Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venessiel

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elie Saab ért a nőkhöz, csalhatatlan érzéke van ahhoz, hogy kitalálja, mit szeretnének felvenni, milyen ruhában éreznék jól magukat, milyen estélyi az, ami a legelőnyösebb nekik. A mostani kollekciót elnézve ráadásul nemcsak a huszonéves és tökéletes alakú hölgyek…..
I love fashion Vogue vintage 2009.12.01 10:29:00
A világ egyik legsikeresebb magazinja a Vogue. Történelme hosszú időkre nyúlik vissza, igazi ikon a divatvilágban, a divat bibliája. 1892-ben Arthur Baldwin Turnure alapította meg, kezdetben még hetente jelent meg. Később kéthetente, majd 1973-ban Grace Mirabella…..
Venessiel 2009.12.01 21:47:28
Megjelent Lady Gaga új videoklipje, a Bad Romance című számhoz készítették. A zene nekem elég megkapó, egyszerű kis dallam, ami belemászik az ember fülébe és egész nap azt dudorássza... A videoklip itt-ott picit szürreális, de legalább a "hordhatatlannak"…..
I love fashion Szürke 2009.11.01 14:54:00
Annak ellenére, hogy eléggé egyhangú szín én mégis kedvelem. A kifutókat elnézve azonban nem csak én vagyok ezzel így, mert sok kollekcióban is feltűnt. A szürkéhez inkább negatív érzelmek társulnak, unalom, egyhangúság, fásultság, de viselve nőies és elegáns. Színekkel…..
Taylor Momsen a Pletykafészek (Gossip Girl) című sorozat egyik üdvöskéje - számomra egy iszonyatosan antipatikus, szakadtnak és koravénnek látszó, feltűnni vágyó fiatal lány -, csajok és pasik millióinak kedvence és példaképe. Itt éppen hosszúlábú gót-babának öltözött,…..
Ez nem az az olcsó kis hülyeség, ezzel valóban megtalálod a szellemeket, csak ne felejtsd el felírni a Szellemirtók számát. Thinkgeek ..
Nem a ruhái, kutyái, pasijai, botrányai vagy hatalmas lábfejei miatt, hanem mert két ilyen pasas között pózolhat. Jared Padalecki és Jensen Ackles a Supernatural (Odaát) főhősei, jelenleg a kettes és a hármas számú álomférfi az életemben. Paris egy kis, de annál viccesebb és…..
Pamela Anderson egyszerűen nem tudja elviselni, hogy eljárt felette az időt. Persze, nagyszerűen tartja magát, ám a bőre már közel sem olyan feszes, hogy ennyire mutogatnia kellene. Olyan, mintha nem tudná elfogadni az öregedést, folyamatosan úgy viselkedik, mint egy tinilány. Nem…..
Csecsebecse Eü. update 2009.09.24 01:09:40
Ha valaki szeretné tudni, hogy milyen az influenza (lehetséges, hogy az újabb...), akkor szóljon, szívesen elmesélem. Ennél több dolog most sajnos nem tud kijönni belőlem, kivéve olyanokat, amelyek undorítóak és nem illenek egy ilyen blogra. Mondanám, hogy puszi mindenkinek, de azzal…..
Venessiel 2009.09.24 01:34:09
   Madonna új, Celebration című videója igazi családi vállalkozás. Nemcsak a cicafiú Jesus Luz szerepel benne, hanem az énekesnő lánya, Lourdes is. Madonna ezüst miniruhája egyébként Balmain - jóslatom szerint ez ugyanolyan kultikus darabbá válik majd (a hosszú…..
Dakota Fanning színésznő a hamarosan bemutatásra kerülő Twilight című film (pontosabban annak folytatása, a The Twilight Saga: New Moon, mint megtudta ez az öreg és elkorcsosodott agy a nyakam felett...)  egyik gonosz szereplőjeként. A promókép - elvileg - egy gótikus, kicsit…..
I love fashion Blog 2009.07.21 19:42:00
Ma ünnepli a blog az első születésnapját. Tavaly ezen a napon született meg az első bejegyzés. Remélem a jövőben is olvassátok az oldalt és többen kommentelnek is :) igyekszem majd minél gyakrabban frissíteni! Következzen két ide illő kép, a modell Eva Herzigova a Numero…..
Venessiel 2009.07.24 11:43:24
Idióta kacatok Lámpásméhecske 2009.05.20 11:20:00
Irányfénynek jó, hiszen csak 12 Watt, de amúgy egészen egyedi világítás, nem is drága 25 dollár, akinek bejönnek a méhecskék, annak érdemes! Signals ..
Venessiel 2009.04.21 02:07:29