Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soonó

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
soonó 2011.01.09 21:19:01
@Dövan:

Azéér híjják ezeket az utakat DŰLŐútnak, mert hát no, ez lesz belőle. :-))))))
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
soonó 2009.07.08 21:51:56
@SsPL71:

"- ha, dolgozóinak juttatott fizetéseket megemeli akkor annak a többletköltségeit a kedves ügyfélre hárítja (kamatlábát emeléssel)

-vagy ha a reklám felületeinek a bérleti díjai megemelkednek akkor azt is az ügyfélre hárítja (kamatlábát emeléssel)"

De örülök, hogy olyan csóró vagyok, még hitelre sem fussa!
  Egyre több az olyan használtautó-hirdetés, ahol a hiteles kocsi „ingyen”, hitelátvállalással elvihető, mert a tulajdonos nem tudja fizetni az égbe szökő törlesztőrészleteket. De ki a felelős ezért? Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem is olyan régen, valamikor február vége felé tettünk közzé egy levelet, aminek az írója azt taglalta, mennyire sok a két sáv egy körforgalomban egyes szerencsétleneknek. Scatman emlékeit is ez az írás frissíthette fel, ezúttal nem csak majdnem baleset lett a vége, hanem volt…..
Anyám szomszédjába koreai család költözött. Ezt egyrészt magától anyámtól tudom, másrészt abból, hogy egy hétig furcsa fotelekkel volt eltorlaszolva a folyosó. Nap mint nap csekkoltam a különös faragványokat, amik az egykori Tutto Mobili beragadt készleteire emlékeztettek…..
soonó 2009.02.26 19:15:50
rollytoys.hu/rolly%20trac/710126.jpg

Mi most vettünk egy ilyet a gyeröknek, 2 gang+üres, igazi gumikerék. Kicsit drágább, mint egy elektronyos, de nehogy már a mi kölkünk is olyan beteg elhízott legyen, mint amilyeneket látni lehet.
soonó 2009.02.26 19:50:40
@perko_:

Ezeket hamar kinövi.
soonó 2009.02.27 08:00:52
@konti10:

"de nagyon élvezi! Vörös a feje, úgy elfárad, de küzd! "

Ez a lényeg, helyes. Villany a vasalóba köll, nem a gokartba.:-)
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
soonó 2009.02.26 21:57:26
@Hrzrasn:

Annyi pénzem lenne, inkább házat vennék, vagy valami értelmes termelőeszközt.
Válságblog Autó ingyé’. Kell? 2009.02.25 01:20:00
Aggasztó módon megszaporodtak az olyan autók a hirdetésekben, amiket bármikor szívesen hozzánk vágnak, csak vállaljuk már át a hitelt. Nem ütött-kopott, tizenéves hulladékokról van szó, hanem szép, új, hibamentes, tegnapelőttig imádott kocsikról. Vélemények az azonos című…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
soonó 2009.02.18 20:32:33
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..