Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sturzi

2 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
Állítólag már tegnap és tegnapelőtt is történt valami szolid labdarúgdosás a lengyel és ukrán stadionokban, de ez ne tévesszen meg senkit, pontosan tudjuk, hogy az Európa Bajnokság holnap délután hatkor kezdődik csak el. Ideje tehát hangolni, mégpedig zenével. Köztudomású,…..
Miccsoda hatalom van egy ki nem fizetett programozó kezében!..
Sturzi 2012.01.31 17:15:52
@abakusz13: Hova kell lejáratni? kérdezd meg őket, magukat járatják le. Amúgy az hogy más nem korrekt nem jogosít fel arra, hogy te se legyél az...
Gasztroszex Onyx az év étterme 2012.01.20 14:00:00
Akkor tegnap sikerült egy beborozós estét tartani a Dining Guide gálán. Nagy meglepetések nem voltak, papírforma szerint jöttek a díjak, az Év Étterme elismerést persze a friss csillagos Onyx vihette haza. (Nem mintha ezzel bármi baj lenne, meg különben is.)Hiába örültünk neki,…..
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sturzi 2011.01.10 15:59:41
@JMC: hátőőő.. fezszabályzó elszállta után 60km (1-1,5 óra) távolságot bírt benne egy zsírúj varta...
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Volt már olyan, hogy az amerikai válogatott adidasban futott ki a pályára, ráadásul pont a hazai rendezésű világbajnokságon, a franciák is régóta adidasban játszanak, az olaszok meg most egy ideje Pumában. Szóval, nem példa nélküli, hogy egy csapat nem hazai sportszergyártó…..
Újra megrendezésre kerül a Szigetközi Kerekezés, ezúttal a szponzoroknak és a Keret Egyesületnek köszönhetően INGYENESEN!  Április 11-én várunk mindenkit, rajt 10 órakor a Győrben az egyetemi kosárpálya mellől (akvárium/üveges étterem).Megint lesz két táv (110 km…..
Totti Riccardo Salvatore nagy spíler, de hogy már ennyire messze túl jár a fostalicskán is, az egészen beteges rosszviccek földjén, az csak most világosodott meg előttem. Íme tehát a képvicc, ami romba dönti a Fidesz tutira vett sikerét, teljesen átrajzolva a magyar politikai…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Tegyük fel, hogy van egy mobiltelefon-gyártó cégünk, termékeink versenyképesek, új produktumunk a legdivatosabb okostelefonnal simán felveszi a versenyt, és van úgy felesleges ötmilliónk reklámra. Ha indez a kilencvenes években történik, akkor beültetünk valami bigét egy kád…..
Subba Porno-freakshow! 2009.10.28 10:00:00
Vászka szokásához híven igazi mocsokkal piszkolta be a körmeit a köz javára. Fogadjátok szeretettel a Freak Fuckerst, köztük olyan klasszisokat, mint a Pinatarkójú Lány!..
Sturzi 2009.10.28 18:46:32
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Sturzi 2009.09.22 18:57:33
Hello mindenki!Ahogy a szomjasferi által közölt flyer is mutatja, augusztus 29-én szervezünk egy alleycat versenyt. Ezúttal azonban nem a városon belül lesznek a checkpointok, hanem a szigetköz falvaiban. A szórólapról kiderül ugyebár, hogy két távot szervezünk. A rövidebb kb…..