Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felcsiki gyerek :D

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős változásokat eszközölt a Fehérvár szakvezetése a csapat sorösszeállításában a Klagenfurt elleni keddi mérkőzésre. Ladányi első soros lett, Fekete hosszú idő után ismét a szélen játszik, a két Vas társa Benk lesz. Az előző szezonban hatból hat pontot szerzett a…..
A sorozat rangjához méltó meccset vívott a Metallurg Magnyitogorszk és a ZSC Lions a Bajnokok Ligája döntőjének első felvonása alkalmából. Az elején a svájci drukkerek már dörzsölték a tenyerüket, de a végén az oroszok visszajöttek, döntetlen lett. Aki egy hét múlva…..
A nap videóján a Phoenix Coyotes játékosa, Daniel Carcillo polippal az ütőjén riogatja a cserepadon ülő csapattársait a Phoenix Coyotes–Detroit Red Wings találkozó végén.A polip egy Red Wings-szurkoló közreműködésével került a jégre, ez lassan fél évszázados hagyomány…..
Felcsiki gyerek :D 2009.01.22 15:29:50
Kicsit kurtán-furcsán fejeződött be az 1. magyar-román bajnokság alapszakasza, jobban örültünk volna, ha a versenybíróság és a végrehajtó bizottság kevesebb szerephez jut, de mint mindig, most is a pozitívumokat keressük. És az jut eszünkbe, minden sokkal jobb volt, mint tavaly.…..
A Bajnokok Ligája visszavágóját január 28-an játssza Zürichben a ZSC Lions és a Metallurg Magnyitogorszk, szerdán kezdték a jegyek árusítását. Órákkal a nyitás előtt óriási sorok kígyóztak a pénztárak előtt, nem telt el harminc perc, és a rapperswil-jonai Diners Club Arena…..
Felcsiki gyerek :D 2009.01.17 11:34:50
ajánlom a www.myp2p.eu oldalt:) itt szerintem megtaláljátok amit kerestek, kivéve EBELT:(

;)
Jégkorong Jagr–Jasin 7-6 2009.01.12 10:34:00
Kicsit megkésve közöljük a hírt: Moszkvában lejátszották a KHL All Star-gálát, a Vörös téren, mínusz 16 fokos fagyban. A Championat.ru Csillagok a jégen, hősök a lelátókon címmel írt az eseményről. A tribünök foghíjasak voltak, talán nem véletlenül. A meccset a Jaromir…..
Jégkorong Meghalt Antal István 2009.01.09 15:35:00
Életének 51. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sport Club Csíkszereda elnöke. A csapat – amelyben az elhunyt elnök fia is játszik – ma este nyolc órakor az FTC vendégeként lépett volna pályára Budapesten, de amint értesültek a tragikus hírről, azonnal…..
Felcsiki gyerek :D 2009.01.09 17:11:27