajult, hogy Kata a héten az egyik próbán faképnél hagyta az énekes-rappert". Na de mi történt ezután? Mi…..
Fizessen, aki Borost akarja - írja a Blikk. A Kádár-korszak KISZ-táborainak kedvenc polbeat előadőja ugyanis most épp klubszerű előfizetős rádiózáson gondolkodik. A Bumeráng Lali királyának humorpetárdáit a lap szerint 300, maximum 400 forintos előfizetői díj ellenében…..
VV Attila rágyúrt a csajozásra - harsogja a mai Blikk. A Való Világ ötödik szériájának nyertesét a bulvárlap szerint "olyan férfiként ismerte meg az ország, aki inkább az eszével, mint a külsőségekkel hódította meg a nőket, most fordult a kocka": ledobott 14 kilót. Az, hogy…..
Danics Dóra nem akar barátkozni, tudtuk meg „a nap hírét” a Borsból. Mint ismeretes, Danics Dóri és Krasznai Tünde az X-Faktor szombati adásában „lehengerlő duettben énekelte el” Tina Turner egyik nagy slágerét.  A Bors kíváncsi volt rá, hogy a lányok mennyire…..
Balázs buzivicce miatt kaszálták el a Vundersőn és Zuperszexit? - lamentál a Blikk szóvirágokba fulladt újságírója, akinek enyhén gyanús, vagyis dehogy, „merőben érdekes”, hogy „alig néhány nappal Sebestyén Balázs (36) élő adásban tett, botrányos kijelentése után…..
Alexa még a bugyiját is levette, harsogja a Blikk. A Viasaton futó A címlaplány győzteséről, Elbert Alexandráról „olyan képek készültek, amelyeken alig visel ruhát, csupán egy bugyi - vagy esetenként még az sem - takarja a legintimebb testrészét”. Megnéznéd a legintimebb…..
2012. november 1-jétől a DIGI kínálata saját filmcsatornával bővül, amely DIGI Film néven lesz elérhető. A cég sajtóközleménye szerint az új adó prémium filmcsatorna lesz, amely elhozza a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit, olyan változatos kínálattal, amelyben a…..
Uborkaszezon van, becsüljük meg az ilyen híreket is: VV Gigi, a szopnék pólók és ezek keresztül az orális szex élő reklámarca éppen Mallorcán dolgozik, amiről csak a rossznyelvek feltételezik, hogy kurválkodás, mert nem az, hanem táncolás. Valami mulatóban rázza a seggét a…..
Július 15-én debütál az Amerika főműsoridőben című új sorozat az AXN Playerben. A Primetime Show-k klasszikus figuráinak az '50-es évektől napjainkig tartó fejlődését bemutató műsor sorozatfüggők számára kötelező darabnak tűnik. A dokusorozat vasárnap esténként…..
Flanker újabb vendégkritikát szállított nekünk, ezúttal a Cougar Town-ról, yeah. A comment:com törzsolvasói számos hír mellett itt olvashattak utoljára hosszabb elemzést a mániákus vörösborivók társaságáról, így épp ideje volt a folytatásnak. A sixx által másfél éve…..
Flanker vedégbloggerünk most az Archer-finálét vesézgeti, köszönet érte! A bejelentésen kívül (érdemes a linkelt videót csekkolni), csak néhány hírmorzsát szedhettek össze eddig a comment:com törzsolvasói az Archer nevű sorozatról. Pedig az FX animációja szerintem több…..
Április 24-én indul a magyar HBO-n az Egyszer fent,…inkább lent harmadik évadja, melyben az egykor menő baseballjátékos – a második szezon mexikói kiruccanása után – azon ügyködik, hogy rendbe hozza félresiklott karrierjét. Taplósága azonban mit sem változott, a…..
Csak a Kárpát-medencében élő állatfajokat mutat be az Endemica Hungarica (Magyar bennszülött) című magyar természetfilm, amelyet húsvétkor tűz műsorára az m1 közszolgálati csatorna. Négy éven keresztül forgatták a NatFilm Hungary produkció alkotását, amely olyan alig…..
Flankerr kolléga nagy animációs-sorozat rajongó, a Napoleon Dynamite-ot is megnézte hálistennek, mert ha ő nem teszi, soha nem lett volna írás róla.  A FOX vasárnap esti animációs blokkjának legújabb üdvöskéje, a Napoleon Dynamite az azonos című film (magyar cím. Dilis…..
Az utóbbi idők egyik legeredetibb sorozata, az MTV saját gyártású Death Valley című horrorkomédiája január 29-én landol a magyar Music TV-n. A Death Valley olyan, mintha egy rakás okos, huncut középiskolás csinálta volna, akik valahogy rávettek néhány igazi színészt, hogy…..
Januártól jelentősen bővül a STtory5 lefedettsége, hiszen az eddigi 800 ezer háztartás mellett további 900 ezer otthonba jut majd el a romantikus sorozatokat sugárzó csatorna kínálata. A Magyar Telekom már az idei indulástól az alapcsomagban terjeszti a csatornát, a Vidanet, a PR…..
Van világ az amerikai sorozatokon túl is, sőt, a saját gyártás mindig királyabb, mint a megvásárolt tartalom. A cseheknél is ez a helyzet, mint ahogy az kiváló vendégbloggerünk posztjából kiderül. A folytatáshoz ide tessen klikkolni. El tud-e ön képzelni egy olyan…..
A Toll Brothers Metropolitan Operaszezon és a Bloomberg HD közvetítéssorozat közös operaprodukciói alatt a Bartók Rádió az Uránia Nemzeti Filmszínház ideiglenes nyitott stúdiójában a rádióhallgatóknak és a helyszínen tartózkodó mozilátogatóknak ad interaktív programot.A…..
Flanker rajong az animációs-sorozatokért, mi viszont nem, így nagyon örültünk már az Allen Gregory-ról írt kritikájának is, a mai posztnak meg még jobban, mert összefoglalja benne, miért is van ennyi rajzfilm a 18-49-es korosztály legkedveltebb adóján. A reklámozóknak fontos…..
Flankerr volt oly bűbáj, és megnézte helyettünk az Allen Gregory pilotját, hogy ne nekem kellejen agyfaszt kapnom tőle.  A FOX évek óta keresi a sikeres vasárnapi animációs blokk midseason helyettesítőit, inkább kevesebb mint több sikerrel. A tavalyi Bob’s Burger túlélte…..
Elindult Siófokon az Internet Hungary. Szalai Annamária, az NMHH elnöke előadásán teltházas volt az előadóterem. "Az internet felhasználói szemmel a végtelen lehetőségek tárházát jelenti, az NMHH részéről viszont végtelen számú kérdést vet fel" - kezdte. Ezek…..