Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rl

75 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"És akkor az Anya majd fölvesz, én meg ráhajtom a buksimat a vállára. És akkor lassan lemegy a nap és az egész utcában sötét lesz, én meg elalszok az Anya vállán..." Ilyeneket mond mostanában, lassan három évesen, félálomban, éjszaka... ..
Flitteres Lófasz F the P 2007.09.21 11:30:00
Kedves Tüntető Magyarok! Unjuk a kokárdát, az árpádsávot, a trikolórt, a dolmányt, meg a mentét. Találjatok ki valami újat, mert ezektől már nem szarja össze magát senki! Kedves Nem Tüntető Magyarok! Azt nem lehet, hogy betiltatjuk, meg lefasisztázzuk, mert nekünk…..
Brú & Don Vonatmánia 2007.09.20 10:12:00
Mindenkinek köszönjük az érdeklődést, Brumi jól van, sőt, remekül, bár ez néha hihetetlenül fárasztó is egyben... Megtanult rosszalkodni, ravaszkodni és agyafúrt megoldásokkal kijátszani a kötelező köröket. Nagyon okos. De tényleg. Néha elképesztő dolgokat művel. És…..
Brú & Don Szótár II. 2007.06.22 12:45:00
Az alábbiakban megpróbálom összeállítani Brúnó aktuális szótárát. A feladat nem könnyű, mert beszélgetéseink során jónéhány hangsort használ, melyek értelmét mimikával és mutogatással teszi egyértelművé. Ennek ellenére gördülékeny és likvid kommunikáció zajlik…..
Mit tehet egy politikus, ha bátor, szókimondó, esetleg reform-politikája miatt a tömegek elfordulnak tőle, népszerűsége visszafordíthatatlanul csökken? Szinkronizáljon népszerű sorozatokat!Ritka, szinte kivételes eset, amikor egy politikus a kötelező frakció-fegyelem mellett emberi…..
rl 2007.07.08 13:26:08
Szerintem már nem az a kérdés, hogy megy-e, hanem hogy hogyan és mikor. Egyszerűen nem élheti túl a következő választást: sem annyira béna ellenzék, sem annyira hülye választók nincsenek. Osztogtani se fog tudni, mert a sleppje most ami bejönne, azt utolsó erejével…..
Több netes fórumon zsidózott és tett közösségellenes, durva megjegyzéseket Leányfalu egyik fideszes képviselője. Cs. Kovács Gabriella (57) természetesen (neki az!) tagadott mindent, de volt olyan ostoba, hogy bizonyítékot hagyott maga után. Az említett hozzászólásokat egy…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Meg nem erősített források szerint Horn Gyula kitüntetésének elutasítása mögött ingatlanpiaci érdekellentétek húzódnak. A nyilvánosságra került, bizonytalan eredetű dokumentumok arra engednek következtetni, hogy a Horn Gyula és Sólyom László közötti feszültség az…..
Tüntessék ki Horn Gyulát!!!!!Ne tüntessék ki Horn Gyulát!!!!!Tüntessék ki Sólyom Lászlót!!!!!Ne tüntessék ki Sólyom Lászlót!!!!!..
Igen, én veretem meg. Megvertem, mert megérdemelte. Én egyedül, Szunyogh Rezső kis- és rokkantnyugdíjas. Mert az úgy volt, kérem, hogy a videó kölcsönzőbe mentem vasárnap este. Az ember unja már azt a sok Bud Spencert, így a hétvégén. gondoltam, inkább kikölcsönzöm a…..
rl 2007.07.02 12:56:48
w Olajfalók 2007.07.02 05:00:00
Olajban úszik az ország ismét. Nyolcvan évre tervezett titkokról hullik le a lepel – hoppá, a lepel egynegyede azért a helyén marad, mert az igazi titok. Hálózati információk, nyomozati érdekek. A többi tehát nem volt igazi titok. Amit tudott mindenki, arról most miniszteri…..
Flitteres Lófasz Mire jó a pina? 2007.06.27 14:05:00
Kávét főzni, természetesen. Az egyszerű, de elegáns, az itáliai minimalizmust idéző, mégis klasszikus külső, a praktikus kialakítás e téren is élvezetes használatot biztosít. Aki a pinát választja a reggeli kávé elkészítéséhez, ott érezheti magát a nyüzsgő…..
Nem mennék bele mélyen a soron következő (bár, ki tudja...) népszavazás elemzésébe, de annyit az alábbi javaslat alátámasztására fontosnak tartok leszögezni: végre olyan politikai helyzetben rendeznek szavazást, amikor minden hithű jobb, vagy baloldalinak el kell menni…..
Asszem blog "Debrecenben rend van" 2007.06.29 11:57:00
Amikor az árpádsávos honvédők ellehetetlenítették a Kendermag debreceni tüntetését, Kósa azt mondta, nem lát ebben semmi kivetnivalót és amúgy is "Debrecenben rend van".Hát most megláttuk, milyen is a rend, ahogyan egy jobboldali elképzeli. Teljesen függetlenül attól,…..
Brú & Don Ismét 2007.06.20 14:53:00
Fáradtságos, de kivételesen eredményes munka árán elkészülni látszik a megközelítőleg három négyzetméter alapterületű erkély renoválása. Brúnó a 80%-os készöltségi szint elérésekor kihelyezte vadászterületét ide és marhára élvezi, hogy állandóan hallani a…..
Brú & Don Brúnó a Balatonon 2007.05.30 10:38:00
Május elsején Brú ismét gyalogtúrán vett részt, vagyis közel 20 km-t utazott a hátamon, amit mindketten nagyon élveztünk (néha viccből orrba rúgott kicsit)! Mivel a túra a Balaton partján volt, másnap rekreációs jelleggel hajóra szálltunk és cipeltettük magunkat a vízen...…..