Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskabajsza

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ma volt sláger Benny Benassy Satisfaction című száma, de a barkácsszerszámokkal pózoló modellek képe elég sok férfi retinájába égett bele abban az időben. Ezt a klisét azóta is előszeretettel használják a reklámokban, elég csak az RTL Klub Való Világnak készült…..
macskabajsza 2011.03.13 18:33:23
@Gergő77:
"Kicsit soknak tartom már ezt a mesterséges egyenlősdit, a férfiak és a nők közötti különbségek nem véletlenül alakultak ki és nem véletlenül maradt fenn egy részük."

Egyenlőség, minek is az, jó ez így. Gondolom, ha nő lennél, ugyanígy gondolkodnál, természetesen.
Tomi (jobbról) valamit biztos csinál a zenekarban A Fonogram-gálán új kategóriákban is versenyeztek az előadók. Bangó Margit  a legjobb roma előadó, aki már írt szakácskönyvet kategóriában aratott, míg SP az előadó, akinek nincs értelme a nevének kategóriában hozta el a…..
macskabajsza 2011.03.06 17:25:17
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
macskabajsza 2009.05.04 10:24:05
Annyira de annyira szurkoltam éveken át, hogy azt a szerencsétlen boci-boci tarkát kímélje meg a sors attól, hogy egy Boci csoki reklám kísérődallamaként végezze. Biztosan korábban is nagy volt a kísértés a márkamenedzserek fejében arra, hogy ezt a nyilvánvaló egyezést…..
macskabajsza 2009.03.24 17:44:54
Az amerikai Comcast internet+digitv+telefon szolgáltató nem hétköznapi módját választotta az előfizető toborzásnak. A kampány apropója kétségkívül az Egyesült Államokban kormány rendelettel alátámasztott digitális televíziózásra való átállás. A Comcast Town elnevezésű…..
macskabajsza 2009.03.21 18:28:44
nekem a Juno c. film eleje ugrott be elsőre.

www.youtube.com/watch?v=20PQBtyfNZY

Hasonlít ez a félig rajzfilm-félig igazi, meg a háromakkordos dallamvilág is - nem?
Update: Ez a poszt egy héttel ezelőtt jelent meg, így valószínűleg közületek sokan már olvasták, és a filmet is látták. Mivel azonban ez a szpot valahogy sokkal kevésbé látszott a tévében, és a ráirányuló figyelem is kisebb volt úgy gondoltam, érdemes a blogban előre venni,…..