Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chibigoth

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amélie mutatóujja lustán körzött a kávéscsésze peremén, míg a másik lány beszélt hozzá. Ő csak elmormogott pár "ühüm"-öt, meg "peeersze"-t, és amikor a másik elhallgatott, Amélie rávágott valami olyasmit, hogy: "Igazad van, ez tényleg egy…..
chibigoth 2009.08.21 16:57:15
@Diendra: SZina!
Dehogyis, ennek örülök, akkor látom már, hogy érdemes lesz folytatni...jippijájé:D
*akkor igyekszem felböffenteni egyéb hasznos szőrgombócokat:)
chibigoth 2011.11.04 13:02:20
@Chéri: szia, ha érdekel (több év távlatából...úristen), akkor itt találsz meg ezentúl:
macs-kaparas.blogger.hu/
:)
  Kócos-sápadt reggeleken én tényleg elhittem: Ő lehet AZ a Valaki. Néztem, amint még félálomban lebeg, lestem az arcélét és annyira gyönyörűnek találtam, hogy szívesen végignéztem volna, ahogy megzabálja az idő a vonásait a kezemmel együtt, ami épp az állán…..
BKV biztonsági őr "verés" a Nagyvárad térenElmesélek nektek egy történetet, úgy ahogy valójában történt. A történetet nemrég a hazai teljes média lehozta, igaz, csak egy napra. A történetet nevek nélkül mesélem el majd, nem szeretnék senkit sem bajba sodorni, 100%-os…..
Hát ez kéremszépen az én kis agyacskámból előtoluló gondolatiság, esetenként zagyvaságba torkollva, de minden esetben igyekszem fent tartani az intellektualitás csalfa látszatát...:)Magyarán szólva 5 perces kis irományok lesznek itt az én mancsom által lepötyögve, néhol…..
Hoze Aktuális 2009.06.28 12:28:00
Michael Jackson hagyatékaAktuális vagy sem, aktuál érdelmi preferencia e, ha egy sztár, vagy tündöklő (hulló)csillag azzal szerez érdemet magának, hogy egy fekete zsákban végzi. Ez a legendák örök receptje, halj meg fénykorodban. Lehelleted örökké égni fog. Így vált…..
chibigoth 2009.06.29 11:28:02
hááát...hogy őszinte legyek, elég érdekes egy ember volt ez a MJ. Szerintem tett is le az asztalra, meg bele is tenyerelt abba a bizonyos kutyasz@ros vödörbe...engem különösképpen nem mozgat meg, de azért az egész világot igen...lásd bővebbe: youtube és google behalt..(na mondjuk EZ igen...félkocka vagyok, úgyh számomra ez nagy elismerés:D)
És ez a cikk...mindenkiről lehet írni jót is, rosszat is. Emberből volt Jackson is, bárhogyan idealizálják egyesek. Ráadásul személyiségzavaros. Itt pedig a másik tábor véleményét lehet olvasni...ennyi. Az éremnek 2 oldala van.
*bár, lehet, hha mondjuk egy általam tisztelt emberről írnál így, én is elküldenélek a jóqrva.....:D:D:D:D:D:D:D
Hoze Kritika 2009.04.18 11:50:00
Marilyn Manson állóvize+ 'Darkerek' hanyatlásaMájus 26-ra várhatóan hivatalosan Manson legújabb albuma, a The High End Of Low'. Sokan reményekkel telve várják már, annál is inkább, mivel nagyjából mindenki szerint az előző ('Eat Me Drink Me') szerint csak jobb lehet. Ez tény, az…..
Hoze Beszámoló 2009.03.10 23:10:00
SM café - Jól elseggeltek minket :xDEz a beszámoló még a szombatunkat illeti, képek viszont csak most érkeztek hozzá - így lehet csak teljes ugye a történet. Jöjjék hát.A szombat igen érdekesen alakult, kezdve a bazinagy erejű szél orkántól, ami naná hétvégére örvendeztetett…..
Hoze Havi bontás 2009.03.09 16:17:00
Márciusi bontásKissé megkésve bár, de itt a márciusi programlista ajánló, ami érdemlegesebbnek tűnik: 03.13. (péntek) - Nekromantika party - Helyszín: Gyár Club. Beugró: 800 HUF. Infók bővebben ITT a linken. 03.21. (szombat) Darker piknik / szalonna sütés !!! (évadnyitó…..
Hoze Exkluzív / Bulvár.... 2009.03.04 16:35:00
Dóri, az elmebetegJó, hát akkor beszéljünk a Dóriról egy csöppet... Az az igazság, nem szokásom lejárató blogot írni, és pláne nem ha (ex)kedvesem az illető, de ami ma történik az... Arra nincs szó. Hulljon le a lepel Dóriról, ki másról, íme az igazi arca.Nem teregettem…..
chibigoth 2009.03.04 18:48:00
eszem-f@szom megáll...én még 15évesen sem csináltam volna ilyet...lehet, h én csináltam rosszu, de bazz, könyörgöm, tartás...ááá
ezt azért nem hittem volna:P
*hja, Hoze, új számom van, he kell, jelezz:)
Hoze Fitness 2009.02.09 17:45:00
Fogyok!De rég volt már jókis fitness-rovat itten. Voltak ugye a csodás lefogyási tippeim anno, meg aztán egy uszodai beszámoló. Most más lesz a téma, a testépítés. Az a helyzet és ez senkinek sem új nyilván, télen az ember hajlamos jól elhízni…..
Hoze Blog 2009.01.29 05:55:00
Végrendeletem - Abszurdum Talán az, talán nem. Megírtam a végrendeletemet történetesen. Ki tudja, melyik nap mi történik velem elvégre. Mivel a Blog.hu-n van időzítési funkció, úgy állítottam be, hogy a legutolsó postom után közvetlen 1 hónappal jelenik meg majd. Nyugalom, ne…..
Hoze Vélemény 2009.01.09 14:26:00
Amerikai filmek burkolt üzeneteiLátszólag könnyed szórakozást igér majd az összes Usaházi film. Könnyed plakátokkal édesgeti be az embert a moziba, ahol pár óra szórakozás után, arról megfeledkezve távozik az ember önfeledtenm de jót is mulatott ma is. Van azonban szinte minden…..